CS:GO:n ESEA MDL- liiga jatkuu taas kovaa vauhtia tänään HAVUn osalta ja vastaansa he saavat kansainvälisen Epsilon Esportsin. Illan e-urheilu pelikohdetta pääsee seuraamaan Twitch- palvelusta WeCastFin:in kanavalta. Ottaako HAVU toisen voiton trainista putkeen vai saako Epsilon liigan ensimmäisen voittonsa?

HAVU Gaming on suomalaisen CS:GO-joukkue

Tänään luvassa on hieman tiukempi peli HAVUn ja Epsilonin välillä. Kyseessä on toinen peli kummallekin joukkueelle liigassa ja molemmat ovat 0/1- tilanteessa, joten voitosta taistellaan kovasti. Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla ja karttana toimii train, jossa Epsilonilla on tällä hetkellä 64%- voittoprosentti, kun taas HAVUlla tasainen 50%. 

Kuitenkaan viimeiset Epsilonin pelatut pelit eivät ole menneet täysin putkeen, joten se voi vaikuttaa myös tähän otteluun. Eilisessa HAVUn pelissä he voittivat brasilialaisen Sharks- tiimin samassa kartassa lukemin 16-6, joten voi olla mahdollista, että HAVU on harjoitellut mappia enemmän viime aikoina ja tulee illan otteluun paremmalla itseluottamuksella.

Epsilonin kansainvälisestä tiimistä löytyy todella paljon tulivoimaa ja heidän pelityylinsä turvautuu enemmän yksilötaitoon, joten pelaajat tulevat tarvitsemaan hyvän päivän ja itseluottamusta voittoon. HAVUn pelityyli taas on enemmän organisoitua ja tiimipelaaminen on heille valtti, vaikka tulivoimaa heiltä myös löytyy runsaasti. 

On syytä uskoa, että HAVU voittaa kamppailun paremman tiimipelin ansiosta ja viimeisten tulosten perusteella, kun vertaa Epsilonin viime pelejä. Kannattaa kuitenkin varoa, koska kysessä on paras yhdestä kartasta ottelu ja niissä tunnetusti voi käydä yllätyksiä.

Vedonlyöntijätti Betsafe tarjoaa HAVUn voitosta markkinatopin 1,75, joten 61-39% arviolla se kelpaa peleihin.

Pelaa HAVUn voittoa kertoimella 1,75 Betsafella!