Vieläkö ManU:n tuska jatkuu vai saako Moyes pelaamaan joukkueen ainakin Mestarien liigassa?

Manchester United - Real SociedadKeskiviikko 23.10.2013 kello 21:45Old Trafford - Manchester, EnglantiMTV3 MAX Sport 2

Unitedin alkukausi Valioliigassa on ollut katastrofi: 11 pistettä kahdeksasta ottelusta. Lauantaina joukkue jäi kotonaan Southamptonin kanssa tasapeliin ja on sarjassa vasta sijalla kahdeksan. Mestarien liigassa joukkue avasi pelin komealla kotivoitolla Leverkusenista, mutta jäi Ukrainassa Shahtarin kanssa 1-1 tasapeliin.

Real Sociedadin alkukausi on ollut tätäkin huonompi: joukkueella ei ole pistettäkään Mestarien liigassa ja kotoisessa La Ligassa joukkue on vasta sijalla 11. Piristymisen merkkejä joukkue osoitti kuitenkin kaatamalla edelliskierroksella vieraissa Valencian 1-2.

Unitedin parhaimmistoa on ollut alkukaudesta Wayne Rooney, mutta Robin Van Persie on jäätymässä täysin. Sniper-pelaaja ei saa tällä riittävästi taustatukea keskikentältä. Sociedad perustaa pelinsä, varsinkin vieraissa, varmasti tarkkaan puolustuspeliin, josta pyrkii teräviin vastahyökkäyksiin. Joukkueesta löytyy paljon puhdasta talenttia ja ManU saa olla vieraiden vastaiskujen kanssa tarkkana.

Kotijoukkue on materiaalin puolesta paljon edellä ja kotietu tekee ManU:sta jättisuosikin. Kerroin kotivoitosta on yllättävän hyvä - 1,53 William Hill ja kelpaa peleihin!

Pelimuoto:

ManU

X

Sociedad

1X2

1,53 William Hill

4,50 bet365

7,05 Nordicbet

ManU -1

2,30 William Hill

3,65 Nordicbet

2,70Betsafe

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,77 Nordicbet

 

Alle: 2,10Unibet