Huippulahjakas tennispelaaja Henri Kontinen on noussut maailman kärkipelaajien joukkoon suhteellisen lyhyessä ajassa. Nousu on huomioitu myös kansainvälisesti, sillä suomalainen taituri nousi komeasti tenniksen nelinpelin maailmanlistan ykkössijalle! Tämä uskomaton suoritus todella kunnioitettava suoritus vasta 26-vuotiaalta lahjakkuudelta, joka vei parinsa kanssa Austarian avointen nelinpelin mestaruuden tammikuussa.

Huipputaituri kirjoitti kotimaisen urheiluhistorian uusiksi, sillä hän on ensimmäinen suomalainen nelinpelin maailmanlistan kärjessä. Kontinen teki rohkean päätöksen useita vuosia sitten, kun hän päätti keskittyä kaksinpelin sijasta nelinpeliin. Nuoren pelaajan meriitit ovat todella vaikuttavia, sillä hänellä on lukuisia ATP-voittoja ja Grand Slam -voitto.

Nopea nousu maailman huipulle

Oikeakätinen tennistaituri on erittäin motivoitunut pelaaja, sillä hän ja hänen parinsa ovat olleet pidemään ilman valmentajaa. Tallinnassa asuva Kontinen on pelannut parinsa John Peersin kanssa jo pidempään. Heidän valmentajaan toimi aiemmin Chris Eaton, joka siirtyi hiljattain muihin tehtäviin.

Nelinpeliin keskittyvän Kontisen nousu maailmanlistalla on tapahtunut tasaisesti. Kahden viikon välein päivitettävässä maailmanlistassa Kontinen oli vielä viime kerralla sijalla kaksi, mutta nyt hän ohitti ennen kärkipaikkaa pitäneen Nicolas Mahut’n. Suomalaistähden parina pelaava John Peers on nyt listalla toisella sijalla. Esimerkiksi helmikuun puolessa välissä suomalaisurheilija oli vielä sijalla 5. Kaksinpelin miesten listan kärkeä pitää sen sijaan brittiläinen Andy Murray, jonka takana on slovenialainen Novak Djokovic.

Tenniksen ykköstapahtumista voi lyödä vetoa esimerkiksi Betssonilla, joka tarjoaa kattavan valikoiman lajin huipputurnauksia. Tällä tavalla pääsee mukaan kaikkiin tärkeisiin tapahtumiin jännittämään omien vetojensa puolesta.

Hyödynnä Betssonin kiinnostava tervetuliaisetu vedonlyönnin aloittamiseen

Betssonilla vedonlyönnin aloittaminen onnistuu vaivattomasti mukavalla tervetuliaisbonuksella, jolla uusi pelaaja saa mukavan pääoman mielenkiintoisten vetojen asettamiseen! Hyödynnä siis tämä mahtava tarjous, jonka voi lunastaa kolmessa osassa:

• Kun pelaaja panostaa vedonlyöntiin minimissään 10 euroa 1,5 minimikertoimella, hänelle annetaan 25 euron arvoinen ilmaisveto.
• Kun pelaaja asettaa vähintään 25 euron arvoista vetoja käyttämällä vähintään 1,5 kerrointa, hänelle annetaan niin ikään 25 euron arvoinen ilmaisveto.
• Kolmannessa vaiheessa vedonlyöjä palkitaan 25 euron arvoisella ilmaisella mobiilivedolla, kun hän asettaa vähintään 25 euron edestä vetoja käyttämällä minimikertoimena 1,5.

Siirry Betssonille tästä