Nyrkkeilymaailma koki melkoisen järkytyksen, kun Andy Ruiz peittosi raskassarjan tunnetuimman nimen kesäkuussa tyrmäyksellä. Anthony Joshua menetti paikkansa painoluokan hallitsijana. Joshua pyrkii palauttamaan kunniansa viikonloppuna Saudi-Arabiassa vuoden odotetuimmassa uusintaottelussa. 

Yön yli nukkuneet joutuvat hieraisemaan silmiään tuloksia lukiessa 2. kesäkuuta. Anthony Joshua oli hävinnyt ensimmäistä kertaa ikinä tyrmäyksellä ja pelkkänä altavastaajana pidetty Andy Ruiz kahmi kaikki britin mestaruudet. Jahka pääsi itse ottelun pariin, ei tulos enää järkyttänyt yhtä väkevästi, sillä Ruiz kiistatta veti pidemmän korren Madison Square Gardenilla. 

Ruiz ei pelännyt ja vastasi tuleen tulella. Merkittävä käännekohta nähtiin kolmannessa erässä, kun Ruiz nousi kanveesista Joshuan ison osuman jälkeen vailla mitään epärointiä. Tästä alkoi Joshuan alamäki, sillä seurauksena "AJ" päätyi kanveesiin peräti neljä kertaa, kunnes lopulta kehätuomari keskeytti ottelun seitsemännessä erässä. 

Luonnollisesti Joshuan kohdalla suunnaton huhujen myrsky käynnistyi välittömästi. Puhuttiin tyrmäyksistä sparreissa, paniikkikohtauksista pukuhuoneissa, mutta lopullisena faktana pysyi se, että Ruiz oli peitonnut mestarin melko yksipuolisesti. Kyseessä on eittämättä yksi painoluokan historian suurimmista yllätyksistä, mutta Joshualla on viikonloppuna vielä yksi mahdollisuus korjata kurssi. 

Muista napata Urheiluveikkauksen erikoistarjous mestaruusotteluun 888 Sportilta

  • Rekisteröidy 888 Sportille
  • Betsaa max. 5 euroa ja saat Ruizin voitolle 16.0 kertoimen!
  • Vaihtoehtoisesti aseta max. 5 euron panos Joshuan voitolle 17.0 kertoimella!
  • Talleta käyttämällä promokoodia 888ODDS 
  • Tarjouksen saa vain alla olevan linkin kautta

LUNASTA KOROTETUT KERTOIMET TÄSTÄ

[ WBA, IBF, WBO, IBO ] Andy Ruiz Jr. (33-1, 22 KO) vs. Anthony "AJ" Joshua (22-1, 21 KO)


Ruiz otteli miltei täydellisen ottelun Joshuan kokoista jättiä vastaan. Hänen otteissa nähtiin nopeutta, reagointia ja räjähtäviä sarjoja. Mutta ennen kaikkea, Ruiz osoitti rautaisaa iskun kestävyyttä. Joshuan pommit eivät horjuttaneet tätä, vaikka Ruiz vastaanotti kädellä ja välillä naamalla lontoolaisen kovaksi todistettuja moukareita. 

Amerikkalainen hyödynsi loistavasti legendaarisen Mike Tysonin oppeja lyhyenä raskassarjalaisena ja hyökkäsi sisälle Joshuan iholle. Lähietäisyyksiltä Ruizin sarjat tekivät mittavaa tuhoa ja tiputtivat lähes kaksimetrisen Joshuan tylysti kanveesiin. Viikonlopun uusintaottelussa katsojilla on lupa odottaa samanlaista lähestymistapaa Ruizilta. Hän tietää Joshuan heikkoudet ja ennen kaikkea osoitti, että osaa myös hyödyntää niitä loistavasti. 

Avainsana Joshuan kohdalla on reagointi. Entinen maailmanmestari on kohdannu lajin kovimpia nimiä kehässä ja todistanut pätevyytensä Wladimir Klitschkon, Dillian Whyten, Aleksander Povetkinin ja Joseph Parkerin kaltaisia ottelijoita vastaan. Joshua on monessa liemessä keitetty, mutta Ruizia vastaan kehään on tuotava paras mahdollinen uusi versio itsestään. 

Ottelu: Ruiz vs. Joshua

Ruiz: Joshua:
2.75unibet 1.45unibet
2.60nordicbet 1.49nordicbet
2.60betsafe 1.49betsafe
2.75leovegas 1.45leovegas
2.75rizk 1.42rizk
2.60betsson 1.49rizk

Tuoreiden kuvien ja raporttien perusteella Joshua saapuu otteluun aikaisempaa kevyempänä. Lihasmassaa on trimmattu pois ja tilalle nopeutta sekä kestävyyttä. Joshuan tiputtava voima on tietenkin edelleen tallella, mutta mielenkiintoisin kysymys pyörii britin ottelustrategian ympärillä. Hakeeko Joshua tyylilleen uskollista tyrmäystä vai nähdäänkö entiseltä mestarilta taktisempi suoritus? 

Ottelun voittaja: Anthony Joshua tyrmäyksellä 


Kerroin: 1.87 (Unibet)

Väistämättä tästä skenaariosta tulee ensimmäisenä mieleen Lennox Lewisin ja Hasim Rakhmanin revanssi, jossa Lewis tasoitti puntit riistämällä maailmanmestaruutensa takaisin tyrmäyksellä. Ruiz on lyötävissä ja tällä kertaa virheistä oppinut Joshua ei aliarvioi vastustajaansa. "AJ" tulee mitä todennäköisemmin hyödyntämään etäisyyksiä ja vastaiskuja, kunnes lopulta saalistaa odotetun tyrmäysvoiton Ruizista. 

ASETA VETO UNIBETILLÄ