Tästä kampanjasta ei puutu vauhtia, eikä vaarallisia tilanteita. Unibet lyö tulille leikkimielisen kilpailun Suomen kautta aikojen menestyneimmän Formula 1 -kuskin ja pelaajan välille. Tässä kampanjassa vain tietäjät tietävät! 

Mika Häkkinen on varmasti edelleen sen verran kovassa vireessä, että tavallisen betsaajan lienee turha lähteä Häkkistä haastamaan radalle missään muodossa. Ratti on Häkkiselle tuki ja turva, mutta betsaajan apuna on se kuuluisa vainu, ounastelu ja muut kuudennen aistin vedonlyönnin kikat. 

Nyt otetaan tiedosta mittaa, sillä edessä on Kanadan GP ja betsaajan vastustajana herra Häkkinen itse. Pelaajan tarkoitus on voittaa kaksinkertainen maailmanmestari formulatiedossa. Unibetin uusimmassa kampanjassa pelaajan tulee lyödä 5 euron veto Kanadan GP:n voittajasta sekä nopeimman kierrosajan ajaneesta kuskista. Jos vedot osuvat ja Häkkinen veikkaukset menevät vihkoon, niin palkinnoksi tilille lyödään 10 euron ilmaisveto. 

Näin pääset kisaamaan Mikä Häkkistä vastaan

  • Kirjaudu Unibeti-tilille/Luo Unibet-pelitili
  • Osallistu kampanjaan ja aseta 5 euron veto kisan voittajasta ja nopeimman kierroksen ajavasta kuskista
  • Jos pelaaja on oikeassa ja Häkkinen väärässä - pelitilille lisätään 10 euron ilmaisveto!

Haasta Häkkinen tästä!


Häkkinen uskoo Bottaksen voittoon - "Rata sopii hyvin Valtterille" 


Valtteri Bottas ei päässyt nauttimaan voitosta Monacossa, mutta suomalainen onneksi saalisti tärkeät 15 pistettä sijoittumalla kolmanneksi. Kokonaispisteissä Bottas pitää edelleen toista sijaa Lewis Hamiltonin takana ja jahti jatkuu Kanadassa. Häkkinen uskoo Bottaksen mahdollisuuksiin noista palkintokorokkeella korkeimmalle sijalle, sillä rata suosii suomalaista. 

– Rata sopii hyvin Valtterille ja mersulle, Häkkinen tuumii Unibetin sivuilla. 

Viime kaudella Bottas päätyi kisassa toiseksi ja tuolloin kisan voitti Ferrarin Sebastian Vettel. Häkkisen mielestä Bottaksella on ylimääräistä motivaatiota voiton jahtaamiseen viime vuoden kakkossijan takia. 

– Viime vuoden kakkossija jätti Valtterille varmasti voitonnälkää, Häkkinen summaa. 

Lunasta itsellesi Unibetin ensitalletusbonus

MIkäli ei vielä Unibetiltä tiliä löydy, niin nyt jos koskaan on otollinen paikka liittyä maineikkaan pelifirman jäseneksi. Tarjolla on erinomainen 100% bonus 100 euroon asti ja lisäksi 10 euron ilmaisveto mobiiliin! Lunasta omasta alla olevan painikkeen kautta ja pääset oitis nauttimaan Unibetin palveluista. 

Tarjolla on äärimmäisen laaja kirjo urheilua betsattavaksi ja otteluita pystyy tietenkin seuraamaan kätevästi Unibet TV:n avulla! Laji kuin laji, Unibetiltä löytyy! 

LIITY UNIBETILLE TÄNÄÄN!