Joulu saattaa sittenkin tulla aikaisin, mikäli pelionni arvan muodossa sattuu potkimaan oikeaan aikaan. 

Suomen taival Kansojen liigassa jatkuu tämän viikon torstaina 15.11.2019, kun vastaan asettuu toistamiseen Kreikka. Huuhkajien lento jatkui upealla tavalla joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Ratinalla, sillä Suomi oli tyly isäntä ja peittosi vieraat tuolloin lukemin 2-0.

Ottelu tarjosi kannattajille draamaa ja ikimuistoisia hetkiä. Eittämättä suurin säikähdys koettiin ensimmäisen puoliajan yhdennellätoista peliminuutilla. Kreikan Michalis Bakakis rikkoi Teemu Pukkia ja joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuuluva tähti joutui jättämään kentän takareisivamman takia. Tuolloin kukaan muu ei ollut vielä osunut Huuhkajista, joten joukkueen parhaimman ja ainoan maalitykin poistuminen pelistä aiheutti vähintäänkin katastrofaalisia tunnelmia katsomossa, sekä kotisohvilla. 

Panikointi ja kaikkein pahimpaan varautuminen loppui kuitenkin toisen puoliajan alussa. Kreikan puolustus töpeksi pahemman kerran ja pallo päätyi Pyry Soirin jalkoihin ja tämä vei Huuhkajat ottelussa 1–0-johtoon. 

Lopullinen helpotus koettiin ottelun viimeisien minuuttien aikana, kun Robin Lod jallitti Kreikan puolustusta ja syötti pallon Glen Kamaralle, joka viimeisteli pallon Kreikan verkkoon. Voitonjuhlat olivat valmiita alkamaan. 

Tulevassa mittelössä Huuhkajat lentävät Kreikkaan ja pääsevät näyttämään kyntensä Ateenan legendaarisella olympiastadionilla. Tilanne on Suomelle liki täydellinen, sillä jatkopaikkaan tarvitaan enää vain yksi ainut piste. Tosin muutamia murheitakin valitettavasti löytyy, erityisesti keskikentän suhteen. Joukkueen kulmakiviin kuuluva keskikenttäpelaaja Tim Sparv ei ole pelaavassa kokoonpanossa loukkaantumisen takia ja tämän lisäksi myös tarkkana keskikentän syöttäjänä tunnettu Rasmus Schüller joutuu jättämään tulevan koitoksen väliin sairastumisen takia. 

Muutamista takaiskuista huolimatta Suomi ei toistaiseksi ole hävinnyt vielä otteluakaan Kansojen liigassa ja mikäli nykyiseen trendiin on luottaminen, niin Huuhkajien hurja lento senkus tulee vain jatkumaan olympiastadionin nurmella Ateenan illassa torstaina. 

Pelisivusto GUTS* haluaa juhlia Suomen huikeaa menestystä uuden kampanjan voimin. Huuhkajien korkean liidon myötä GUTS* mielii tarjota asiakkailleen mahdollisuuden osallistua kampanjaan, jossa palkintoina jaossa ovat tuliterä Playstation PRO 4 -pelikonsoli ja tämän lisäksi päälle lyödään vielä luonnollisesti tuorein versio FIFA 19 -pelistä. 

Ja mainitaan vielä sellainen hauska erikoinen seikka, että kampanjaan voivat osallistua vain ja ainoastaa GUTS-pelisivuston suomalaiset asiakkaat. Joten naapurit Ruotsista, etelästä tai mistään muualta eivät pääse tähän kampanjaan käsiksi! Tämä luonnollisesti parantaa kaikkien suomalaisten osallistujien mahdollisuuksia voittoon kertaheitolla. 

Näin osallistut


Osallistuminen on tehty Huuhkajien kunniaksi todella helpoksi. Kampanjaan voivat siis osallistua vain GUTSin suomalaiset asiakkaat. Pelaajien tehtävänä on asettaa jokin veto vähintään viiden euron panoksella. Kohde voi olla mikä tahansa, mutta minimipanos täytyy olla viisi (5) euroa. Jokaisesta asetetusta vedosta saa yhden arpalipukkeen. 

Arpalippuihin ei olla asettu ylärajaa, joten kukin pelaaja voi kerätä rajattoman määrän arpalippuja. Mitä enemmän lyö vähintään viiden euron vetoja, sitä enemmän arpalippuja. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että mitä enemmän arpalippuja, sitä paremmat mahdollisuudet voittoon. 

Kampanja on voimassa aikavälillä 13.11. - 18.11. ja jokainen suomalainen pelaaja on automaattisesti mukana arvonnassa heti ensimmäisen asetetun vedon jälkeen. 

Virallinen arvonta suoritetaan maanantaina 19.11. ja voittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Kampanjaan ei voi osallistua bonusrahalla. 

GUTS* 

Suomalaisten keskuudessa hyvää suosiota nauttiva GUTS* on noussut urheilubetsaajien tietouteen huikeiden tarjouksien avulla ja luonnollisesti laadukkaan tarjonnan myötä myös. Mikäli et ole vielä kyseisen pelisivuston asiakas, niin nyt sinulla on mitä loistavin mahdollisuus liittyä kokeneiden betsaajien remmiin mukaan. 

Kaikille uusille asiakkaille on luonnollisesti olemassa oma huikea tervetuliaistarjous. GUTS* haluaa toivottaa uudet pelaajat avosylin vastaan ja he ovat valmiita tuplaamaan jokaisen uuden asiakkaan ensimmäisen talletuksen 100 euroon asti. 

Jätä veto sisään