Esportsin rintamalla tapahtuu taas, kun DreamHack Open Atlanta 2019 -turnaus starttaa käyntiin ensi perjantaina 15. marraskuuta. Tapahtuma kestää koko viikonlopun, joten seurattavaa riittää mukavasti! Turnaukseen matkaa yhteensä kahdeksan joukkuetta ympäri maailmaa, johon mukaan lukeutuu myös suomalainen pelaaja Otto "ottoNd" Sihvo. 

Ensi viikonloppuna Atlantassa, Yhdysvalloissa pelataan huippuluokan CS-otteluita. Perjantaina alkavaan DreamHack Open -turnaukseen osallistuvat Heroic, Virtus.pro, Sprout, Illuminar, INTZ, Chaos, Triumph ja CR4ZY -joukkueet. CR4ZY -tiimin riveissä pelaa suomalainen Otto "ottoNd" Sihvo ja joukkuetta pidetäänkin yhtenä ennakkosuosikkina.

Joukkueet taistelevat viikonlopun aikana turnauksen huikeasta 100,000 dollarin palkintopotista, josta voittajajoukkue nappaa mukavan 50,000 dollarin pääpalkinnon. Tulemme siis varmasti näkemään todella tiukkoja vääntöjä.

Ennen turnauksen alkua on kerinnyt tapahtua jo useita muutoksia. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Cloud9 -joukkueen piti osallistua turnaukseen, mutta vetäytyi kisasta pois muutama päivä sitten. Ben's Anime Team niminen joukkue lähti korvaamaan Cloud9 -joukkuetta turnaukseen, jonka Chaos Esports Club -organisaatio signasi melkein heti perään. Tämän lisäksi Triumph -organisaatio signasi The Quest nimisen kokoonpanon marraskuun alussa.

DreamHack Open Atlanta -turnauksen lohkot sekä ennakkosuosikit

Yhdysvalloissa järjestettävään DreamHack Open turnaukseen osallistuu siis yhteensä kahdeksan joukkuetta, jotka ovat jaettu kahteen eri lohkoon. Pääset tarkistamaan lohkot alapuolelta.

A-lohko
Heroic
Illuminar
Sprout
Triumph

B-lohko
Chaos
CR4ZY
INTZ
Virtus.pro

Selvät ennakkosuosikit turnauksen voittoon ovat Heroic sekä CR4ZY. Tanskalaisen Heroic -joukkueen viimeaikaiset pelit ovat menneet todella hyvin ja tiimi voittikin hiljattain Mousesportsin ja Northin. Tanskalaisjoukkueen otteluiden voittoprosentti viimeiseltä kolmelta kuukaudelta on 67.6% tällä hetkellä, mikä ei ole ollenkaan huono.

Otto "ottoNd" Sihvon CR4ZY -joukkue on myös pelannut pitkään kovalla tasolla. Vaikka tiimi menettikin Nemanja "huNter-" Kovačin ja Nemanja "nexa" Isakovićin pelaajavaihdoksessa G2 -joukkueeseen, on CR4ZY pysynyt hyvällä tasolla.

Voisimmekin täten veikata, että kyseiset joukkueet pääsevät jatkoon lohkopeleistä melko helposti. Mahdollisista yllättäjistä DreamHackin CS-turnauksessa voisimme mainita INTZ -joukkueen. Uskoisimme, että kyseisellä tiimillä olisi paljon motivaatiota näyttää mihin joukkue pystyy. Brasilialaisjoukkueet ovat myös usein pärjänneet hyvin LAN-turnauksissa.

Suurin altavastaaja turnauksessa on selvästi Triumph. Emme usko, että kyseinen joukkue pystyy tekemään mitään muille tapahtumassa mukana oleville tiimeille. Toinen altavastaajan roolista turnaukseen lähtevä joukkue on Chaos, jonka emme myöskään usko pääsevän pitkälle.

ESPORTS VEDONLYÖNTIBONUKSIA:
PELIYHTIÖ VEIKKAUSBONUS LUNASTA BONUS:
operaattori poistettu 100% / 100€ + 10€ riskitön veto
operaattori poistettu 100% bonus 200€ asti
operaattori poistettu 100%/100€ + 50%/50€ + 20€ ilmaisveto
operaattori poistettu 100% bonus 100€ asti
operaattori poistettu 400%/40€ tai 100%/300€

Turnauksen palkintopotti

DreamHack Open Atlanta 2019 -turnauksen palkintopotti on melko perinteinen, sillä tarjolla on tutut 100,000 dollaria. Yleensä jokaisessa Open -turnauksessa jaetaan sama summa rahaa palkintorahoina, joka pätee tätäkin kertaa.

Turnauksen voittaja nappaa tutusti isoimman summan palkintopotista, joka on 50,000 dollaria. Toiseksi tullut joukkue tienaa itselleen 20,000 dollaria, kun taas kolmannelle ja neljännelle sijalle päätyneet tiimit saavat 10,000 dollaria per joukkue. Pääset tarkistamaan koko palkintojenjaon alapuolella olevasta listasta.

DreamHack Open Atlanta palkintojenjako

1. Sija - $50,000
2. Sija - $20,000
   3.-4. Sijat - $10,000
 5.-6. Sijat - $3,000
 7.-8. Sijat - $2,000

DreamHack Open Atlanta 2019 -voittajaveto - parhaat kertoimet:

Turnauksen voittaja

Paras kerroin Peliyhtiö
Heroic 3.20 operaattori poistettu
CR4ZY 3.40 operaattori poistettu
Sprout 5.50 operaattori poistettu
Illuminar 8.00 operaattori poistettu
Virtus.pro 9.50 operaattori poistettu
INTZ 17.00 bet365
Triumph 26.00 operaattori poistettu
Chaos 26.00 operaattori poistettu

DreamHack Open Atlanta 2019 -turnauksen juontajat sekä analyytikot

Pääsemme seuraamaan tapahtumasta varmasti hyvää lähetystä, sillä mukaan on valittu todella tunnettuja juontajia ja analyytikkoja. Tapahtuman isäntänä toimii Rich Campbell, joka saattaa olla usealle CS-fanille uusi nimi. Kyseessä on siis kaveri, kuka on aikaisemmin ollut juontamassa esimerkiksi WoW ja Dota 2 -tapahtumia.

Rich Campbellin seurana analyytikkoina ovat Jacob "Pimp" Winneche ja Christine "potter" Chi. Kommentaattoreina puolestaan ovat Tom "Tombizz" Bissmire, Niels "rizc" Topp ja John "BLU" Mullen. Neljättä juontajaa ei ole vielä julkaistu.