Valioliigan 29. kierros tarjoaa futisfaneille jälleen kerran monen monta hienoa kamppailua, joista kaksi derby-kamppailua nousee ylitse muiden. Ensin Arsenal ja Tottenham selvittelevät välejään Pohjois-Lontoon derbyssä lauantaina 2. maaliskuuta, jonka jälkeen heti sunnuntaina 3. maaliskuuta onkin sitten Merseysiden derbyn vuoro Evertonin ja Liverpoolin välillä.

rizk merseyside derby riskiton vetoJa juuri tähän Merseysiden derbyyn on nyt tarjolla 20 euron riskitön veto, jonka voi käydä hyödyntämässä Rizkin vedonlyönnissä täysin ilmaiseksi! Sinun täytyykin siis vain asettaa tähän paikalliskamppailuun 20 euron veto singlenä joko ennakko- tai live-betsinä, ja mikäli tämä vetosi häviää, saat panoksen itsellesi takaisin riskittömänä vetona!

Näin saat käytettyä riskittömän vetosi:

  1. Siirry Rizkin vedonlyöntisivustolle, ja kirjaudu pelitilillesi.
  2. Aseta vähintään 20 euron panoksella varustettu single-veto Everton-Liverpool -matsiin 1.3. klo 11:00 - 3.3. ennen pelin loppumista.
    - Asetettu veto voi siis olla joko ennakko- tai live-veto.
  3. 3. Mikäli tämä vetosi ei voita, saat Rizkiltä palautuksena tilillesi 20 euron arvoisen riskittömän vedon, joka on mahdollista käyttää sen vedonlyönnissä vapaavalintaisesti!

Hyödynnä riskitön vetosi nyt Rizkillä!

Riskittömän vedon lisätiedot, ehdot ja säännöt:

- Kampanja on käynnissä 1. maaliskuuta klo 11:00 lähtien siihen asti, kunnes Everton-Liverpool -ottelu päättyy.
- Mikäli sinulla on aktiivinen vedonlyöntibonus/tervetuliaisbonus Rizkin pelitililläsi, et valitettavasti voi tätä tarjousta hyödyntää.
- 20 euron riskittömän vedon saakin vain silloin, kun varsinainen 20 euron veto asetetaan Merseysiden Derbyyn oikealla rahalla.
- Vain ensimmäinen otteluun asettamasi single-veto lasketaan tarjoukseen mukaan.
- Minimipanos tarjouksen hyödyntämiseen tarvittavan vedon asettamiseen on 20 euroa.
- Saat riskittömän vetosi tilillesi 24 tunnin sisällä, jos 20€ vetosi Merseysiden derbyyn häviää.
- Mikäli käyttämäsi 20€ riskitön veto häviää, saat sen panoksen tilillesi palautuksen pelkkänä käteisenä, johon ei kuulu kierrätysvaatimuksia.

Merseysiden Derby: Everton - Liverpool

Kumpikin osapuoli pääsee lähtemään tähän derbyyn varsin maittavista lähtökohdista, sillä viime Valioliiga-kierros sujui molemmilta joukkueilta hyvinkin positiiviseen sävyyn. Everton onnistui katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa kaatamalla vieraskentällä Walesissa Cardiffin selvin 0-3-lukemin, kun taasen Liverpool antoi tukkapöllyä kotonaan Watfordille peräti 5-0.

Sarjakärki Liverpool lähteekin otteluun odotetusti ennakkosuosikkina, mutta vaikeiden kolmen edellisen ottelun jälkeen näyttävästi voittokantaan palannut Everton osoitti juuri viime kierroksella, että siltä löytyy kyllä iskukykyä varsin mittavasti. Joukkue onkin paperilla ehdottomasti parempi kuin sen yhdeksäs sija Valioliigassa näyttää.

Everton - Liverpool

Myös edellinen Merseysiden derby kertoo Evertonin kyvyistä. Joukkueet kohtasivat nimittäin edellisen kerran joulukuun alussa, ja tuolloin kotijoukkue Liverpool oli Anfieldilla ottelussa hyvinkin ahtaalla. Ottelu sujuikin maalittomana aina toisen puolikkaan viimeisille sekunneille saakka, ja kaikki näyttikin siltä, että Everton onnistuu suorittamaan pisteryöstön Anfieldilta...

... Toisin kuitenkin kävi. Everton-vahti Jordan Pickfordin erikoinen virhe tarjosikin Divock Origille sellaisen paikan, ettei Liverpool-hyökkääjä jättänyt tilaisuutta käyttämättä. 90+6 -minuuttilukemilla syntynyt osuma toikin Jürgen Kloppin suojeteille tuolloin äärimmäisen arvokkaan 1-0-kotivoiton.

Nyt Everton pääsee sitten haastamaan rakkaan kilpakumppaninsa kotikentällään, joskin joukkueen kotiottelut eivät ole sujuneet tällä kaudella varmasti sen odottamalla tavalla. Pelaamastaan 14 kotiottelusta Everton on nimittäin onnistunut voittamaan vain neljä, ja kolme näistä otteluista on päättynyt tasan. Liverpool on taaesn olllut vieraskentillä kovaa valuuttaa, kun 14:sta vierasmatsistaan joukkue on voittanut yhdeksän ja hävinnyt vain kertaalleen - ja tuonkin mestaruuskamppailussa mukana olevalle Manchester Citylle.

Huomionarvoista on kuitenkin myös se, ettei Liverpool ole onnistunut kahdessa edellisessä vierasottelussaan odotetulla tasolla, sillä takana on kaksi nihkeää tasapeliä niin West Hamille (1-1) kuin myös Manchester Unitedille (0-0). Nyt pisteiden pudottamiseen ei olekaan Liverpoolilla enää todellakaan varaa, mikäli se mielii pitää niskaan hönkivän Cityn takanaan sarjataulukossa.

Hyödynnä myös korotetut kertoimet!

rizkin korotetut kertoimetParit vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat tähän Merseysiden derbyyn myös korotettuja kertoimia tarkaan valituihin pelikohteisiin. Yläpuolelta löytyvästä kerroin-taulukosta löydätkin ne markkinoiden korkeimmat kertoimet ottelun perus-kohteisiin, kun taasen nämä boostatut kertoimet ovat tarjolla vähän erikoisempiin yhdistelmäkohteisiin.

Mikäli siis uskot, että ottelussa tehdään maaleja yli 2,5 osuman verran, ja Liverpool onnistuu voittamaan, kannattaa nokka suunnata Rizkille, jolta tähän kohteeseen saa erikoiskorkeaa kerrointa. Jos taasen pohdiskelet, että kumpikin joukkue onnistuu heiluttamaan ottelussa maaliverkkoja, voisi Expektiltä löytyä sinulle mukavan pelattavaa kerrointa...

Korotetut kertoimet Everton-Liverpool -matsiin:

Rizk: Liverpool voittaa ja ottelussa tehdään yli 2,5 maalia yhteensä: 2.60

Expekt: Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Liverpool voittaa: 3.80

Evertonin viisi viimeistä ottelua:

26.2. Cardiff - Everton 0-3
9.2. Watford - Everton 1-0
6.2. Everton - Manchester City 0-2
2.2. Everton - Wolves 1-3
29.1. Huddersfield - Everton 0-1

Liverpoolin viisi viimeistä ottelua:

27.2. Liverpool - Watford 5-0
24.2. Manchester United - Liverpool 0-0
19.2. Liverpool - Bayern München 0-0 (UCL)
9.2. Liverpool - Bournemouth 3-0
4.2. West Ham - Liverpool 1-1

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Everton, 4-2-3-1: Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin

Liverpool, 4-3-3: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané