Jatkuuko Ajaxin vieraskirous vaikealla Celticin kotistadionilla?

Celtic FC - AjaxTiistai 22.10.2013 kello 21:45Celtic Park - Glasgow, SkotlantiYLE tv2

Ajax ei ole napannut vielä voiton voittoa tällä kaudella vieraissa. Alkukausi Hollannin pääsarjassa on ollut ankea ja Mestarien liigassa joukkueella on koossa yksi piste kotitasapelistä AC Milania vastaan. Celtic on ollut aina todella vahva kotoisella Celtic Parkilla ja joukkueella on tänään kauden paras mahdollisuus avata pistetili Mestarien liigassa. Tähän mennessä koossa on tappio vieraissa Milanille sekä kotona Barcelonalle.

Ajax säästeli viikonloppuna kapteeni Niklas Moisanderia tämän illan kamppailua varten. Toppari on kärsinyt loukkaantumisista, mutta viikonlopun osalta kyseessä oli tiettävästi pelkkä varotoimi ja Moisanderin pitäisi olla täydessä kunnossa. Ottelussa nähdään myös toinen suomalaiskasvo, kun Teemu Pukki pyrkii haastamaan maanmiehensä Celticin kärjessä. Kotijoukkueelta puuttuu pelikiellon vuoksi kapteeni Scott Brown, mutta muuten miehistö on kunnossa.

Celticin tilanne kotimaan pääsarjassa on rauhallinen: joukkue on ylivoimainen mestarisuosikki. Kotijoukkue voi näin keskittyä jo hyvissä ajoin Mestarien liigaan, kun taas Ajax käy omaa kamppailuaan Hollannissa. Jos kumpikaan joukkue haluaa säilyttää haaveensa jatkopaikasta hengissä, tulee tänään napata ehdottomasti voitto. Panokset ovat kovat ja Ajax on materiaaliltaan parempi, mutta Celticin kotietu puoltaa selvästi isäntiä. Ajaxin vieraspelaaminen on ollut niin synkkää ja Celtic Park on yksi vaikeimmista paikoista vierailla.

Uskon kotijoukkueen pelaavan aktiivisesti ja hakevan vain voittoa ottelusta. Tämä nostaa ottelun maaliodotusarvoa. Ajaxin synkän vierashistorian vuoksi nostan Celticiin niukkaan suosikin asemaan ja se saa pelin: 2,55 bet365.

Pelimuoto:

Celtic

X

Ajax

1X2

2,55 bet365

3,50 bet365

2,95 Unibet

Celtic -1

4,95 Betsafe

4,33 Sportingbet

1,56 ComeOn

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,91 William Hill

 

Alle: 1,96 Unibet