Pitkältä tuntunut odotus päättyy vihdoin tänä viikonloppuna, kun F1- sarja starttaa tauon jälkeen. Tällä viikolla on saatu suomalaisittain iloisia uutisia, kun italialaisvalmistaja Ferrari ilmoitti, että Kimi Räikkönen jatkaa tallin palveluksessa myös ensi kaudella. Ilmeisesti siis pelkästään suomalaiset eivät pidä Kimistä, vaan myös monet muut Ferrari-fanit. Räikkösen rakkaus ajamista kohtaan on huomattu vuosien saatossa ja tämä vetoaakin varmasti suureen osaan lajia seuraavista ihmisistä.

Tällä hetkellä Ferrarilla on käsissään auto, jolla on täydet mahdollisuudet voittaa lähes kaikilla radoilla. Talliin on onnistuttu luoda myös todella hieno yhteishenki, josta on yleisesti kiitelty Maurizio Arrivabeneä sekä tallin pääjohtajaa, Sergio Machionnea. Luontaisena jatkumona tälle hyvälle ilmapiirille voidaan pitää tätä Räikkösen solmimaa jatkosopimusta – hyvä henki siis vain vahvistuu entisestään. Kimin solmima diili kattaa siis koko kauden 2018 ja ilmoitus tästä annettiin medialle tämän viikon tiiistaina.

Ensimmäisen kerran Räikkönen juhli maailmanmestaruutta juuri Ferrari-kaudellaan, vuonna 2007. Kaiken kaikkiaan Räikkönen on ajanut tallissa vuosina 2007-2009 ja sen jälkeen tehtyään paluun vuodesta 2014 lähtien. Ferrarilla Räikkönen on ajanut jo yhteensä 122 kisaa. Monet spekulaatiot siitä, että Räikkösen ura on ohi, voidaan vihdoin haudata.

Moni on jo usean vuoden ajan odotellut lopettamisuutista, mutta niin vain jälleen osoitti suomalaisveteraani voimansa ja taipumattomuutensa. Ensi vuonna ajettava kausi onkin Räikköselle jo järjestyksessään 16:s. Räikkönen on tällä hetkellä 37-vuotias, joten pian menee rikki Keke Rosbergin asettama ennätys, sillä jo tänä sykysynä Räikkösestä tulee suomalaisittain vanhin kisaaja.

Räikkösen jatkopestin lisäksi yleisesti uskotaan, että Sebastian Vettel jatkaa Ferrarin kuljettana myös. Mitään syytä olettaa, että näin ei tapahtuisi, ei ole, johtaahan Vettel tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjaa.

Belgian rata

Tänä viikonloppuna ajetaan siis Belgiassa, Spa-Francorchampsin radalla, joka sijaitsee lähellä Saksan rajaa. Rata on yhteensä seitsemän kilometriä pitkä ja se onkin MM-sarjan pisin. Rata sisältää hurjasti korkeuseroja sekä haastavia mutkia. Ikäänkuin kirsikkana kakun päällä, rata sijaitsee Ardennien vuoristossa, eli maisemat on aivan järjettömän upeita. Yksi hieno lisä radassa on myös se, että osittain se kulkee aivan yleisiä teitä pitkin. Tietynlaista autenttisuutta siitä siis on löydettävissä. Lisäksi radasta tekee haastavan alueen vaihtelevat sääolosuhteet, joten tavanomainen GP ei siis koskaan ole Belgiassa tiedossa.

Räikkösen osalta rata on ollut voitokas, sillä kaudella 2004 hän nousi voittoon tällä radalla – kymmenennestä lähtöruudusta! Tämän jälkeen Jäämies vielä uusi voittonsa kolmena vuonna (2005, 2007 ja 2009).

Jännittävä kilpailu on tiedossa tänäänkin ja tuttuun tapaan muistutamme, että vieläkin jännittävämmäksi kisaviikonlopun saa, kun lähtee veikkaamaan kokonaiskisan voittajaa. Sen voit tehdä esimerkiksi Scandibetillä.

Bonukset Scandibetilla

Viikinkiaiheinen netticasino Scandibet tarjoilee kaikille urheilusta ja vedonlyönnistä kiinnostuneille erinomaisen mahdollisuuden saada kaikki irti ensimmäisestä talletuksesta. Nimittäin, kun uusi asiakas rekisteröi pelitilinsä ja tämän jälkeen tallettaa tuolle peliltililleen ensimmäistä kertaa, hän saa sille 100% talletusbonuksen jopa 100 euroon saakka. Toisin sanoen, jos talletat maksimisummalla Scandibetilla, saat itsellesi 100 euroa lisää, eli pelirahaa on yhteensä 200 euroa. Juuri paremmin ei voisi uuden asiakkaan jännittävä vedonlyöntiseikkailu alkaa.

Lisäksi, jo ennen kuin ensimmäistäkään talletusta on tehty, uusi asiakas saa Scandibetin viikingeiltä tervetuliaislahjaksi läjän ilmaiskierroksia! Nämä ilmaiskierrokset eivät siis edellytä minkäänlaista talletusta ja ne saa käyttöönsä välittömästi sen jälkeen, kun pelitili on aktivoitu. Voitkin siis heti ensitöiksesi käydä pyörittelemässä 10 ilmaiskierrosta peleissä Starburst, Aloh! Cluster Pays, Wild Wild West: The Great Train Heist ja Pyramid: Quest for Immortality.

Pääset ScandiBetille tästä!