West Bromwichin ja Chelsean kohtaaminen Hawthornsilla on ehkä merkityksetön sarjataulukon kannalta, mutta antaa toivoa viihdyttävästä jalkapalloillasta. Chelsean mestaruuden varmistuttua hyvissä ajoin Jose Mourinho tulee antamaan näyttömahdollisuuksia nuorille tulevaisuuden tähdille kuten 19- vuotiaalle Ruben Loftus-Cheekille , Nathan Akelle sekä Isaiah Brownille.

Ottelutapahtuma: West Bromwich Albion - Chelsea FCAika & pvm: 18.5.2015 klo 22:00Pelipaikka: The Hawthorns, West BromwichTV- lähetys suomessa: MTV SPORT 1

Nuori tähti tekee Chelsea- debyytin entistä seuraansa vastaan

Tänään Chelsea- debyyttinsä tekevä pelaaja Isaiah "Izzy" Brown on mielenkiintoinen seurattava. 18- vuotias superlupaus on pelannut Valioliigaa neljän minuutin verran juuri West Bromin paidassa. Brown on tällä kaudella istunut muutaman kerran Chelsean penkillä, mutta ei ole saanut peliaikaa.

- Izzy Brown ei aloita, mutta tulee pelaamaan tänään. Haluan hänen tekevän debyyttinsä juuri West Bromwichia vastaan sillä se merkitsee hänelle tuplasti enemmän. Kertoo Mourinho seuran nettisivuilla.

Brown on tehnyt tuhoisaa jälkeä Chelsean nuorissa ja Englannin nuorten maajoukkueessa.

Videokooste Brownin taidoista

Siniset raivasivat tiensä mestaruuteen ja tällä hetkellä joukkue vaikuttaa pysäyttämättömältä. Viimeisin tappio tapahtui tammikuussa Tottenhamille (5-3). Tuosta häviöstä sisuuntuneena se on kulkenut 16(!) peliä ilman tappiota.

Chelsea saanee tänään kuuden viikon tauon jälkeen kokoonpanoonsa Diego Costan. Silti Mourinhon miehistö on erittäin repaleinen (Ramires, Zouma, Oscar) ja tämä avaa paikkoja nuorille ja vähemmän peliaikaa saaneille pelaajille.

Chelsean oletettu ryhmä:Blackman, Courtois, Ake, Azpilicueta, Cahill, Christensen, Filipe, Ivanovic, Terry, Cuadrado, Fabregas, Hazard, Loftus-Cheek, Matic, Mikel, Willian, Costa, Brown, Drogba, Remy

Pulis johtanut West Bromia määrätietoisesti

Tony Pulis siirtyi West Bromwichin ohjaksiin tammikuussa. Tuolloin seura oli ainoastaan pisteen putoamisviivan yläpuolella. Pulisin alaisuudessa West Brom on onnistunut kahmimaan 23 pistettä 16 Valioliigaottelusta ja on näin varmistanut paikkansa korkeimmalle sarjatasolle ensi kaudeksikin. Käytettävissä olevaan materiaaliin katsottunu Pulisin suoritus on hämmästyttävän kova. Jopa vastustajajoukkueen manageri Jose Mourinho antoi ylistystä Pulisin valmennustaidoille. "Mikäli omistaisin Valioliigaseuran, palkkaisin Tony Pulisin sen manageriksi" kehui Mourinho.

Lippalakki on Tony Pulisin tavaramerkki

West Brom on nyt neljän tappiottoman ottelun putkessa (2 voittoa - 2 tasapeliä). Viime ottelussa joukkue joutui tyytymään ainoastaan vieraspisteeseen pahasti kyntävää Newcastlea vastaan. Toukokuun alussa se järjesti melkoisen pommin ja onnistui hakemaan täydet pisteet Old Traffordilta. 0-1 päättyneessä ottelussa se oli pahasti ottavana osapuolena koko ottelun ajan, mutta puolusti sinnikkäästi johtonsa loppuun saakka.

Tänään Pulis saa jalkeille miltei parhaan kokoonpanonsa.

West Bromin oletettu ryhmä:Myhill, Baird, Davidson, Dawson, Gamboa, Lescott, McAuley, Olsson, Pocognoli, Wisdom, Brunt, Fletcher, Gardner, McManaman, Morrison, Mulumbu, Sessegnon, Yacob, Anichebe, Berahino, Ideye, Nabi.

{module Artikkelimainokset}

Vedonlyönti ja kertoimet

Chelsean materiaali on tähän otteluun verrattaen laaja. Niin laaja, että vaikka se kärsiikin loukkaantumisista ja ottelussa ei varsinaisesti ole mitään panosta niin se lähtee tähän selvähkönä suosikkina. Vaikea uskoa, että West Brom katkaisisi sinisten tappiottoman putken. Täydellisellä esityksellä sillä on mahdollisuus tasapeliin.

Kerroinvertailu 1X2:

Vedonlyöntiyhtiö 1 X 2
24hBet 4.75 3.50 1.79
Bet365 5.00 3.60 1.83
Betsafe 5.00 3.60 1.77
Betsson 5.00 3.60 1.77
Betway 4.50 3.50 1.85
ComeOn 4.99 3.64 1.81
Guts 4.75 3.43 1.76
Nordicbet 5.00 3.60 1.77
Unibet 4.90 3.65 1.78
Veikkaushuone  4.75 3.50 1.79

Kertoimet päivitetty klo 18:10

Pelisuositukset

Chelsea hakee rutiinivoiton. Nuoret pelaajat kentällä saattaa olla jopa Chelsean etu. Jokainen haluaa esittää parastaan ja auttaa joukkuettaan voittoon.

Pelaamme: Chelsea www.betway.com kertoimella 1.85

-SV