Nyt jo viimeistään meille kaikille jääkiekon seuraajille tutuksi tulleesta eurooppalaisesta Champions Hockey Leaguesta on kantautunut hyviä uutisia suomalaisillekin liigaseuroille, sillä liigasta saavat palkintorahat ovat nousemassa roimasti.

Ruotsalaisen Aftonbladet -lehden mukaan tulevilla kausilla seurojen palkintoja oltaisiin jopa kaksinkertaistamassa, sillä CHL on kirjoittamassa seurojen kanssa pitempiä yhteistyösopimuksia, jotta liigan tulevaisuus olisi turvattuna. Nyt alkavalla kaudella 2017 -2018, palkintorahat ovat nostettu tuplaamalla potti yli 1,57 miljoonaan, ja vuoden 2022-2023 kauteen palkintopotti nousisi jopa 3,5 miljoonaan euroon.

Seurojen taloudellinen tilanne kohentuu roimasti

Tulevaisuudessa ykköspalkinnolle pääseminen olisi jo merkittävä osa esimerkiksi SM-liigassa olevan seuran taloudelle. Pelkällä pääpalkinnolla voitaisiin kattaa jo kolmannes keskiarvoltaan CHL:ssä pelaavien seurojen pelaajabudjetissa. Voittajajoukkueelle pääpalkinto on nyt nostettu aikaisemmasta 310,000 eurosta huikeaan 735,000 euron voittosummaan, ja sitä tullaan varmasti nostamaan vielä tulevien kausien myötä. Champions Hockey Leagueta pyritään nyt rakentamaan pitkällä tähtäimellä ja pitkäjänteisesti, onhan liiga ollut vasta toiminnassa vuodesta 2014 lähtien. Liiga tekee nyt yhteistyötä kansainvälisen Infront Sports&Media -yhtiön kanssa seuraavat kuusi kautta, joten liiga voi lähteä rauhassa kasvamaan ja kehittymään suuremmaksi.

Aftonbladetin haastatteleman CHL:n urheilujohtajan Bo Lennartssonin mukaan tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta ja jatkuvuus on taattu ainakin seuraavalle kuudelle kaudelle.

Tällä kaudella suomalaisseuroista Champions Hockey Leagueen osallistuu tietenkin meidän omat SM-liigan huippujoukkueemme kuten helsinkiläinen HIFK, turkulainen TPS, jyväskyläläinen JYP, Kuopion KalPa sekä Tampereen Tappara.

CHL on yksi suosituimmista ja pelatuimmista jääkiekkoliigoista Suomessa. Sellaista vedonvälittäjää ei varmastikaan ole maailmassa, joka ei tarjoaisi kohteita tähän jännittävään kohteeseen. Kaikille meille vedonlyöjille tuttu Betsafe tarjoaa loistavilla kertoimilla kohteita, joten kannattaa myös klikata alla olevaa linkkiä, jotta pääset tutkailemaan tarjolla olevia kertoimia. Vedonlyöntijätti Betsafella on menossa aina jotain jännää erilaisten kampanjoiden merkeissä, ja uuden asiakkaan tervetulotarjouksessa on arvokkaita etuja.

Seuraa intohimoasi ja tuplaa ensitalletuksesi

Tule ottamaan ilo irti päivittäistä tarjouksista, sekä upeista kertoimista jotka saat markkinoiden parhaimpiin hintoihin. Betsafella pääset nauttimaan myös tämän vedonlyöntitoimiston tarjoamista tilastoista, joiden avulla voit verrata tapahtumia ja tehdä elämäsi parhaimpia vetoja. Jos olet uusi vedonlyöjä Betsafella, voit saada ensitalletuksesi tuplattua jopa 100 euroon asti Saat siis 100% ensitalletusbonuksen ensimmäiselle talletuksellesi, kun avaat pelitilin Betsafen luona. Tämän ensitalletusbonarin voit lunastaa itsellesi heti talletuksesi jälkeen. Kun talletuksesi tuplataan, niin kannattaa ehdottomasti pelata joko kovemmilla panoksilla tai kaksi kertaa pitempään, uskallus kyllä palkitaan ruhtinaallisesti kertoimien ollessa kohdallaan.

Lisäksi voit saada viikon aikana tekemiesi vetojen perusteella 20€ arvoisen riskittömän vedon viikonloppuasi piristämään. Tee kuusi kappaletta vähintään 10€ arvoisia vetoja minimikertoimella 1,50 maanantain ja perjantain välisenä aikana, niin lauantain puolella heti keski-euroopan keskiyön jälkeen pelitilillesi kolahtaa tuo riskitön veto. Tee siis uusia aluevaltauksia sillä tai pelaa ehkä vähän uskaliaampia kertoimia ja kohteita, valinta tässä on annettu sinulle. Riskittömän vedon kanssa et voi siis hävitä, ja nimensä mukaisesti siinä ei ole mitään riskejä sinulle. Mikäli kuponkisi ei jostain syystä voita, saat panoksesi takaisin pelitilillesi sellaisenaan. Sinun tulee vain osallistua kampanjoihin pelitililläsi Betsafen promosivun kautta, ja täyttää kampanjan ehdot tekemällä vähintään kuusi kymmenen arvoista vetoa viikon aikana. CHL- kausi on siis vasta alussa, joten tule nyt jännittämään mukaan, mitä kaikkea mahtaa tämäkin tuleva kausi tuoda mukanaan, kohteita löytyy Betsafen sivuilta varmasti satoja, jo pelkästään tähän Champions Hockey Leagueen kaikista muista urheilulajeista ja matseista puhumattakaan.

Klikkaa itsesi Betsafen Vedonlyöntiin tästä