Valioliigan ystävät saivat kesän alussa paljon vieroitushoitoa jalkapallon puutteeseen, kun tarjolla oli monenlaista turnausta useamman viikon edestä. Lohduttava fakta on kuitenkin se, että uusi Valioliiga kausi lyödään käyntiin ennen tuota pikaa ja tarjolla olisi sangen erinomainen pelimatka Englantiin. 

Kun lyödään isolla, niin silloin lyödään isolla. Betsson juhlistaa uuden Valioliiga-kauden alkua melkoisella kampanjalla, josta itselleen voi voittaa kenties syksyn kovimman pelimatkan. Nyt ei kitsastella, eikä säästellä, sillä tarjolla olisi peräti kaksi laadukasta Valioliigan ottelua Iso-Britannian pääkaupungissa, Lontoossa. 

Otteluista ensimmäinen käydään Etelä-Lontoon kuuluisassa Crystal Palacessa, kun joukkue kohtaa Wolverhamptonin. Pääsylipun lisäksi tapahtumaan lukeutuu Executive Box -ruokailu ja juomatarjoilu. Seuraavana päivänä etelästä siirrytään länteen eittämättä matkan kohokohtaan, kun Chelsea isännöi Liverpoolia Stamford Bridgellä. Tähänkin matsiin sisältyy kolmen ruokalajia sekä juomatarjoilu. 

Jos olet jalkapallon ystävä henkeen ja vereen sekä kenties satut kannattamaan tiettyä yllä mainittua joukkuetta, niin tässä on sinun mahdollisuus päästä nauttimaan elämäsi parhaimmasta pelireissusta. 

Näin pääset mukaan Lontoon Valioliigamatkalle!

  • Kirjaudu Betssonille tai luo tili ja liity mukaan kampanjasivun osallistu-napista
  • Tavoittele korkeinta kerrointa vähintään 10 euron panoksella
  • Viikon onnistunut eli voitettu korkein kerroin palkitaan matkapaketilla
  • Matkapaketin voi myös voittaa hankkimalla eniten pisteitä tulostaulukossa
  • Pelaaja saa pisteen jokaisesta 50 euron panoksella asetetusta vedosta tai livevedosta ja viikon isoin pistesaalis palkitaan matkalla! (minimikerroine 1.50) 
  • Kampanja on voimassa 25.8. asti! 

Paina tästä itsesi Betssonin kyytiin Valioliigaan!

Valioliigan palkintopaketti


Jotta mitään ei jäisi rivien väliin tulkittavaksi, niin seuraavassa puramme palkintomatkan osiin. 

- Lennot 20.-23.9. Helsinki - Lontoo - Helsinki 
- Kolme yötä hotellissa yhden hengen huoneessa
- Crystal Palace-Wolverhampton -ottelulippu: Executive Box -ruokailu ja juomatarjoilu
- Chelsea-Liverpool -ottelulippu: 3 course meal ja juomatarjoilu 
 
- Kuljetukset lentokentältä hotellilta ja takaisin
- Kuljetukset hotellilta otteluihin ja takaisin
- Ohjelmaa kisaisäntien ja muiden voittajien kanssa 

Betsson - nimi, jonka tunnet


Lukemattoman moni urheilubetsaaja on valinnut pysyväksi kohteeksi nimenomaan juuri Betssonin. Ruotsalainen pelifirma on yksi alkuperäisistä ja tämä näkyy kauttaaltaan heidän palveluissa. Ammattitaito perustuu kokemukseen ja osaamiseen, jollaista on vaikeaa löytää tusinafirmojen joukosta - siksi Betssonia kannattaa ehdottomasti harkita, mikäli etsii itselleen uutta pelisivustoa. 

Liittymisen vuoksi Betsson on valmis tarjoamaan kaikille uusille asiakkaille tervetuliaistarjouksen. Tämä tarjous pitää sisällään 100% bonuksen 200 euroon asti. 

Lunasta Betssonin 100% bonus 100 euroon asti!