Supersunnuntai - Riskitön live-veto joka sunnuntai!

Lyö vetoa riskittömästi sunnuntain jalkapallon otteluista. Vedonlyöntisivusto Betsson.com iskee taas kaikille jalkapallofaneille tutuissa otteluissa, tarjoten erinomaisen tilaisuuden voittaa ilman riskiä.

Riskitön veto - miten se toimii Supersunnuntaina?

Sinun tulee lyödä vähintäin €5 edestä urheiluvetoja sunnuntain ottelua edeltävän viikon aikana, vähintään kertoimella 1.5. Tällöin saat itsellesi sunnuntain valittuun jalkapallo-otteluun riskittömän live-vedon. Tässä tarjouksessa ei todellakaan voi muuta kuin voittaa! Aseta kyseisen sunnuntain otteluun €5 suuruinen live-veto ja ruksaa kupongin sininen ruutu, mikä tekee vedostasi riskittömän. Huomioi, että pelitililläsi on oltava varoja kyseisen vedon kattamiseksi. Samoin kupongilla tulee olla valittuna vähintään yksi kohde kyseisen sunnuntain tarjoukseen oikeuttavasta ottelusta. Eli et todellakaan voi hävitä tässä tarjouksessa!

Huomioi vielä, että riskitön veto tulee käyttää vain yhdellä kupongilla, eli sitä ei voi jakaa useamman kupongin kesken. Samoin riskittömän vedon panoksen on vastattava riskittömän vedon € 5 panoksen summaa. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin pelitilillesi ilman kierrätysvaatimuksia ja tappiota. Tämä takaa sen, että mitä tahansa tapahtuukin, et menetä rahaa tämän tarjouksen mukana. Jos vetosi voittaa, saat panoksesi ja nettovoittosi pelitilillesi. Huomioi myös, että nettovoiton summaa (nettovoitto - panos) koskee kierrätysvaatimus. Sinun tulee kierrättää kyseisen vedon nettovoitto yhden (1) kerran ja summa vapautuu tämän jälkeen vapaaseen käyttöösi. Huomioi, että sinun tulee kierrättää kyseinen nettovoitto viimeistään 60 päivän aikana riskittömän vedon jälkeen. Joten älä siis aikaile turhaan vaan ota härkää sarvista kiinni!

Seuraavat laadukkaat ottelut ovat mukana Supersunnuntain riskittömässä live-vedossa:

4.10. Arsenal - Manchester United

11.10. Ranska - Tanska

18.10. Internazionale - Juventus

25.10. Manchester City - Manchester United

Oletko uusi asiakas?

Avaa pelitili täältä ja saat huiman €100 tervetuliaisbonuksen. Eli kun talletat €100, saat kaupan päälle €100 tervetuliaisbonuksen ja voit pelata yhteensä €200 huimalla summalla. Tämä ei varmasti jätä ketään jalkapallofania kylmäksi! Betsson on todellakin yksi parhaista vaihtoehdoista urheiluvedonlyönnistä ja jalkapallosta kiinnostuneille tarjoten massiivisen määrän kohteita ja vaihtoehtoja.