FC Kööpenhamina odottaa jälleen hankala tehtävä, kun joukkue matkaa Tšekin maaperälle Slavia Prahan vieraaksi Eurooppa-liigan merkeissä. Tšekit nappasivatkin joukkueiden aiemmasta kohtaamisesta kliinisen 0-1 vierasvoiton Kööpenhaminassa, ja tästäkin ottelusta voidaan ennakoida vähämaalista kamppailua.

FC Kööpenhaminalla alkaa olla selkä seinää vasten Eurooppa-liigassa, ja joukkue tarvitseekin nyt lisäpisteitä plakkariinsa pitääkseen unelmansa lohkovaiheesta jatkoonetenemiseen elossa. Tanskalaisjoukkue voikin ammentaa itseluottamusta tärkeään otteluun juuri edellisestä pääsarjaottelustaan, jossa se kaatoi arkkivihollisensa Brondbyn 1-0.

Kööpenhaminalaiset saivat käärittyä täyden pistepotin myös Bordeaux'lta vieraskentällä Eurooppa-liigassa lokakuun alkajaisiksi, mutta nyt manageri Ståle Solbakken joutuu taas keittelemään uudet käärmekeitot onnistuakseen uudessa pisteryöstössä. FCK:ta isännöivä Slavia Praha on nimittäin esittänyt tällä kaudella loistavasti organisoitua peliä sen jokaisessa Eurooppa-liigan matsissa.

FC Kööpenhamina ei löytänytkään keinoja Slavia Prahan huippuunsa viritetyn puolustuksen läpäisyyn joukkueiden edellisessä kohtaamisessa 25. lokakuuta, kun Slavia vei tärkeät pisteet Kööpenhaminasta mukanaan Jan Matousekin iskemällä maalilla juuri avauspuolikkaan jälkeen. Voittonsa myötä Slavia Praha onkin lohkossa komeasti kakkospaikalla kuudella pisteellään, kun se ehti myös voittaa kotonaan Bordeaux'n samoin 1-0 -numeroin.

FCK on lohkossa taasen heti kolmantena neljällä pisteellään, ja Slavia-ottelun jälkeen tanskalaistiimiä odottaakin sitten hyvin vaikea kohtaaminen Zenitin vieraana Pietarissa. Tämä ottelu onkin FC Kööpenhaminalle siis elintärkeä, mikäli se mielii taistella jatkopaikasta kyseisessä lohkossa.

Slavia Prague - FC Koebenhavn

FC Kööpenhamina saa tärkeään otteluun keskikentän dynamon Carlos Zecan takaisin kokoonpanoonsa, mutta toisaalta joukkue joutuu pärjäämään edelleen ilman hyökkäyspään maaliruiskuaan, Viktor Fischeriä, joka on edelleen loukkaantuneiden listoilla. Fischer on iskenyt tällä kaudella Tanskan liigassa jo seitsemän maalia.

Slavia Praha - FC Kööpenhamina:
- Alle 1 maali ensimmäisellä puoliajalla - 1.82 (Rizk) / 1.90 (Pinnacle)

Suurella panoksella varustettu ottelu voi tuoda meille hyvinkin erittäin tarkkaavaisen ja taktisen kohtaamisen Prahassa. Joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa Slavia Praha onnistui puolustusvelvoitteissaan loistavasti, ja FC Kööpenhamina ei löytänyt lainkaan avaimia tämän muurin murtamiseen.

Slavia Praha lähtee varmasti tavoittelemaan kotikentällään ottelusta voittoa, mutta ei millä hinnalla tahansa - etenkään heti ottelun alkajaisiksi, sillä pelkkä tasapeli olisi sille jo kultaakin arvokkaampi oman lohkon kakkospaikan säilyttämiseksi. Joukkue onkin päästänyt kolmessa Eurooppa-liigan ottelussaan omiin vain yhden maalin, ja Bordeaux'ta sekä Zenitia vastaan sen esitykset olivatkin vakuuttavia. Tšekin pääsarjassa Slavia pitää taasen johtopaikkaa 14 ottelun jälkeen, kun omissa on soinut näissä otteluissa vain 10 kertaa.

Tärppinä otteluun voikin lohkaista alle 1 maali ensimmäiselle puoliajalle.

Kokeilun arvoinen pelivaihtoehto voisi olla myös koko otteluun alle 2,5 maalia, johon saa 1.80 kertoimen Coolbetilta.

Eurooppa-liiga, neljäs kierros (8.11.) - kaikki ottelut:

klo 17:50: FC Astana - Jablonec
klo 17:50: Fenerbahce - Anderlecht
klo 19:55: Akhisar Belediye - Sevilla
klo 19:55: Apollon - Frankfurt     
klo 19:55: BATE - Chelsea
klo 19:55: Dynamo Kyiv - Rennes    
klo 19:55: Genk - Besiktas
klo 19:55: Krasnodar - Standard Liege
klo 19:55: Lazio - Marseille
klo 19:55: Malmö - Sarpsborg 08
klo 19:55: MOL Vidi - PAOK
klo 19:55: Rapid Vienna - Villarreal
klo 19:55: Spartak Moskova - Rangers    
klo 22:00: Arsenal - Sporting
klo 22:00: Betis - AC Milan
klo 22:00: Bordeaux - Zenit Petersburg
klo 22:00: Celtic - RB Leipzig
klo 22:00: Dinamo Zagreb - Trnava
klo 22:00: Leverkusen - Zürich
klo 22:00: Ludogorets - AEK Larnaca
klo 22:00: Olympiakos - Dudelange
klo 22:00: Rosenborg - Salzburg
klo 22:00: Slavia Praha - FC Kööpenhamina
klo 22:00: Vorskla - Qarabag

Teksti: Frank Pilantra

Frank Pilantra on tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntija, joka operoi sivustolla jalkapallon parissa. Kyseinen UEL-ennakko onkin käännetty kokonaisuudessaan suomeksi alkuperäisestä, tanskankielisestä tekstistä.