FELin CS-liiga jatkuu huomenna tiistaina pudotuspeleillä. Vastakkain illasta ottavat KOVA Esports ja Feniks Esports, sekä Helsinki REDS ja ajuri.

Tiistaina 11. kesäkuuta kello 19:00 pääsemme taas seuraamaan FELin otteluita, kun pudotuspelit alkavat. Liigan semifinaaleissa vastustajia odottamassa ovat jo HAVU ja SJ Gaming.

Liigan finaali pelataan 25. kesäkuuta Tennispalatsissa, Helsingissä. Finaalin voittaja nappaa itselleen tuntuvan 10,000 euron palkintopotin ja toiseksi tullut 3,500 euroa. Voittaja saa myös paikan Arctic Invitationalin karsintoihin.

KOVA vs. Feniks

Ensimmäisessä tiistain ottelussa kohtaavat Telian CS-liigassa kolmanneksi tullut KOVA Esports, sekä ehkä hieman tuntemattomampi Feniks Esports. KOVA on ollut todella hyvässä tikissä viime aikoina ja todistanut myös tuloksillansa kuuluvansa Suomen kärkeen. Vaikka Feniks ei ole valttämättä näyttänyt yhtä kovia tuloksia, ei meidän tule aliarvioida tätä joukkuetta. Tästä pääset vielä lukaisemaan joukkueiden kokoonpanot:

KOVA
Joonas "doto" Forss
Toni "STOVVE" Liukkonen
Lauri "pietola" Hietala
Samu "Uli" Leirilaakso

Nikita "Derkeps" Sirmitev

Feniks
Juho "Schumi" Suutari
Nico "CHRONOS" Niemenmaa
Jonni "hEEROUS" Lampinen
Topi "LYNXi" Kauppi
Long "LonkizZ" Nguyen

Helsinki REDS vs. ajuri

Toisessa tiistain ottelussa kohtaavat Helsinki REDS ja ajuri. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat Telian CS-liigassa, ottelu päättyi 16-9 -lukemin Helsinki REDSin voittoon. Pääsemmekin näkemään heti huomenna, että saako ajuri haettua revanssista voiton. Joukkueiden kokoonpanot ovat seuraavanlaiset:

Helsinki REDS
Jarkko "spargo" Rahja
Verneri "BONA" Junkala
Kristo "r0tta" Lindfors
Eetu "eDi" Astikainen
Pasi "VORMISTO" Koskinen

ajuri
Roope "tomsku" Simpanen
Jyri "JALLU" Tenhunen
Joona "joona" Puumalainen
Niko "EMD" Ruotsalainen
Juho "juho" Lampinen

Parhaat esports vedonlyöntibonukset
PELIYHTIÖ VEIKKAUSBONUS LUNASTA BONUS:
coolbet 100% bonus 150€ asti
unibet 100% / 100€ + 10€ ilmaisveto
leovegas 100% / 50€ + 10€ ilmaisveto

Pudotuspelien formaatti ja aikataulu

Tiistain ensimmäiset ottelut KOVA vs. Feniks, sekä Helsinki REDS vs. ajuri pelataan paras yhdestä kartasta formaatilla. Loput pudotuspelit jatkossa ovat paras kolmesta kartasta.

Otteluiden voittajat tulevat kohtaamaan vielä samana päivänä heti perään noin kello 20:00, kun ensimmäiset pelit on saatu pelattua alta pois. Alla olevasta twiitistä pääsee näkemään vielä kaikki pudotuspelien aikataulut.