KHL-kausi on edennyt siihen vaiheeseen, että on pikkuhiljaa aika ratkoa ne joukkueet, jotka pelaavat Gagarin Cup -pystistä tulevassa finaalisarjassa. Nyt onkin siis konferenssifinaalien aika, ja jääkiekon maailmassa alati vaikuttava NordicBet tarjoaa nyt kaikille halukkaille mahdollisuuden seurata nämä KHL-kauden ratkaisuhetket ilmaisina nettilähetyksinä.

nordicbet nettilähetyksetNordicBetillä live stream -palvelu takaa nimittäin kaikille peliyhtiön asiakkaille katseluoikeudet kaikkiin KHL-otteluihin Jokerien matseja lukuunottamatta, ja kun Jokerien kausi ehti jo päättyä, ovat kaikki loput KHL-pudotuspelien ottelut siis niin sanotusti "vapaata riistaa". Ja nämä KHL-live streamit ovatkin NordicBetin verkkosivuilla katsottaessa kaikille niille peliyhtiön asiakkaille, joiden tililtä löytyy vain 1€ pelivaroja!

Ensimmäisenä NordicBetin live stream -palvelusta löytyykin 28.3. klo 18:30 starttaava, TsSKA Moskova - SKA Pietari -huippumatsi, josta ei fiilistä tule puuttumaan. KHL:n kaksi ehdotonta suurjoukkuetta tulevatkin laittamaan kaukalossa jälleen tunnelman aivan uusiin sfääreihin, kun panoksena on paikka KHL-kauden finaaleissa.

Ja muuten, KHL-matsien ohessa näet NordicBetin live stream -palvelusta kattavasti myös Ruotsin SHL:ää, Espanjan La Ligaa sekä myös NBA:ta rapakon takaa. Jos sinulla onkin NordicBet-tililläsi mainittu 1 euro rahaa, pääset ihastelemaan tästä live stream -palvelusta myös Lauri Markkasen otteita Chicago Bullsin ja Portland Trail Blazersin välisessä ottelussa. Tämä kohtaaminen starttaa 28.3. klo 02:00!

Nämä live stream -mahdollisuudet kannattaa siis hyödyntää pitämällä oma pelitilin saldo NordicBetillä vähintäänkin siinä 1 euron lukemassa!

Näin näet TsSKA Moskova - SKA Pietari -matsin ilmaiseksi:

 1. Mene NordicBetin verkkosivustolle.
 2. Jos sinulla ei ole vielä tällä peliyhtiöllä omaa asiakastiliä, avaa sellainen nyt rekisteröitymällä.
  - Voit hyödyntää uutena asiakkaana myös NordicBetiltä löytyvät vedonlyöntibonukset.
 3. Kirjaudu sisään pelitilillesi, ja katso tilisi saldoa.
  - Jos tililläsi on vähintään 1€ pelivaroja, voit katsoa KHL live stream -lähetyksiä vapaasti!
 4. Mikäli tilisi saldo on vähemmän kuin 1€, täytyy sinun tehdä tilillesi minimissään 10€ talletus.
  Valitse vain haluamasi talletustapa lukemattomasta maksutapa-listasta, ja siirrä 10€ summa pelitilillesi.
 5. Katso tämän jälkeen Moskovan TsSKA:n ja SKA Pietarin välinen kamppailu ilmaiseksi NordicBetin live stream -palvelusta.
  Näet tätä kautta myös kaikki muutkin KHL-kauden ratkaisupelit - niinikään ilmaiseksi, jos pelitilisi saldo on vain yli 1€.
 6. HUOM! NordicBetin live streamien katsominen ei siis vaadi pelaajalta minkäänlaisia panostuksia vedonlyönnissä tai kasinolla. Riittää, että pelitililläsi on vähintään tuo 1 euro oikeaa rahaa!

Suuntaa NordicBetin live stream -palveluun tästä!

Jos sinulla siis on jo pelitili NordicBetillä, ja tältä tililtä löytyy vähintään 1 euron verran pelivaroja, on sinulla siis baana jo avoinna tähän ilmaiseen KHL -live streamiin.

Muissa tapauksissa sinun täytyykin sitten vain avata itsellesi pelitili, ja tehdä tilillesi vähintään 10€ minimitalletus, niin saat kyseisen KHL-ottelun näkyville NordicBetin oman live stream -palvelun kautta. Homma toimii siis samaan tapaan kuin vieläkin tunnetumpien, Unibet TV:n ja Veikkaus TV:nkin kanssa, eli live-lähetysten katsomiseen vain oman pelitilin, jolta löytyy euron verran valuuttaa.

NordicBetille tallettaminen käykin hyvin vaivattomasti, sillä peliyhtiöllä on tarjolla lukuisia erilaisia maksutapoja 10€ rahasumman siirtämiseen pelitilille. Rahaa voikin siirtää pelitilin saldoon niin kaikkien suomalaisten verkkopankkien kuin myös tunnetuimpien luottokorttien kautta. Myös Visa Electron ja Maestro-kortit kelpaavat talletuksen tekemiseen.

Näiden ohessa talletuksen tekemiseen voi hyödyntää myös nettilompakoita (Neteller & Skrill) sekä Paysafecard-maksukortteja. Myös ihan tavallinen, perinteinen pankkisiirto on mahdollista. Näin ollen sinulla ei olekaan mitään syytä jättää tämä KHL-kauden huippumatsi - sekä kaikki tulevatkin huippumatsit - katsomatta!

KHL streamit pyörivätkin Nordicbetin sivustolla muun urheilutarjonnan ohessa ihan jokapäiväiseen tahtiin, kunhan pidät vain tilisi saldon vähintään siinä 1 euron tasolla!