Vedonlyöntiin vauhtia Betssonin superviikonloppujen riskittömillä vedoilla. Sivustolla on nimittäin alkanut mahtava kampanja, jossa jalkapallon fanit pääsevät lyömään vetoa joka viikonloppu tammikuun alkuun asti ja vedon hävitessä hän saa rahansa takaisin!

Lunasta riskitön veto Betssonilta

Viikonlopun vedon lunastaminen on yksinkertaista:

Lyö 5 euron veto mihin tahansa urheilutapahtumaan viikon aikana.

Saat sen viikon viikonloppuna 5 euron arvoisen riskittömän vedon. Voit käyttää sen yhdessä etukäteen valituista otteluista. Viikonlopun vetoasi tehdessä muista ruksia sininen valintaruutu, joka löytyy vedonlyöntikupongista.

Jos viikonlopun vetosi häviää, saat rahasi takaisin käteisenä ilman kierrätysvaatimuksia!

Riskittömän vedon voi lyödä Valioliigan, Bundesliigan, La Ligan, Serie A:n tai Ligue 1:n otteluissa. Tässä näet tietyille viikonlopuille valitut ottelut:

28.11. - 29.11.

Leicester City - Manchester UnitedTottenham Hotspur - Chelsea

5.12. - 6.12

Manchester United - West Ham UnitedWolfsburg - Borussia Dortmund

12.12. - 13.12.

PSG - Olympique LyonnaisAtlético Madrid - Athletic Club

19.12. - 20.12.

Internazionale - Lazio Southampton - Tottenham Hotspur

26.12. - 27.12.

Liverpool - Leicester City Southampton - Arsenal

2.1. - 3.1.

Watford - Manchester City West Ham United - Liverpool

Lyö siis 5 euron veto arkena ja saat 5 euron riskittömän vedon jompaan kumpaan viikonlopun otteluun! Tulokset voi tarkistaa jalkapallon liveseurannasta!

 

Betssonin Tervetulotarjous

Yhdeksi pohjoismaiden suosituimmaksi vedonlyöntisivustoksi nousseella Betssonilla voi lyödä vetoa lukemattomissa lajeissa. Mukana ovat tietysti ne yleisimmät, eli jalkapallo ja jääkiekko, mutta niiden lisäksi sivustolla voi veikata vaikkapa Putous 2015 -voittajaa tai Hans Backen mahdollisuuksia viedä Huuhkajat jalkapallon MM-kisoihin 2018. Näiden joukosta löytää jokainen varmasti suosikkinsa! Uusille vedonlyöjille Betsson* tarjoaa vielä erinomaisen tervetulobonuksen: 100% bonus ensitalletukselle aina 100 € asti! Toimi näin lunastaaksesi tarjouksen:

Rekisteröi tili Betssonille

Tee 10 € - 100 € ensitalletuksesi ja saat 100 % bonuksen. Jos siis esimerkiksi talletat 100 € saat yhteensä 200 € arvosta pelirahaa!

Tervetulobonuksen voi lunastaa vain tekemällä talletuksen pankkisiirtona tai luottokortilla, nettilompakoilla tehdyt talletukset eivät oikeuta bonukseen. Muuttaakseen bonuksen oikeaksi rahaksi pelaajan tulee kierrättää se 6 kertaa kuukauden kuluessa.

Vaikka Betsson* onkin kansainvälinen sivusto, tämä tervetulotarjous on vain onnekkaille suomalaisille. Mene siis tästä Betssonin sivuille ja lunasta tämä ainutlaatuinen bonus!