Finnish Esport Leaguen (FEL) CS-liiga saadaan tänään tiistaina, 25. kesäkuuta, kun finaali pelataan Savoy-teatterissa Helsingissä. Vastakkain ovat jo neljättä kertaa HAVU ja SJ Gaming.

Pääsemme tiistaina seuraamaan todella jännittävää finaaliottelua HAVUn ja SJ Gamingin välillä. HAVU on tähän päivään asti voittanut kaikki finaalit SJ Gamingin joukkuetta vastaan 2-1 -karttalukemin.

Joukkueet ovat kohdanneet jo useamman kerran ja pääsemme tällä kertaa näkemään ottaako SJ Gaming ensimmäisen voiton HAVUsta. Ottelun voittaja nappaa 10 000 euroa ja toiseksi tullut 3 500 euroa. Voittaja saa myös paikan Tubeconissa pelattavaan Arctic Invitational -karsintaan.

HAVU ennakkosuosikkina otteluun

Kolminkertainen FELin voittaja HAVU lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta. Nyt kuitenkin SJ Gamingilla olisi todella hyvä näytönpaikka osoittaa osaamisensa päihittämällä HAVUn.

Vaikka HAVU onkin ennakkosuosikki, on SJ Gamingilla hyvät mahdollisuudet ottaa voitto ottelusta. Kaikki aikaisemmat ottelut joukkueiden välillä ovat olleet todella tiukkoja, kuten myös FELin finaaliottelut.

HAVU - SJ Gaming Paras kerroin: Peliyhtiö:
HAVU 1,55 pixelbet
SJ Gaming 2,62 bet365

testiä

Näin pääset seuraamaan finaalia

Ottelu pelataan tiistai illasta alkaen kello 20:30 Finnkinon Tennispalatsissa Helsingissä. Voit seurata peliä FELin Twitch.tv -kanavalta tai ostamalla liput paikan päälle. Liput tapahtumaan pääset ostamaan täältä.

Counter-Striken finaalin lisäksi tapahtumassa pelataan myös Overwatch Cupin finaaliottelu aikaisemmin päivästä ja liput siihen pääset ostamaan erikseen täältä.