Kuten varmaan olet uutisistammekin jo huomannut, maailman parhaat jalkapallosarjat ovat taas potkaistu käyntiin, ja tuntuu että joka puolella kuohuu ja tapahtuu. NordicBet haluaa olla mukana juhlistamassa näitä liigapelien starttia, joten meidän on myös pakko uutisoida näin mahtavasta tarjouksesta vedonlyöntiin. NordicBet antaa kaikille asiakkaillensa riskittömän 50€ arvoisen vedon mobiiliin, jolla voit veikata suosikkijoukkuettasi liigasta riippumatta! Riskitön veto käy Valioliigan, Serie A:n, Bundesliigan, La Ligan sekä Ligue 1:n peleihin, joten valinnan varaa löytyy runsaasti. Lue nyt, miten saat käyttöösi tämän NordicBetin riskittömän vedon, sillä kävi veikkaamassasi ottelussa mitä tahansa, saat rahasi takaisin! Mutta toimi nyt nopeasti, sillä tämä riskittömän vedon voit lunastaa enää 27. elokuuta asti

Näin riskittömän vedon homma toimii

Riskitön vetohan on ehkä maailman paras tapa veikata, sillä nimensä mukaisesti kupongin tekemiseen ei liity riskejä. Voit veikata haluamaasi kohdetta, ja mikäli kuponki ei voita, palautuu tekemäsi kupongin panos takaisin sinulle. Et voi siis yksinkertaisesti hävitä!

Riskittömän vedon NordicBetillä on tehty mahdollisimman helpoksi. Mene vain NordicBetin vedonlyöntisivustolle, ja osallistu promosivujen kautta kampanjaan painamalla osallistumispainiketta, niin saat tämän mahtavan 50€ arvoisen riskittömän vedon heti käyttöösi, ja voit lunastaa tämän riskittömän vedon itsellesi vain mobiililaitteella. Voit käyttää tämän riskittömän vedon mihin tahansa Valioliigan, Bundesliigan, Italian Serie A:n, Espanjan La Ligan sekä Ranskan Ligue 1:n kohteeseen.

Sinulla tulee olla tuo 50 euroa pelitililäsi, jotta saat tehtyä riskittömän vedon, ja kun teet vedon muista aktivoida vetokupongilla oleva sininen ruutu ennen vedon asettamista. Jos vetosi häviää, saat rahasi heti takaisin pelitilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Meillä on suorastaan velvollisuus ilmoittaa kaikille lukijoillemme näin hienosta uutisesta, sillä näin mahtavaa etua ei kannata jäädä käyttämättä.

Huomaathan että tämä riskittömän vedon kampanja on voimassa enää muutaman päivän 27. elokuuta asti, joten mikäli et ole kerennyt tätä tarjousta käyttämään, tai sinulta on mennyt tämä jotenkin vain kokonaan ohi, nyt on korkea aika toimia. Eli hopi hopi NordicBetin sivuille alla olevan linkin kautta -kiittää kerkeätte meitä myöhemmin.

Mitä jos en pelaa vielä NordicBetillä?

Ei hätää, sillä tämä tarjous on voimassa kaikille suomessa asuville veikkaajille, ja saat sen lunastettua itsellesi heti kun olet luonut NordicBetillä pelitilin -eli kaikki uudet ja vanhat pelaajat voivat päästä tähän kampanjaan käsiksi. NordicBethan on muodostunut jo omalaiseksi instituutioksi tässä vedonlyönnin maailmassa, ja se on saavuttanut hyvin suositun aseman kaikkien meidän pohjoismaalaisten vedonlyöjien keskuudessa.

Tämän kivenkovan jalkapallokampanjan lisäksi tämä vedonvälittäjä onnistuu yllättämään aina käsittämättömän jännillä ja reiluilla kampanjoilla, kuten esimerkiksi ilmaisvedoista CHL-matseihin, jos olet jääkiekon ystävä.

Tervetuliaislahjana sinulla on myös mahdollisuus lunastaa bonusrahaa tekemällesi talletuksellesi, eli voit saada 100% talletusbonuksen 100 euroon asti. Voit siis lähteä pelaamaan vedonlyöntiä kaksinkertaisella pelikassalla. Ensimmäisen talletusbonuksen jälkeen voit lunastaa vielä 50 % talletusbonuksen, ja voit saada lisää pelirahaa aina 50€ asti. Toisenkin talletuksen jälkeen, jos pistät peliin vielä 10 euroa, saat tällekin 20€ arvoisen mobiilivedon, jonka voit käyttää aivan mihin tahansa haluamaasi pelikohteeseen, eli saat tervetuliaislahjana jopa 170€ edestä etuja.
Lähde nyt jännittämään syksyn liigapelejä tämän 50€ arvoisen riskittömän vedon kanssa, niin et voi olla häviämättä, kävi miten kävi pelissä. Riskitön veto käy siis suurimpiin ja suosituimpiin eurooppalaisiin jalkapallo liigoihin, joten veikattavia kohteita on satoja, ellei jopa tuhansia!

Klikkaa itsesi NordicBetin Vedonlyöntiin tästä