Urheiluveikkauksen lukijana pääset nyt nauttimaan erityisen hyvästä edusta! Tämä 150€ bonus on voimassa rajoitetun ajan joten nyt kannattaa toimia!

Tietoa Betsafesta

www.betsafe.com on yksi euroopan johtavista vedonlyöntiyhtiöistä. Betsafe kuuluu vakavaraisen, Lontoon pörssiin listatun Betsson Groupin omistukseen joten voit olla huoletta, rahasi ovat turvassa ja tiukan valvonnan alla. Betsafen asiakaspalvelu palvelee suomalaisia asiakkaita täydellisellä  suomen kielellä ja talletus- ja kotiutusvaihtoehtoihin kuuluu kaikki yleisimmät metodit. Instant Bank- kotiutuksen avulla saat rahasi OP:n tai Sampon tilille muutamassa minuutissa. Betsafen kertoimet vedonlyöntiin ovat alan kärkeä.

Kuinka saat tämän 150€ bonuksen vedonlyöntiin

Meillä on ilo tarjota tämä 150€ bonus sinulle. Valitettavasti se on tarkoitettu vain uusille asiakkaille joilla ei ole vielä Betsafen pelitiliä. Seuraa  tarkasti ohjeita saadaksesi bonuksen.

1. Poista selaimestasi evästeet **TÄRKEÄ**

2. Siirry TÄSTÄ LINKISTÄ BETSAFELLE >>

3. Avaa uusi pelitili. Jätä bonuskoodi- kenttä tyhjäksi. (Saat erikoisbonuksen automaattisesti mikäli siirryit sivuille yllä näkyvästä linkistä)

4. Kirjaudu sisään uudelle pelitilillesi ja näet oikealla yläkulmassa kohdan "Saatavilla olevat bonukset". Klikkaa siitä.

5. Mikäli teit kaiken ohjeiden mukaan pitäisi saatavilla olevista bonuksista löytyä 100% vedonlyöntibonus 150€ asti.

6. Tee 150€ talletus ja saat 150 € bonusta. Näin sinulla on 300€ rahaa pelitililläsi.

Bonuksen selvittäminen (kierrätys)

Ennen bonusrahan kotiuttamista se tulee kierrättää Betsafen vedonlyönnissä. Bonus on panostettava 6 kertaa urheiluvedonlyönnissä vähintään 2,25 kertoimella ennen nostoa tai varojen siirtämistä toisiin tuotteisiin. Pelatut panokset urheiluvedonlyönnissä mukaan lukien Live-vedonlyönti huomioidaan panostusvaatimuksessa. Bonus umpeutuu 90 päivän kuluessa, jos bonusta ei ole kokonaan hyödynnetty.

Esimerkki: Jos talletat 150EUR ja varaat koko summan bonukseen, saat 150EUR bonuksena, jonka jälkeen sinulla on yhteensä 300EUR pelattavaksi urheiluvedonlyönnissä. Sinun panostettava bonus 6 kertaa (6 x 150 = 900 ) vähintään 2,25 kertoimella ennen nostoa tai siirtämistä muihin tuotteisiin.