Black Friday on täällä taas ja ihmiset ostavat pää märkänä tavaroita eri netti- ja kivijalkakauppojen tarjouksia hyödyntäen, joten marraskuun loppua voidaan joulun ohella hyvällä syyllä pitää yhtenä vuoden suurimmista kulutusjuhlista. Myös vedonlyöntiyhtiöt osallistuvat näihin tarjouskilpailuihin ja esimerkiksi Betsafe on laittanut sivuillaan käyntiin Black Weekendin, jonka aikana se jakaa yhteensä kuusi kahden hengen matkapakettia Miamin lämpöön katsomaan änäriä ja NBA:ta! 

Vedonlyöntijätti Betsafe on tunnettu massiivisista kampanjoistaan, joiden kautta se jakaa asiakkailleen toinen toistaan upeampia palkintoja, kuten ilmaista pelirahaa, bonusrahaa, ilmaiskierroksia, matka- ja tavarapalkintoja sekä paljon muuta! 

Tällä kertaa Betsafen toimistolla on innostuttu huomisesta Black Fridaysta ja käyntiin on polkaistu Black Weekend -niminen kampanja, jossa on jaossa todella maistuvia ja arvokkaita palkintoja peräti kuudelle onnekkaalle pelurille! Lisäksi kaikki kampanjaan osallistuvat asiakkaat saavat käyttöönsä 10 euron riskittömän mobiilivedon, joten tähän kampanjaan kannattaa jokaisen asiakkaan osallistua! 

Kampanja on rajattu ainoastaan Betsafen suomalaisille asiakkaille, joten mukaan ei huolita lainkaan esimerkiksi poikkeuksellisen hyvästä onnesta nauttivia sinikeltaisia länsinaapureitamme! 

Kilpailu on jo käynnistynyt ja se päättyy tulevana maanantaina, joten toimi nopeasti, että ehdit mukaan! Kampanja on jaettu viidelle kampanjapäivälle sekä vielä ylimääräiselle arvonnalle ja jokaisena kampanjapäivänä yksi onnekas asiakas voittaa itselleen upean kahden hengen matkapaketin Miamin lämpöön katsomaan maailman tasokkainta koripalloa ja jääkiekkoa.

Matkan viulut kustantaa luonnollisesti Betsafe, joten jos sporttiloma Floridan auringon alla kiinnostaa, niin nyt kannattaa katsastaa tarkemmat ohjeet alapuolelta ja osallistua! 

Näin pääset mukaan Betsafen Black Weekend -kampanjaan! 

Betsafe on halunnut, että kaikki NHL-kiekon, NBA-koripallon sekä upeiden hiekkarantojen ystävät saavat mahdollisuuden osallistua tähän upeaan vedonlyöntikampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan sekä Suomen kansalaisuuden lisäksi mitään muita rajoitteita. Mukaan pääsevät niin vanhat kuin uudetkin Betsafen asiakkaat, joten käytännössä kampanja on avoin kaikille vähintään 18 vuotiaille suomalaisille. 

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Betsafe-pelitilin ja sen pääset luomaan nopeasti ja helposti tästä linkistä klikkaamalla

Uutena Betsafe-vedonlyöntiasiakkaana saat käyttöösi vedonlyöntibonuksen, jonka avulla sinun on mahdollista lunastaa jopa 200 euroa ylimääräistä pelirahaa. Voit lukea Betsafen uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta. 

Pelitlin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa Miamin matkapaketin jahtaaminen Black Weekend -kampanjasta. Ihan ensimmäisenä sinun tulee etsiä Betsafen Erikoistarjoukset-välilehdeltä käsiisi Black Weekend -kampanja ja klikata kampanjasivuilta punaista Osallistu-nappia. Kun olet klikannut itsesi mukaan kampanjaan, Betsafe siirtää pelitilillesi 10 euron riskittömän vedon, joka on voimassa tiistaihin 27. marraskuuta kello 23:59 CET. 

Tämän jälkeen sinun tulee lyödä vähintään 10 euron arvoinen single- tai yhdistelmäbetsi sisään Betsafen vedonlyönnissä. Vetolapulla tulee kuitenkin olla vähintään yksi NHL- tai NBA-kohde, jonka kerroin on 1,50 tai suurempi. Kun olet lyönyt kampanjan ehtojen mukaisen vedon, olet mukana arvonnassa, jossa päivittäin yksi onnellinen pelaaja voittaa itselleen kahden hengen matkapaketin Miamin lämpöön katsomaan maailman tasokkaimpia urheilusarjoja ja nauttimaan upeista kokemuksista!

Päivän arvontaan oikeuttava veto:

 • Panos vähintään 10 euroa. 
 • Vähintään yksi NHL / NBA -kohde, jonka kerroin on vähintään 1,50. 
 • Lappu tulee lyödä sisään kampanjapäivänä klo 23:59 CET mennessä.
 • Kohteiden ei tarvitse ratketa samana päivänä. Riittää, että asetat vedon sisään ajoissa.
 • Riskittömät vedot ja ilmaisvedot eivät osallistu arvontaan. 

Lyö vetoa joka päivä torstaista alkaen aina maanantaihin asti ja osallistu kaikkiin päivittäisiin arvontoihin, niin parannat mahdollisuuksiasi voittaa matkapaketti. Jos osallistut kampanjan aikana vähintään kahteen arvontaan, pääset mukaan myös ylimääräiseen 27. Marraskuuta järjestettävään arvontaan, jossa arvotaan kuudes ja viimeinen matkapaketti kaikkien vähintään kaksi vetoa kampanja-aikana lyöneiden pelaajien kesken. 

Näin osallistut: 

 • Klikkaa itsesi Betsafen vedonlyöntisaitille tästä klikkaamalla
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Betsafe-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi Betsafen vedonlyöntibonuksen, jolla voit lunastaa jopa 200 euroa ilmaista pelirahaa. 
 • Mene Black Weekend -kampanjasivuille ja klikkaa punaista Osallistu-nappia. 
 • Liittymällä mukaan kampanjaan saat lahjaksi 10 euron riskittömän vedon, joka on voimassa 27.11 kello 23:59 CET asti. 
 • Lyö vähintään 10 euron arvoinen single- tai yhdistelmäveto, niin pääset mukaan seuraavan päivän arvontaan. 
 • Kupongilla tulee olla vähintään yksi NHL / NBA-kohde, jonka kerroin on vähintään 1,50. 
 • Lyö vetoa jokaisena kampanjapäivänä ja osallistu kaikkiin päivittäisiin arvontoihin, niin parannat mahdollisuuksiasi voittaa. 
 • Osallistumalla vähintään kahteen päivittäiseen arvontaan pääset mukaan myös ylimääräiseen, 27.11. järjestettävään arvontaan. 

Lunasta 10€ riskitön veto ja voita Miamin matka kahdelle!

Pääpalkintona upea Miamin matkapaketti kahdelle hengelle! 

Betsafe ei tunnetusti säästele, kun se laittaa asiakkaidensa iloksi käyntiin erilaisia kampanjoita, kilpailuita ja turnauksia. Tälläkään kertaa Betsafen toimistolla ei ole pihtailtu, sillä kampanjassa on jaossa yhteensä kuusi kahden hengen matkapaketti Floridan auringon alle. 

Matkapaketti sisältää lennot Helsingistä Floridaan ja takaisin. Arvonnan voittajat majoittuvat laadukkasti Miami Beachilla sijatisevassa The Confidante hotellissa, joka on tasoltaan 4,5 tähteä. Hotellista löytyy kaikki herkut kuntosalia ja jacuzzia myöten, joten pääset yöpymään viisi yötä todella tasokkaasti kaikista mahdollisista palveluista samalla nauttien. 

Matkan aikana pääset lisäksi American Airlines Arenalle katsomaan, kun NBA-seura Miami Heat isännöi kotiottelussaan Lauri Markkasen edustamaa Chicago Bullsia. Pari päivää myöhemmin seurue pääsee BB&T Centeriin katsomaan, kun Aleksander Barkovin edustama Florida Panthers kohtaa NHL-ottelussa Pekka Rinteen ja Miikka Salomäen edustaman Nashville Predatorsin. 

Lisäksi matkan aikana on ohjelmassa paljon muutakin ohjelmaa muiden voittajien ja Betsafen kisaisäntien kanssa. Luvassa on siis takuuvarmasti todellinen urheilufanin unelmaloma täydellisissä puitteissa! 

Betsafe hemmottelee uusia betsareita peräti 200 euron arvoisella bonuksella! 

Betsafe haluaa, että uuden vedonlyöntiasiakkaan pelit heidän sivustollaan saavat lentävän lähdön ja siksi se antaa uusille betsareille käyttöön 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla uusi asiakas saa tuplattua pelikassansa ennen pelin aloittamista Betsafella! 

Bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa 200 euroon asti, joten maksimaalisen hyödyn saat siitä, kun teet Betsafelle 100 euron suuruisen ensitalletuksen, jonka jälkeen pelikassasi tuplataan ja pääset aloittamaan vedonlyönnin peräti 400 euron suuruisella pelikassalla! 

Minimitalletus bonuksen aktivointiin 10 euroa, jolla saat 20 euron pelikassan. Talletus ja bonussumma tulee kierrättää Betsafen vedonlyönnissä vähintään neljä kertaa minimikertoimella 1,80 ennen kuin voit kotiuttaa rahoja.