Tänään illalla on luvassa espanjalaisen jalkapallon korkeimman sarjatason La Ligan matsi, jossa jälleen uusi tulokas Levante kohtaa Villarealin Valenciassa Ciudad de Valencia -areenalla kello 21.15 Suomen aikaa alkaen.
Tällaisessa saman alueen joukkueiden otteluissa yleensä keltaiset ja punaiset kortit tuppaavat viuhumaan, ja varsinkin kun siihen on vielä löydetty meidän mielestä oikein sopiva tuomarikin.

Ja suoraan sanottuna nämä häntäpään joukkueet eivät tule iskemään varsinaisia kipinöitä näin ulkopuolisten silmissä, mutta ilmassa on kuitenkin jonkinlaista urheilujuhlan tuntua paikallisten jalkapallojoukkueiden kohdatessa.

Kortteja kotiin, vieraille, sinulle ja minulle...

Tämä kohtaaminen sattui viimeksi kaudella 2015- 2016, ja tuolloin molemmissa otteluissa viuhui punainen kortti. Ehkä pahimpana historian kirjoihin tältä kaudelta jäi matsi Ciudad de Valencia -areenalla, kun näiden seurojen kohdatessa näkyi ottelussa yhdeksän keltaista ja yksi punainen kortti. Laskemme tämän tuomarin yhdestä huonoimmista sellaiseksi koko Espanjana La Ligassa, ja tietenkin tämä herkkähipiäinen sankari tulee valvomaan tätäkin ottelua. Joten meidän vetovihjeenä ehdottomasti tälle ottelulle on veikata annettujen korttien määrää, jos sellaista on vedonlyöjälläsi tarjolla. Sillä jos nämä vanhat merkit pitävät paikkansa, ottelun seuraaminen jo vain pelkästään näiden annettujen korttien pohjalta tulee olemaan hauskaa. Harmittelemme täällä toimistolla sitä, että tätä kohtaamista ei pelata perjantaina - silloin siitä olisi saanut oivan juomapelin illanistujaisiin.

No mutta oli miten oli, otteluahan siis tuomaroi itse Alfonso Javier Alvarez Izquierdo, joka siis meidän mielestä koko liigan huonoimpia tuomareita. Tästä meidän mielestä viime kaudenkin statistiikka kertoo jo kaiken: Keskiarvollisesti hän antoi 6,5 keltaista korttia per ottelu, ja yhteensä 5 punaista korttia. Emme osaa sanoa johtuuko tämä omien taitojen puutteesta, vai onko se sittenkin tuo kuuluisa tulinen välimerellinen sielu minkä takia näitä kortteja sataa joukkueille.

Tsekkaa vedonvälittäjäsi kohteet

Monet vedonvälittäjät eivät tarjoa edes näihin korttien lukumäärään kohteita, mutta löysimme sellaisen Betssonilta, ja se tällä hetkellä lähtee 5,5 lukumäärästä.

Lisäksi voit ehkä paremmilla kertoimilla veikata  keltaisen kortin saavaa pelaajaa. Betssonhan toimii taattuna vedonlyönnin instituutiona, josta varmasti löytyy upeita kohteita, myös vähän harvinaisempiin lajeihin ja liigoihin. Muiden todella rahan arvoisten kampanjoiden ohessa, jos olet uusi asiakas, niin talletukseesi vastataan 100% bonuksella aina 100 euroon asti, joten voit saada yhteensä 200 euron edestä pelattavaa pelirahaa vedonlyönnin puolelle. Tule nyt mukaan ja tsekkaa kaikki saatavilla olevat kohteet La Ligaan ja muihin upeisiin jalkapallon kohteisiin.

Klikkaa itsesi Betssonin vedonlyöntiin tästä