Baseballin kuninkuussarja MLB starttaa todenteolla torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa, kun ohjelmassa on peräti 14 ottelun kierros. Vaikka ensimmäiset sarjapisteet MLB:ssä jaettiinkin jo viime viikolla, kun Oakland Athletics ja Seattle Mariners kävivät pelaamassa Japanissa näytösottelun, niin nyt sarja lähtee käyntiin toden teolla. MLB-kauden alkamisen kunniaksi LeoVegas on laittanut käyntiin uunituoreen kampanjan, jossa MBL-betsejä sisään iskevät pelaajat voivat voittaa itselleen unohtumattoman, kahden hengen baseball-matkan Lontooseen katsomaan, kun perinteikkäät Boston Red Sox ja New York Yankees kohtaavat London Stadiumilla kesäkuun lopussa!

Amerikkalaiset kuninkuuslajit, kuten NBA, NHL sekä NFL ovat viime vuosina rantautuneet yhä vahvemmin Eurooppaan ja kaikkien näiden supersuosittujen lajien otteluita on nähty pelattavaan eri puolella Eurooppaa. Yksi keskeisistä pelikaupungeista on ollut Lontoo, jossa on pelattu jo NBA- sekä NFL-otteluita useamman kerran. Tällä kertaa perinteisistä jenkkilajeista sumusaarille laskeutuu MLB, joka tulee historiansa ensimmäistä kertaa Euroopan mantereelle kesäkuun lopussa.

55 000 ihmistä vetävälle London Stadiumille tulee tottakai koko sarjan keulakuvat eli Boston Red Sox sekä New York Yankees, joiden välillä on tunnetusti käyty historian saatossa todella kuumia otteluita. Kyseessä onkin eittämättä yksi urheiluhistorian parhaista rivalry-asetelmista, joten mikäpä olisi parempi tapa tutustua baseballiin kuin lähteä katsomaan näiden kahden suurseuran ottelua London Stadiumille kesäkuun lopussa. Ja kyseessä ei ole mikä tahansa kolikkopuolen budjettireissu vaan aivan huippuluokan urheilumatka kahdelle hengelle, joka pitää sisällään kaiken mitä voit kuvitella sekä vielä paljon enemmän!

Jos upea urheilu- ja kulttuurimatka Lontooseen katsomaan MLB-liigaa kiinnostaa, niin nyt silmät sekä korvat hörölle ja lue alta tarkemmat ohjeet siitä miten juuri sinä voit voittaa tämän upean kahden hengen matkapaketin itsellesi!

Näin voit voittaa itsellesi kahden hengen baseball-matkan Lontooseen LeoVegasilta!

Verovapaiden vedonlyöntibookkereiden ehdottomaan eliittiin kuuluva LeoVegas on halunnut, että kaikilla innokkailla baseball-faneilla sekä muilla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kilpailuun ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja.

Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin LeoVegas-asiakkaat. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman henkilökohtaisen LeoVegas-tilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole tehtynä, niin pääset luomaan sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Lisäksi saat uutena LeoVegas-asiakkaana käyttöösi LeoVegasin tarjoaman vedonlyöntibonuksen, jonka avulla sinun on mahdollista lunastaa jopa 50 euroa ilmaista pelirahaa sekä yksi 10 euron arvoinen ilmaisveto! Voit lukea LeoVegasin uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa palkintomatkan tavoittelu ja tämä onkin ehdottomasti koko kampanjan hauskin vaihe, sillä nyt on aika suunnistaa LeoVegasin vedonlyöntiin ja alkaa lyödä voittavia MLB-vetoja sisään!

Seuraavaksi on siis aika suunnistaa LeoVegasin vedonlyöntiin ja iskeä MLB-vedot sisään  mobiilivedonlyönnissä. Muistathan lyödä vetosi mobiilissa, sillä muuten se ei osallistu kampanjaan!

MLB-vetosi kerroin tulee olla vähintään 1,50 ja minimipanoksen 20 euroa.Voit yhdistää pelikuponkiisi myös muita lajeja tai sarjoja, mutta yhdistelmävedossa vähintään yhden kohteen pitää olla MLB-liigaa ja yhteiskertoimen tulee olla vähintään 1,50.

Aina kun vetosi voittaa, saat pisteitä joita kerätään koko kampanjan (28.3. - 29.4.2019) ajan. Eniten pisteitä tulostaulukkoon kampanja-aikana kerännyt pelaaja voittaa itselleen upean kahden hengen baseball-matkan Lontooseen kesäkuun lopulla.

LeoVegas laskee pisteet voittaneista vedoista seuraavalla kaavalla: Panos X kerroin X valintojen lukumäärä. Esimerkiksi kolmen vedon yhdistelmä, jonka kerroin on 5,25 ja panos 25€ tarkoittaa 25 x 5,25 x 3 = 393,75 pistettä.

Pääpalkintona on upea baseball-matka kahdelle Lontooseen!

LeoVegas on halunnut laittaa kampanjaan kunnon palkinnon ja siinä se on todellakin onnistunut, sillä koko kampanjan voittaja kuittaa itselleen kahden hengen baseball-matkan Lontooseen katsomaan, kun legendaariset jenkkiseurat, Boston Red Sox sekä New York Yankees kamppailevat runkosarjan pisteistä London Stadiumilla kesäkuun lopussa.

Matkapaketti sisältää hurjan määrän erilaisia etuja, joten kyseessä on todellinen urheilufanin all inclusive -matka. 

Matkapakettiin kuuluu kaikki tämä:

 • VIP-liput baseball-matsiin 30.6.2019.
 • 3 yön majoituksen 4-tähden hotellissa.
 • Edestakaiset lennot Lontooseen. 
 • VIP-paikat katsomossa.
 • Viihdykettä 2,5 tuntia ennen matsia ja tunti matsin jälkeen.
 • Ruokatarjoilua, baaritarjoilua sekä baseballin suurimpia legendoja paikan päällä.

Jos kaikki yllänäkyvä kiinnostaa ja vieläpä täysin ilmaiseksi, niin nyt kipin kapin alla näkyvien ohjeiden mukaan LeoVegasille osallistumaan, niin se saatat olla juuri sinä, joka istut London Stadiumin VIP-tiloissa kesäkuun lopussa nauttimassa upeasta baseball-ottelusta sekä massiivisista tarjoiluista!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

 • Klikkaa itsesi LeoVegasin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä painamalla.
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma LeoVegas-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi LeoVegasin vedonlyöntibonuksen, josta voit lukea lisää alta.
 • Lyö LeoVegasin mobiilissa single- tai yhdistelmäveto MLB:hen minimikertoimella 1,50.
 • Vetoa voi lyödä joko ennen ottelua tai livevetona. 
 • Vedon minimipanos on 20 euroa.
 • Mitätöidyt tai cashed out -vedot tai järjestelmävedot eivät kelpaa.
 • Eniten pisteitä kampanja-aikana kerännyt pelaaja voittaa. Pisteet lasketaan seuraavasti: panos x kerroin x valintojen lukumäärä = pisteet.
 • Vain voittaneet vedot kerryttävät pisteitä.
 • Kampanja päättyy 29. huhtikuuta kello 00:59 Suomen aikaa.
 • Pelionnea!

Lyö vetoa MLB-liigaan ja voita kahden hengen baseball-matka Lontooseen!

LeoVegas tarjoaa uusille vedonlyöntiasiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron ilmaisvedon!

LeoVegas on halunnut, että kaikkien uusien betsareiden pelaaminen heidän vedonlyöntisivustollaan saa lentävän lähdön ja siksi se tarjoaa kaikille uusille vedonlyöntiasiakkailleen 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla pelikassan saa tuplattua ennen vedonlyönnin aloittamista Leo Vegasilla!

Bonusrahaa on lunastettavissa 50 euroon asti, joten jos haluat maksimaalisen hyödyn bonuksesta, niin sinun tulee tehdä 50 euron suuruinen ensitalletus LeoVegasille, jonka jälkeen yhtiö tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan betsaamisen LeoVegasin vedonlyönnissä 100 euron suuruisella alkupääomalla. Minimitalletus bonuksen aktivointiin on 10 euroa, jolla saat käyttöösi 20 euroa pelirahaa.

Lisäksi LeoVegas palkitsee kaikki vedonlyöntibonuksen aktivoineet asiakkaat 10 euron suuruisella ilmaisvedolla, kun asiakas on tehnyt bonusrahalla ensimmäisen, vähintään 10€ suuruisen vetonsa! Ensimmäisen vetosi tulee olla vähintään 10 euron panoksella tehty yksittäisveto, jonka kerroin on vähintään 2,0. 

Kun 10€ arvoinen vetosi on ratkennut, LeoVegas lisää 10 euron arvoisen ilmaisvedon pelitilillesi. Ilmaisvedon voi käyttää LeoVegasin vedonlyönnissä mihin tahansa urheilulajiin ja kohteeseen. Vedonlyöntibonuksen sekä ilmaisvedon tarkat säännöt ja ehdot löydät LeoVegasin kampanjasivuilta.

Alta näkyvän videon turvin pääset tutustumaan Boston Red Soxin ja New York Yankeesin väliseen vastakkainasetteluun pelaajien ja fanien näkökulmasta.