Nyt se on virallista! Aleksi "Aleksib" Virolaisen uusi CS-joukkue on Dota2 -pelissä menestystä tehnyt OG-organisaatio. Aleksin johtamaan CS-joukkueeseen kuuluu myös kaksinkertainen Major-voittaja Nathan "NBK-" Schmitt.

OG CS-joukkueOG on pitänyt fanejaan kovassa odotuksessa viimeisen parin kuukauden ajan, sillä monet ovat odottaneet miltä organisaation uusi CS-joukkue tulee näyttämään. 

Viimeisen parin kuukauden ajan netissä on pyörinyt paljon huhuja Aleksin ja Nathanin tulevaisuuden suunnitelmista. Noin pari kuukautta sitten samoihin aikoihin spekulointia oli myös siitä, että OG -organisaatio haluaa laajentaa Counter-Strikeen.

Nyt organisaatio on virallisesti ilmoittanut uudesta tiimistä ja suomalaistähti Aleksi suuntaakin ENCEstä pelaamaan OGn riveihin, mikä ei välttämättä tullut monelle yllätyksenä.

Virolaisen lisäksi OGssa pelaavat Nathan "NBK-" Schmitt, Valdemar "valde" Bjørn Vangså, Issa "ISSAA" Murad ja Mateusz "mantuu" Wilczewski. Aikaisemmin huhuttiin, että Elias "Jamppi" Olkkosen olisi pitänyt tulla pelaamaan tiimiin AWP -tarkkuuskivääriä.

Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, koska Jampilla oli sidoksia VAC-bännättyyn Steam -käyttäjään. Täten Mateusz "mantuu" Wilczewski otettiin suomalaisen AWP -pelaajan tilalle.

OGn ottelukalenteri

Suomalaiset esports-kannattajat pääsevätkin vihdoin näkemään, miten Aleksibn uusi OG -joukkue tulee pärjäämään. Virolainen on ollut penkillä suomalaisesta ENCE -organisaatiosta jo useamman kuukauden ajan ja viimeksi Aleksi on nähty pelikentillä Berliinin Major-turnauksessa.

Pääsemme mahdollisesti seuraamaan jo seuraavalla viikolla OGn ensimmäisiä otteluita, sillä huhuja on ollut liikenteessä että joukkue matkaa Yhdysvaltoihin pelaamaan cs_summit 5 -turnaukseen. Tapahtuma alkaa ensi viikolla 12. joulukuuta ja kestää 15. joulukuuta asti. Tulemme vielä kirjoittamaan erikseen ennakkopaketin turnauksesta, joten kannattaa pitää silmällä uutissivuamme.

Se on kuitenkin varmaa, että tiimillä on paljon työtä edessä noustaakseen kärkikahinoihin. Aleksib twiittasikin, että joukkueella on pitkä matka edessä joka alkaa tästä.

OGn kokoonpano vaikuttaa kuitenkin todella kovalta ja joukkueella on hyvät mahdollisuudet nousta maailman parhaimpien tiimien joukkoon. Tässä voi tottakai kestää jonkin aikaa, sillä esimerkiksi Aleksi on ensimmäistä kertaa pelaamassa kansainvälisessä joukkueessa.

ESPORTS VEDONLYÖNTIBONUKSIA:
PELIYHTIÖ VEIKKAUSBONUS LUNASTA BONUS:
unibet 100% / 100€ + 10€ riskitön veto
betsafe 100% bonus 200€ asti
nordicbet 100%/100€ + 50%/50€ + 20€ ilmaisveto
rizk 100% bonus 100€ asti
comeon 400%/40€ tai 100%/300€

(Lähde: HLTV. Kuvalähde: NBK Twitter / OG.)