Erinomaiset syyskampanjat vedonlyönnin saralla saavat jatkoa Betsafella ja tähän tarjoukseen kannattaa jokaisen jalkapallokannattajan tutustua.

Suomalaisia vedonlyöjiä hemmotellaan melkoisella kertoimella, kun Suomi kohtaa Kreikan Kansojen Liigassa maanantaina 15.10.2018 kotikentällä Tampereella

Kotijoukkueen voitolle on tarjolla peräti 5.00 kerroin! Jos sinulla on luottoa Huuhkajiin, suosittelemme iskemään pienemmän tai isomman panoksen, sillä nyt jos koskaan on hyvä sauma hyödyntää Suomen huippuvirettä. 

Kaikkien asiakkaiden iloksi jokainen Betsafen tilin omistava voi osallistua kampanjaan. Olit sitten uusi asiakas tai jo pitkän linjan betsaaja - pääset nauttimaan huippukertoimesta Suomen seuraavaan koitokseen Kansojen Liigassa. 

Huomion arvoista on kuitenkin se, että tarjous on voimassa vain ja ainoastaan mobiilissa. Betsafe* tietää kuitenkin onneksi kertoa, että jokainen voi asettaa vedon myös tietokoneella, mikäli käyttää sivuston mobiiliselainversiota. 

Jos sinulta löytyy tarpeeksi luottoa hyvässä liidossa oleville Huuhkajille, niin alla löytyvät tarkat ohjeet siihen, miten sinä voit osallistua Betsafen uusimpaan kampanjaan. 

Näin Osallistut

Osallistuminen käy varsin perinteisin keinoin. Luo pelitili tai kirjaudu sisään pelitilillesi ja aseta Suomelle veto 1-10 euron panoksella, niin saat korotetun 5 kertoimen. 

Jos (ja toivottavasti kun) Suomi voittaa, niin pelaaja saa voitot alkuperäisen kertoimen mukaan rahana ja ylimääräisen osuuden bonusrahana. 

Esimerkkinä toimikoon skenaario missä pelaaja asettaa kymmenen euroa panoksen. Pelaaja siinä tapauksessa voittaa 2.50 kertoimella 25 euroa ja saa loput 25 euroa bonusrahana. 

Jos isompi kerroin kiinnostaa, niin osallistu alla olevan painikkeen kautta! 

Osallistu Betsafen kampanjaan tästä!

Millä eväillä Kreikkaa vastaan?

Suomi on sangen hyvässä seurassa Kansojen Liigassa tällä hetkellä. Huuhkajat on ainoa joukkue koko Kansojen Liigassa, jolla on kasassa virheetön saldo kolmen pelin jälkeen. Mikäli Suomi voittaa Kreikan, niin lohkovoitto on taattu. 

Suomi on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa Kansojen Liigassa ja kotijoukkue on voittanut jokaisen ottelun 1-0. Viimeisimpänä kaatui Viro tuttuun tyyliin Teemu Pukin osumalla. Kotikentällä Suomi ei ole kokenut tappiota sitten vuoden 2017 syyskuun. 

Kasassa on tällä hetkellä kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä kotikentältä, joten tilanne on vähintäänkin lupaava Kreikkaa vastaan, joka ei ole koskaan voittanut Suomessa yhtäkään ottelua Huuhkajia vastaan. Viimeiset kuusi vierailua ovat päättyneet kolmeen tappioon ja kolmeen tasapeliin. 

Lisäksi mainittakoon, että Suomi on tällä hetkellä pitänyt oman päänsä tyhjänä kansainvälisissä peleissä kotikentällä yhteensä 547 minuuttia. Kreikka puolestaan on päästänyt jokaisessa Kansojen Liigan vierasottelussa kaksi maalia, lisäksi vieraat keräävät keskimäärin kaksi varoitusta korttien muodossa per ottelu. 

Lähes kaikki mahdolliset tilastot puoltavat Suomen voittoa Tampereen illassa. 

Pidä näitä silmällä

Suomi: Teemu Pukki

Tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, että Suomen paras ja vaarallisin ase on tällä hetkellä Pukki. 28-vuotias hyökkääjä on vastuussa Suomen jokaisesta maalista toistaiseksi. Rutiininomaisesti pelannut Suomi on voittanut jokaisen ottelun lukemin 1-0. Pukki on toistanut saman tempun kolmesti, onnistuisiko vielä neljäs kerta Ratina Stadionilla Tampereella? 

Kreikka: Konstantinos Mitroglou

Mitroglou on tehnyt maalin perättäisissä peleissä seuralleen (Marseille) ja Kreikan maajoukkuuessa ennen tätä ottelua. Kreikka voitti edellisessä ottelussaan Unkari 1-0 juuri Mitrogloun maalilla. 

Mistä väijyä illan koitosta?

Mikäli et tietäsi löydä paikalliseen katsomaan illan odotettua mittelöä, niin ei hätää, sillä kaikki ottelut Suomen karsintaottelut ovat katsottavissa kätevästi Viafree-palvelun avulla. 

- Kaikki Huuhkajien karsintaottelut näkyvät sieltä ilmaiseksi. Sinne tuodaan jonkin verran myös muita otteluita, mutta se täsmentyy myöhemmin, kertoi Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

Kerää siis kaverisi kasaan ja huurteiset myös! Peli käynnistyy 21:43 ja muistakaa kannustaa yhdessä Huuhkajat voittoon - Oi Suomi on!

Osallistu Betsafen kampanjaan tästä!