Kuten jo monesti on tullut todettua, ovat parhaat vedonlyöntibonukset tarjolla vain ja ainoastaan uusille asiakkaille, mutta onneksi monet vedonlyöntiyhtiöt jakavat tällaisia bonuksia ja muita vedonlyöntietuja myös vanhoille asiakkailleen. Nyt markkinoilla vallitseekin melkoinen tarjousten ja kampanjoiden tulva, ja näitä jo olemassa oleville asiakkaille tarjottuja bonuksia on liikkeellä äärimmäisen isolla otannalla!

Tarjolla onkin nyt helposti lunastettavia ilmaisvetoja ja riskittömiä betsejä vaikka millä mitalla! Esimerkiksi NordicBet, Betsafe ja Betsson tarjoavat kaikki jokaiselle asiakkaalleen nyt ilmaiseksi lunastettavat 10 euron riskittömät vedot, ja kyseessä onkin poikkeuksellisen maukas bonus-etu. Riskittömiä vetoja onkin harvemmin tarjolla ilmaiseksi - eli ilman talletusta ja ilman vedonlyönti-vaatimuksia!

Rizkillä on taasen tarjolla 20 euron riskitön veto torstain ja perjantain välisenä yönä klo 03:00 pelattavaan, suomalaisittain hyvinkin mielenkiintoiseen Nashville Predators – Winnipeg Jets -otteluun. Niin, ja Coolbet jakaa taasen 10 euron ilmaisvedot snookerin The Masters -turnauksen vedonlyöntiin helpolla talletusvaatimuksella.

Tsekkaa siis yhteenvedot ja ohjeet etujen lunastamiseen tästä artikkelista, ja käy nappaamassa mehukkaat veto-bonukset talteen!

Tarjolla kolme riskitöntä vetoa täysin ilmaiseksi!

Nyt jokaiselle vedonlyöjälle tarjotaan peräti kolme 10 euron riskitöntä vetoa ilmaiseksi, eli nämä riskittömät betsit irtoavat siis netin ihmeellisestä maailmasta vain nappulaa klikkaamalla. Betsson Groupin sivustot Betsson, NordicBet ja Betsafe ovat nimittäin kaikki käynnistäneet täysin identtisen vedonlyönti-kilpailun, jossa jokainen kampanjaan osallistunut pelaaja palkitaan heti osallistumispainikkeen näpäyttämisen jälkeen 10 euron riskittömällä vedolla ilman talletusta!

nordicbet kampanja

Kyseisessä kampanjassa kerätään asetetuilla vedoilla pisteitä, ja tällä tavoin eniten pisteitä 20. tammikuuta klo 23:59 CET mennessä kerännyt pelaaja voittaa jopa 5 000 euron arvoisen matkalahjakortin, ja 2.-4. sijoille yltäneet pelaajat saavat puolestaan 2 500 euron lahjakortit per nenä. Mutta riskittömät vedot irtoavat tilillesi siis pelkkää nappia painamalla, eli talletuksia ei siis tarvitse tehdä tai vetoja lyödä kampanjan aikana ensimmäisten etujen nappaamiseksi!

Jokaisen näiden vedonlyöntiyhtiön kohdalla 10€ riskittömän vedon lunastamisohjeet ovat siis täysin samat. Sinun täytyy vain siirtyä jonkun Betsson Groupin vedonlyöntiyhtiön sivustolle, kirjautua pelitilillesi, mennä kampanjasivulla ja klikata tältä kampanjasivulta löytyvää osallistumispainiketta.

Ja voilá, 10 euron riskitön veto siirtyy täten tilillesi käytettäväksi täysin automaattisesti.

Eli, nämä 10 euron riskittömät vedot kannattaakin käydä lunastamassa samantien, vaikkei itse matkalahjakorttien metsästäminen kampanjassa kiinnostaisikaan. Riskittömät vedot ovatkin tarjolla näiden peliyhtiöiden vanhoille kuin myös uusillekin asiakkaille, joten voit myös avata tilisi sivustolle nyt, ja lunastaa riskittömät betsit kampanjasta samaan syssyyn haltuusi!

Tiliä avatessa saatkin sitten hyödynnettyä normaaliin tapaan myös Betssonin, NordicBetin ja Betsafen mittavat vedonlyöntibonukset, mikäli et ole niitä siis vielä aiemmin lunastanut!

NORDICBET: Uusille 170€ bonukset!

BETSAFE: Uusille 200€ talletusbonus!

BETSSON: Uusille pelaajille 100€ bonusta!

Säännöt ja ehdot ovat voimassa.
BML Group Ltd - Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004


Rizkillä tarjolla riskitön NHL-veto!

rizk-jaakiekko-tarjousNHL-vedonlyöjät, huomio! Nyt tarjolla on tulevalle yölle kelpo 20€ riskitön veto, ja kohdeotteluna on mikäpä muukaan kuin suomalaisväritteinen Nashville Predators vs. Winnipeg Jets. Sinun täytyykin asettaa tähän otteluun Rizk-vedonlyöntisivulla vain 20€ panoksella varustettu single-betsi joko ennakkovetona tai live-kohteissa, ja mikäli vetosi sattuu häviämään, napsahtaa tilillesi 20 euron riskitön veto paluupostissa!

Uudet vedonlyöntisivustot ovat useimmiten varsin hiljaisia kampanjarintamalla, mutta Rizk ei ole tähän hiljaisuuteen vajonnut. Vaikka kyseessä onkin edelleen yksi markkinoiden uusimmista veikkaussivustoista, on se tarjonnut pelaajilleen jo lukuisia kampanjoita ja tarjouksia unohtamatta tietenkään maukkaita tuotepalkintoarvontoja, jotka tuntuvat olevan Rizkin tavaramerkki.

Nyt tarjolla onkin sitten 20 euron riskitön veto tulevaan NHL-yöhön, eli kävi matsissa sitten miten tahansa, et voi hävitä siihen matsiin iskemällä 20€ vedollasi!

Näin hyödynnät 20€ riskittömän vedon:

1. Mene Rizkin verkkosivuille ja kirjaudu pelitilillesi.

2. Lyö 20€ panoksella varustettu single-veto 18.1.2019 03:00 alkavaan Nashville Predators – Winnipeg Jets -otteluun.
- Voit lyödä 20€ vetosi otteluun joko ennakkovetona tai live-vetona ottelun aikana.
- HUOM! 20€ vedon täytyy olla single-veto. Yhdistelmävedot eivät ole mukana kampanjassa!

3. Mikäli asettamasi veto häviää, saat Rizkiltä tilillesi 20 euron riskittömän vedon palautuksena!

Nappaa riskitön NHL-vetosi nyt rizkiltä!


Coolbet jakaa 10€ ilmaisvedon snookerin pariin!

coolbet snookerCoolbet -peliyhtiö on taasen lyönyt tarjolle suhteellisen harvinaislaatuisen ilmaisveto-edun, sillä kyseinen 10€ ilmaisbetsi on käytettävissä snookerin The Master -turnauksen vedonlyöntikohteissa. Snooker on toki todella seurattu laji täällä koto-Suomessa, ja Eurosportin vankan panostuksen myötä se onkin nostanut suosiotaan selvästi viimeisten vuosien aikana.

Mutta vedonlyöntiyhtiöt - etenkään suomalaiset sellaiset - eivät ole kuitenkaan järin usein huomioineet näitä snooker-turnauksia kampanjoita rakennellessaan. Jääkiekko ja jalkapallo ovatkin tunnetusti juuri niitä lajeja, joihin ilmaisvetoja ja riskittömiä betsejä jaetaan, joten onkin mukava nähdä, että Coolbet lähtee näitä jämähtäneitä kaavoja rikkomaan.

Kaikki Coolbetin asiakkaat voivatkin nyt napata 10 euron ilmaisen snooker-vedon vain tekemällä vähintään 20 euron kertatalletuksen käyttäen talletushetkellä bonuskoodia MASTERS. Tällä tavoin tienattu ilmaisveto on siis käytettävissä mihin tahansa snookerin The Masters -turnauksen kohteeseen 13. – 20.1.2019 välisenä aikana.

Sanomattakin lienee selvää, että ilmaisveto on lunastetuna kyseisen turnauksen aikana - eli ennen 20.1. pelattavan finaalin päättymistä.

COOLBET: Tarjolla 10€ ilmaisveto!