Urheilupersoona Aleksi Valavuoren vihjeet vedonlyöntiin ovat tulleet tutuksi suurelle osaa urheilua seuraavaa kansaa. "Godfatherinakin" tunnetun Valavuoren räiskyvä persoona jakaa vahvasti mielipiteitä ja hän osaa hyödyntää sitä erinomaisesti rakentaessaan henkilöbrändiään.

Valavuori on yksi Twitterin seuratuimpia suomalaisia. Kuvankaappaus @Valavuori

Vuonna -78 syntynyt Valavuori on ollut monessa mukana. Tällä hetkellä hänet tunnetaan parhaiten koripallojoukkue Loimaa Bisonsin aktiivisena taustapiruna, kotimaisen urheilun puolesta puhujana, liikemiehenä sekä taidokkaana sosiaalisen median hyödyntäjänä.

Uran alku - nousu julkisuuteen

Valavuori esiintyi televisiossa ensimmäisen kerran 22- vuotiaana YLE: n Videotreffit- ohjelmassa. Ohjelmassa haettiin sen nimen mukaisesti kumppania, videon avustuksella.

Valavuoren TV- juontajan ura alkoi vuonna 2008 Nelosella esitetyn Suomen Pelkokerroin- ohjelman juontajana. Tämän jälkeen hänet on nähty juontamassa jääkiekkoaiheista Ihan Finaalissa- sarjaa ja MTV3: n Voittajajoukkue- ohjelmaa. Valavuori toimi Nelonen Pro: lla studioisäntänä SM- liigan kaudella 2013-2014.

TV- ohjelmien lisäksi hän on toiminut Seiskan bloggaajana.

Valavuori on kokenut TV- esiintyjä. Alla video Valavuoren ja Petteri Sihvosen yhteenotosta YLEN urheiluillassa.

Toimelias koripallomies

Valavuori tunnetaan rakkaudestaan koripalloon. Hän on toiminut Espoon Hongan, Torpan Poikien sekä Loimaan Bisonsin organisaatioissa. Toimiessaan Torpan Poikien managerina hän järjesteli kaksi entistä NBA- tähteä Suomen kansan nähtäville. Dennis Rodmanin ja Scottie Pippenin.

Aiemmin Bisonsin urheilujohtajana ja managerina toiminut Valavuori on nykyään epävirallisissa tehtävissä saatuaan toimitsijakieltoa vuonna 2012. Valavuoren roolia ei ole varsinaisesti määritelty, mutta miehen Twitter- viestien perusteella hän hoitaa seuran asioita hyvinkin aktiivisesti.

Valavuori järjesteli Pippenin Suomeen

Aktiivinen vedonlyöjä ja vihjaaja

Valavuoren vedonlyöntivihjeet ja valtavat moukarit ovat nousseet jo käsitteeksi urheilua ja vedonlyöntiä seuraavien piireissä. Mies itse kertoi vuonna 2014 lyövänsä jopa miljoonalla eurolla vetoa vuodessa. Alkuvuodesta 2015 Valavuori sai rajua kritiikkiä nettiyhteisöltä, kun YLE: n MOT- ohjelma alkoi tutkia julkisuudesta tuttujen vedonlyöntivihjaajien palautusprosentteja ja heidän yhteyksiään affiliate- toimintaan.

Valavuori on saanut nettivihaajat barrikadeille erityisen ärhäkkäästä blokkauskulttuuristaan Twitterissä. Hänen sanotaan blokkaavan erittäin herkästi eri mieltä olevat Twitter- seuraajansa.

{module Artikkelimainokset}

Affiliatetoiminta ja yhteistyöt vedonlyöntiyhtiöiden kanssa

Valavuori toimi vielä vuonna 2009 Unibetin mainoskasvona. Tämän jälkeen hänen on nähty mainostavan Betsson Groupin brändejä kuten www.nordicbet.com ja www.betsafe.com. Nykyisin Valavuori suosii Guts.com- peliyhtiötä. 

Valavuori tunnetaan suurena vedonlyöntimonopolin vastustajana. Hän on mainostanut ulkomaisia peliyhtiöitä sosiaalisen median kanaviensa kautta sekä vuonna 2015 lopetetun Veikkaajat- sivuston kautta. Agressiviinen markkinointi ehti herättää myös Poliisihallituksen ja tämän jälkeen mainostus ja pelivalintojen esittely on ollut huomattavasti hillitympää. Useita Valavuoren Facebook- sivuja on suljettu koska niiden on katsottu rikkovan palvelun käyttöehtoja. Valavuoren sosiaalisen median tämän hetken kanavista aktiivisin tunnetaan nimellä Godfather. Lisäksi hänellä on Instagramissa aktiivinen Hiihtoliitto- huumorisivusto.

Vaikka Valavuoren vihjepalvelu onkin hiljentynyt niin pelaajien ei tarvitse jäädä ilman vihjeitä. Kannattaa lukaista vaikkapa Urheiluveikkauksen vihjeet 

Urheiluveikkauksen arkistouutisia joissa mainitaan: Aleksi Valavuori

{module Uutisia joissa mainitaan: Aleksi Valavuori}

Parhaat käynnissä olevat promootiot

{module Casino- ja muut rahapelit}