Maanantai on tunnetusti se viikon raskain päivä, mutta onneksi reilu veikkaussivusto Betsson tekee viikon alusta hieman helpompaa hulppeilla maanantailahjoilla! Jokainen Betssonin jäsen, joka lyö vetoa netissä huhtikuun aikana, on oikeutettu mahtaviin yllätyksiin kuukauden jokaisena maanantaina. Lahjojen joukossa on mm. riskittömiä vetoja, ilmaisvetoja, pelaajien allekirjoittamia pelipaitoja ja jalkapallomatkoja Ranskaan EM-ottelua seuraamaan. Hae omat etusi Betssonilta jo tänään!

 

Betsson* ja Veikkaajien Maanantailahjat

Ensiluokkaiset veikkauslahjat ovat omiaan piristämään huhtikuun jokaista maanantaita! Kampanja on siis meneillään aina 1. toukokuuta asti ja joka viikko tarjolla on erilaisia etuja urheilun vedonlyöntiin! Lahjan tyyppi päätetään arpomalla ja pelaajille ilmoitetaan lahjoista Betsson-viestilaatikkoon. Esimerkiksi tällä viikolla on mahdollista lunastaa jopa 50 euron arvoisia ilmaisia vetoja:

Viikko 1: 4. - 10. huhtikuuta: 10 €, 20 € ja 50 € ilmaisvetoja mihin tahansa vedonlyöntikohteeseen.

Viikko 2: 11. - 17. huhtikuuta: 10 €, 20 € ja 50 € riskittömiä vetoja, jotka voi lyödä joko ennakkovetoina tai livevetoina.

Viikko 3: 18. - 24. huhtikuuta: 10 €, 25 € ja 500 € arvoisia ilmaisia vetoja mihin tahansa veikkauskohteisiin.

Viikko 4: 24. huhtikuuta - 1. toukokuuta:  10 €, 25 €, 1000 € riskittömiä vetoja.

Näiden lisäksi mukana on pääpalkintoja, joita jaetaan niitäkin joka maanantai. Kaikkien pelaajien kesken arvotaan peräti 34 kahden hengen kisapakettia Ranskaan seuraamaan ottelua Ruotsi vs. Belgia. Lisäksi palkintolistalla on kaksi signeerattua pelipaitaa! Toisessa on Real Madridin pelaajien nimikirjoitukset, toisessa taas Argentiinan vuoden 2014 MM-futisjoukkueen.

Maanantailahjojen jakoon voi osallistua klikkaamalla Osallistu Betssonin sivuilla ja lyömällä vetoa! Saat yhden lahjan jokaisena huhtikuun viikkona, jolloin olet lyönyt vetoa vähintään 30 eurolla. Lahjat lisätään tilillesi talletusviikkoa seuraavana maanantaina.

 

Betssonin tervetulobonus

Betsson* on pelisivusto, joka on tunnettu reiluista bonuksistaan niin vedonlyöntiin, casinopeleihin kuin pokeriinkin. Meitä tietenkin kiinnostaa eniten uusille pelaajille tarkoitettu vedonlyöntibonus, joka onkin yksi parhaimpia joita netistä voi tällä hetkellä löytää:

Ensimmäistä kertaa tallettavat pelaajat saavat Betssonilta itselleen 100% veikkausbonuksen aina 100 euroon asti! Talleta 100 €, pelaa 200 €!