Tenniksen US Openin finaalit saatiin pelattua sunnuntaina ja voittajaksi tiensä raivasi itävallan Dominic Thiem, joka teki uskomattoman nousun finaalissa, ollen ensin jo 0-2 tappiolla, mutta nousten lopulta viidennen erän tiebreakin kautta koko turnauksen voittajaksi. Pelaajat eivät suinkaan siirtyneet kesälomalle amerikan turnauksen jälkeen vaan pelit jatkuvat jo tiistaina Roomassa, kun vuorossa on ATP Masters 1 000 Rooma. 

Unibet TV näyttää Wimbledonin turnauksen suorana

Vedonlyöntijätti Unibet haluaa tarjota sinulle lisäjännitystä turnaukseen, sillä jokaisella 5€ arvoisella vedolla saat napattua itsellesi yhden arpalipun 10 000€ suuruisen palkintopotin arvontaan!

Yksi pelaaja ei suinkaan kuittaa itselleen koko 10 000 euron suuruista palkintopottia vaan Unibet on solidaarisena vedonlyöntitoimistona halunnut, että jaettavaa riittää useammallekin onnettaren suosiossa olevalle betsaajalle ja näin ollen voittopotti jakautuu tasaisesti kymmenen onnekkaan voittajan kesken. Jokainen onnekas pelaaja kuittaakin itselleen tuhat euroa riihikuivaa kahisevaa!

Jos oma tuhannen euron suuruinen palkintopotti kiinnostaa, niin katso alempaa tarkemmat osallistumisohjeet kampanjaan ja toimi heti, sillä kampanja on voimassa ainoastaan turnauksen loppuun saakka, joten osallistumisaikaa on noin viikko!

OIKAISE SUORAAN UNIBETILLE TÄSTÄ

Näin tienaat arpalippuja 10 000€ käteisarvontaan Unibetilta!

Palkittu vedonlyöntisaitti Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla tennisbetsareilla ja muilla käteisen rahan ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän maistuvaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Unibet-asiakkaat, jotka haluavat mukaan taistelemaan omasta 1 000€ suuruisesta palkinnosta!

Jos et syystä tai toisesta ole vielä Unibetin asiakas, niin ei hätää, sillä liittymään pääset nopeasti ja helposti vieressä näkyvää Unibet-logoa klikkaamalla.

Samalla pääset lunastamaan Unibetin uuden vedonlyöntiasiakkaan edut, joihin kuuluu mm. 100% suuruinen vedonlyöntibonus, jolla saat tuplattua ensitalletuksesi automaattisesti aina 100 euroon asti. Samalla saat käyttöösi UnibetTV:n kattavan liveurheilutarjonnan, josta voit seurata huipputason otteluita suorana lähetyksenä.

Pelitilin rekisteröitymisen / sisäänkirjautumisen jälkeen on aika aloittaa arpalippujen tienaaminen kampanjassa. Sinun ei tarvitse osallistua erikseen kampanjaan vaan riittää, että betsaat ATP Roomaan ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Lippujen määrää ei ole rajoitettu pelaajakohtaisesti, joten halutessasi voit tienata kampanjan aikana rajattoman määrän lippuja, jos niin haluat.

Näin homma toimii:

— Betsaa mihin tahansa ATP Masters 1 000 Rooma -otteluun 14.-21. syyskuuta.
— Jokainen vähintään 5€ arvoinen prematch- tai liveveto tienaa yhden arpalipun 10 000€ arvontaan.
— Unibet arpoo turnauksen jälkeen kampanjassa 10 voittajaa, joista jokainen kuittaa itselleen 1 000€.

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Unibetin kampanjasivulla.

BETSAA ATP ROOMAAN JA VOITA 1 000€