Betsson on vahvasti mukana toiminnantäyteisessä jalkapalloilun kesässä, kun maailmalla kisaillaan monista mestaruuksista eri maanosissa. Yksi merkittävä turnaus on paraikaa käynnissä Etelä-Amerikassa, kun useat jalkapallon suurmahdit kisaavat Copa American pystistä. 

Copa Americassa edetään seuraavaksi puolivälieriin ja Betsson tarjoaa jälleen kerran korotettuja kertoimia viikonlopun kohtaamiseen Uruguayn sekä Perun väliseen otteluun. Betsson on pitkin turnausta hemmotellut betsaajia tavallista muhkeammilla kohteilla ja kampanja on käynnissä jälleen kerran lauantaihin asti, kun C-lohkon ykkönen saa vastaansa altavastaajan, A-lohkon kolmosen. 

Uruguay aloitti turnauksen rautaisella 4-0 -voitolla Ecuadorista ja antoi samalla myrskyvaroituksen muille. Seuraava ottelu kuitenkin nostatti muutamia kysymysmerkkejä, sillä Japani onnistui kuin ihmeen kaupalla pelaamaan 2-2 -tasapelin tähtijoukkuetta vastaan. Luis Suarez, Edison Cavani sekä muut kuitenkin keräsivät itsensä ja lohkovaiheen viimeisessä ottelussa puolustava mestari Chile kaatui lukemin 1-0. 

Ei siis ihme, että ennakkosuosikin viittaa on tarjolla Uruguaylle kertoimella 2.20 ja ailahtelevasti voiton, tappion sekä tasapelin kautta jatkoon päässyt Peru saapuu otteluu kertoimella 7.20. 

Näin lunastat korotetut kertoimet otteluun Uruguay-Peru

  • Kirjaudu Betssonilla/Luo Betssonille tili
  • Mene kampanjasivulle ja valitse tarjous
  • Laita lapulle valitsemasi korotettu kerroin, joko Uruguay 2.20 tai Peru 7.20
  • Korotettu kerroin tulee lyödä 1-20 euron panoksella

NAPPAA KOROTETUT KERTOIMET TÄSTÄ


Historia sen meille kertoo 


Mikäli tohtii kokeilla Perun mehukasta 7.20, niin kannattaa ehkä maltilla miettiä hetki, ennen kuin lyö kyseistä betsiä sisään. Peru on ollut valitettavan monesti vastaantulija Uruguayta vastaan, sillä joukkueiden kuudestä viimeisestä kohtaamisesta Peru on vienyt nimiinsä vain yhden ottelun lukemin 2-1. 

Uruguay myös suorastaan vilisee kansainvälisiä suurtähtiä. Suurinta tulivoimaa tarjoaa tietenki Suarez ja tukijoukousta löytyvät Cavani sekä Maxi Gomez ja toki puolustuksessa Diego Godin, Martin Caceres sekä muita. 

Uruguay on monella tapaa varma kohde pelattavaksi ja varsinkin, kun kerroin on houkutteleva 2.20. 

Lunasta Betssonin ensitalletusbonus 


Uusia asiakkaita hemmotellaan Betssonilla erittäin hyödyllisellä tervetuliaistarjouksella, jonka avulla kaikki uudet betsaajat saavat itselleen hieman ylimääräistä rahaa pelikassaan. Tarjous on yksinkertainen ja ennen kaikkea helppo lunastaa. Uuden pelaajan tarvitsee vain tehdä tili ja ensimmäisen talletuksen yhteydessä valita itselleen ensitalletusbonus. 

Ensimmäisen talletuksen jälkeen pelaaja saa tililleen 100% bonuksen 200 euroon saakka! 

LIITY BETSSONILLE TÄNÄÄN JA LUNASTA 100% 200€ BONUS