Vielä tämän viikonlopun ajan sinulla on loistava mahdollisuus hypätä Betssonin livevedon luo, sillä se on voimassa vielä tämän viikonlopun ajan. Tämä on sellainen kampanja, joka kaikkien kannattaa lähteä hyödyntämään, nyt vielä, kun se on mahdollista! Alta voit lukea tarkemmat ohjeet sekä säännöt ja ehdot, joten luehan maltilla tämä uutinen loppuun!

Tämä on kesän spesiaali kampanja

Kesä alkaa lähentyä loppua, mutta jalkapallokausi on vasta aluillaan pian. Tämän viikonlopun ajan pääset kuitenkin vielä hyödyntämään kampanjan, jossa saat riskittömän livevedon lauantaina tai sunnuntaina. Tässäpä siis ohjeet, miten pääset osallistumaan kampanjaan. Klikkaa osallistu, ja katsele ensimmäisenä jokin juuri sinua kiinnostava liveveikkauksen tai perinteisen veikkauksen kohde, jota lähdet veikkaamaan vähintään 20 eurolla. Käytännössä voit siis valita minkä tahansa veikkauskohteen, joten olisit tehnyt tämän todennäköisesti joka tapauksessa tällä viikolla. Kun olet maanantain ja sunnuntain välillä asettanut tämän yhden vedon, jonka kuponkikohtainen minimikerroin on 1,50 euroa, saat sitten tämän jälkeen itsellesi 10 euron riskittömän livevedon. Tämä riskitön liveveto onkin käytössäsi viikonlopun ajan, eli lauantaina tai sunnuntaina.

Mitä voit veikata tänä viikonloppuna?

Jos sinulla on vielä kohde hakusessa tämän viikonlopun liveveikkauskohteen suhteen, niin voit lähteä lyömään betsit sisään vaikkapa Veikkausliigan otteluita, joissa lauantaina pelaavat vastakkain FC Ilves sekä JJK. Sunnuntaisen jännitysnäytelmän pääesiintyjinä nähdään sen sijaan HJK sekä FC Lahti. Näiden hyvien kertoimien otteluihin voit lähteä lyömään tietenkin vetoa Betssonilla, ja löydätkin monia eri vedonlyöntitapoja ja -mahdollisuuksia Betssonin laadukkaalta vedonlyöntisivustolta. Lähestulkoon kaikki kohteet sekä lajit ovat saatavilla Betssonilla. Mikäli suomalaiset turnaukset eivät ole lähimpänä sydäntä, viikonloppuna pelataan myöskin Community Shieldin ottelu. Vastakkain pelaavat sunnuntaina niinkin kovat nimet kuin Arsenal ja Chelsea. Löydät kaikki kertoimet ja kohteet Betssonin vedonlyöntiosiosta.

Tervetuliaispaketti tällä mahtikasinolla

Betsson on yksi suurimmista vedonlyöntisivustoista, joten voisimme olettaa, että heillä on tarjolla varsin runsas ja hyvä tervetuliaispaketti uusille pelaajille. Vedonlyönnin puolelle on kuin onkin tarjolla arvokas talletusbonus, sillä rekisteröityessäsi Betssonille, saat talletusbonuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että Betsson tuplaa tänne tallettamasi summan aina 100 euroon saakka. Koko bonuksen maksimaalisen hyödyntämisen vuoksi kannattaakin tallettaa kertaheitolla 100 euroa, niin homma lähtee hyvin käyntiin 200 euron pelitilillä. Toki jos haluat lähteä pienemmin summin matkaan, minimitalletus on vain vaivaiset 10 euroa.  Kohteita löytyykin tältä sivustolta runsain mitoin, sillä tarjolla on jopa 65 000 eri tapahtumaa. Betsonilla asetetaan vuosittain yli 14 miljoonaa vetoa, mikä tarkoittaa niin ikään 140 000 tyytyväistä pelaajaa.

 

Siirry siis tästä Betssonin tarjousten sekä kohteiden pariin!