Toivottavasti ei ole joulun tohinassa jalkapallo tai varsinkinaan Valioliiga päässyt unohtumaan…Tänään illalla pelataan huima ottelu Manchester City - Arsenal ja Betsafe haluaa tuoda peliin vielä reilusti jännitystä lisää. Tämä Manchester Cityn virallinen vedonlyöntikumppani tarjoaa nimittäin riskittömän vedon kaikkiin futisjoukkueen peleihin. Sen voi käyttää missä vain ottelussa, mutta nimenomaan tänä iltana olisi hyvä mahdollisuus! Manchester Cityn vuosi ei ole tähän mennessä sujunut niin hyvin, joten ehkä riskitön veto olisi kannattava vaihtoehto nimenomaan Arsenalia vastaan pelatessa...ei siitä sen enempää, lue ohjeet alta ja lyö vetoa!

 

Betsafe* Riskitön Veto Manchester Cityn otteluihin

Riskitön veto on mainio keino lyödä vetoa menettämättä rahaa, sillä jos veto häviää, Betsafe* maksaa sen käteisenä takaisin. Lunastaaksesi Betsafen tarjoaman riskittömän live-vedon, toimi näin:

  • Kirjaudu tai luo pelitili Betsafen pelisivustolla.
  • Lyö vaatimukset täyttävä 25 € veto mistä tahansa Manchester Cityn Valioliigan ottelusta minimikertoimella 1.50.
  • Varmista, että pelitililläsi on vähintään 10 €, sillä riskitön veto tulee kuitenkin tehdä oikealla rahalla.
  • Lyö live-veto mistä tahansa Man Cityn ottelusta (kertoimen tulee olla vähintään 1.50) ja rastita vetokupongista ruutu Riskitön veto.

Jos voitat, saat voittorahat itsellesi. Jos taas häviät, saat panoksesi takaisin! Voiton sattuessa kohdalle nettovoitot tulee kuitenkin kierrättää, mutta vain yhden kerran. Tämän illan ottelu Manchester City - Arsenal alkaa klo 22.00.

 

Betsafe* tarjous uusille vedonlyöjille

Betsafe* on yksi laadukkaimmista vedonlyöntisivustoista ja tarjolla on siis perinteistä vedonlyöntiä, mutta myös live-vedonlyöntiä sekä e-sports -vedonlyöntiäkin. Vetoa voi lyödä tutuista lajeista ja suosituimmista otteluista, kuten juuri Valioliiga tai NHL, mutta mukana on erikoisempiakin vedonlyöntikohteita, kuten elokuvat tai politiikka. Uusi pelaaja pääsee hyvin sivustolla alkuun, sillä ohjeita ja apua löytyy runsaasti. Eikä uusille pelaajille tarkoitettu vedonlyöntibonuskaan ole hullumpi: 100% ensitalletusbonus! Kun rekisteröidyt ja teet ensimmäisen talletuksesi, tuplaa Betsafe* sen jopa 100 € asti! Yhteensä siis 200 € arvosta vedonlyöntirahaa. Käy tutustumassa Betsafen vedonlyöntiin ja anna urheiluhuuman viedä mennessään.