Tätä paremmaksi käteiskisa ei voisi enää muuttua! Pelaajat pääsevät nyt lyömään vetoa mihin tahansa suosikki urheilulajiinsa Betsson* –kasinolla ja keräämään samalla pisteitä. Jos siis kaipaat jotain piristystä vedonlyöntiin ja ekstraraha kelpaisi sinullekin, niin suuntaa kohti tätä käteiskisaa ja kerää mahdollisimman paljon pisteitä kasaan. Näin pääset mukaan... 

  • Osallistu ja lyö vetoja mistä vain lajeista (kerroin 1.20+ single-vedoissa, ja kerroin 1.20+ kaikissa yhdistelmävedon kohteissa) 

  • Pelaaja ansaitsee aina 1 pisteen jokaisesta panostamastasi 1 eurosta ja 10 pistettä jokaisesta yhdistelmävetoihin panostamastasi eurosta (min 4 kohdetta) 

  • Betsson* palkitsee yhteensä 50 parasta pelaajaa, jotka pääsevät jakamaan tämän huikean 20 000 euron rahapotin 

Kuinka paljon olet valmis panostamaan ja keräämään pisteitä kasaan tässä käteiskisassa? Etenkin jos olet yhdistelmävetojen ystävä, niin niitä kannattaa laittaa nyt menemään ja oikein kunnolla, sillä se antaa kokonaiset 10 pistettä. 

Eikä haittaa mitään vaikka olisit taitava vedonlyöjä ja voittoja satelisi ihan omastakin takaa tilille. Nimittäin tässä kampanjassa on ainoastaan kyse siitä, paljonko saat kerättyä pisteitä taulukkoon. Voit voitoista huolimatta olla silti onnekas ensimmäinen voittaja, joka saa hurjat 5000 euron itselleen.  

Palkintotaulukkoon pääsee kurkkaamaan kampanjasivulta. Ja sitten ei muuta kuin tuumasta toimeen ja vetoja menemään! Tästä käteiskisasta ei kannata jäädä paitsi. Aikaa on vain 18. huhtikuuta asti, joten älä odottele kovin kauan. 

Tsemppiä käteiskisaan ja mukavaa viikonjatkoa juuri sinulle!