Bayern München – Manchester UnitedKeskiviikko 9.4.2014 kello 21:45Allianz Arena – München, SaksaMTV Sport 1

Bayern ei ollut missään nimessä avausosassa parhaimmillaan. Joukkueella oli yllättäviä vaikeuksia ManU:n vastaiskujen kanssa, eikä joukkue hallinnut kenttätapahtumia kuin näennäisesti. Loppujen lopuksi 1-1 -tulos oli varmasti myös Bayernin pääkäskyttäjä Pep Guardiolan mieleen. Näistäkin asetelmista saksalaiset ovat jättisuosikkeja etenemään sarjasta jatkoon.

Bayern näytti pitkästä aikaa aivan liikaa Guardiolan aikaiselta Barcelonalta avausottelussa ManU:a vastaan. Joukkueesta puuttui sille tyypillinen tylyys ja peli eteni yllättävän verkkaisesti. Hitailla hyökkäyksillä joukkue kyllä hallitsi pelivälinettä, mutta ei päässyt todellisiin tekopaikkoihin.

Ensimmäisessä ottelussa oli tarkkailun makua. Tänä iltana Bayern tulee luultavasti otteluun, kuten sen kuuluu: järjettömällä prässillä ja nopeilla hyökkäyksillä. Isänniltä puuttuu vahvuudesta Bastian Schweinsteiger, joka joutuu jättämään ottelun korttitilin täyttymisen vuoksi väliin. Vierailta on sen sijaan loukkaantumisen vuoksi sivussa ykköshyökkääjä Robin van Persie.

Isännät ovat huomattavasti laadukkaamman materiaalin puolesta supersuosikki otteluun. Manchester United joutuu myllyyn, millaista se ei ole vielä tänä vuonna kokenut. Täytyy muistaa, että Unitedille ei riitä maaliton tasapeli, joten senkin on hyökättävä. Näin ollen jossain vaiheessa ryhdytään maalintekotalkoisiin ja ottelusta voi odottaa keskiverto-ottelua runsasmaalisempaa. Isäntien kertoimet on painettu pohjiin, mutta ei tässä parissa voi nähdä muuta ratkaisua kuin parin maalin kotivoiton.

Osuvimmat peli-ideat:

Tasoitus, Bayern -1: 1,68 UnibetJatkoon: Bayern 1,12 Unibet1x2: Bayern 1,25 Bet365/William Hill/ ComeOn

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Bayern

X

Man U

1X2

1,25 Bet365William Hill ComeOn

7,00 Bet365

12,50 Betsafe Betsson

Jatkoon?

1,12 Unibet

 

7,00 Bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,52 Betsson Nordicbet

 

Alle: 2,65 Unibet