Los Blancos tyrmää Vanhan Rouvan Santiago Bernabeulla?

Real Madrid – JuventusKeskiviikko 23.10. kello 21:45Estadio Santiago Bernabeu – Madrid, EspanjaMTV3 Max Sport 1

Juventus lähtee otteluun tappio niskassaan, kun joukkue hävisi Fiorentinalle vieraissa 4-2. Myös Mestarien liiga on mennyt Juventukselta varsin vaisusti: tasapeli sekä vieraissa FC Köbenhavnia että kotona Galatasarayta vastaan. Real on Mestarien liigassa puhtaalla pelillä ja La Ligassakin joukkue on hävinnyt vain paikallisvastus Atleticolle.

Illan taistossa nähdään todella mielenkiintoinen yksityiskohta, kun kausina 1999-2001 Juventusta valmentanut Carlo Ancelotti saa vanhan seuransa vieraakseen. Tuolloin Ancelottin kapteenina toimi nimittäin muaan Antonio Conte, joka yrittää nyt kaataa entisen käskyttäjänsä Juven penkin takaa!

Vanhan Rouvan puolustus ei ole ollut viime kauden tasolla, kun taas Los Blancosin hyökkäys on ollut entistäkin tehokkaampaa. Viikonlopun Fiorentina-ottelu osoitti taas, kuinka haavoittuvainen Juventus voikaan olla. Real iskee kotona usealta rintamalta ja vanha herra Gianluigi Buffon saa todella venyä maalillaan, mikäli Juventus mielii ottelussa pisteille.

Real on pelannut runsasmaalisia otteluita, varsinkin Mestarien liigassa ja Juventuksen kehno puolustus peli nostaa myös ottelun maaliodotusarvoa. Juventus on esiintynyt vaisusti ja materiaaliltaan Real on selvästi vierasjoukkuetta edellä. Kotietu lisää suosikin asemaa ja kotivoitto vaikuttaa varsin todennäköiseltä: 1,60 William Hill.

Pelimuoto:

Real

X

Juventus

1X2

1,60 William Hill

4,33 bet365

6,25 bet365

Real -1

2,38 William Hill

4,00 Betsafe

2,54ComeOn

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,57 bet365

 

Alle: 2,50William Hill