Voiko siipirikkoinen Milan haastaa suuren ja mahtavan Barcelonan?

AC Milan – FC BarcelonaTiistai 22.10.2013 kello 21:45San Siro – Milano, ItaliaMTV3 Max Sport 1

Milanilla on varmasti paljon hampaan kolossa viime kauden pudotuspelivaiheesta, kun joukkue kotipelin jälkeen johti 2-0 sarjaa, mutta menetti johtonsa Camp Noulla. Milan voitti viikonloppuna nihkeän 1-0 raapaisun jälkeen Udinesen. Barcelona oli vieläkin nihkeämpi ja jäi 0-0 tasapeliin Osasunan kanssa. Mestarien liigassa Barca voitti sekä Ajaxin että Celticin maalierolla 5-0. Milan hoiti tyylikkäästi Celticin, mutta jäi vieraissa Ajaxin kanssa tasapeliin.

Milanin hyökkäyspeli on paljon Kakan, mutta varsinkin nuoren Stephen El Shaarawyn, käsissä. Nämä herrat ovat kuitenkin kärsineet loukkaantumisista, joka on vienyt paljon potkua punamustien pelistä. Kaka pelaa tänään, mutta Shaarawya ei luultavasti kentällä nähdä. Myös Mario Balotellin, maalivahti Christian Abbiatin, Mattia De Sciglion, Giampaolo Pazzinin ja Daniele Boneran pelaaminen on epävarmaa illan ottelussa, joten paljon on kysymyksiä ilman vastauksia Rossonerien lähtökohdissa. Vieraiden puolella loukkaantumishuolet alkaa olla selätetyt ja luultavasti myös Lionel Messi on jälleen avauksessa.

Barcelona pyrkii luonnollisesti hallitsemaan ottelua myös vieraissa, eikä peruuttele. Milanin tulee päästä nopeasti Blaugranan prässin alta pois. Milan nauttii ottelussa vahvaa kotietua, mutta loukkaantumiset haittaavat joukkuetta edelleen vahvasti. Barcelona on materiaaliltaan parempi, mutta kotonaan Milan pystyy yllätykseen. Kertoimet ovat aivan liian vierasmyönteiset ja haetaan pikkurahalla jännitysbetsiä iskemällä Milanin menestykset kehiin: Milan 6,00 Sportingbet ja Milan +1 2,40 bet365.

Pelimuoto:

Milan

X

Barcelona

1X2

6,00 Sportingbet

4,02 ComeOn

1,62 Unibet

Milan +1

2,40 bet365

3,66 ComeOn

2,69 ComeOn

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,75 Unibet

 

Alle: 2,14 Betsafe