Tänä talvena etenkin hiihdon ystävät ovat mielissään, sillä talviurheilua riittää aina kevääseen asti. NordicBet tuo lisää jännitystä kotikatsomoihin tarjoamalla kaikille pelaajilleen ilmaisvedon mihin tahansa talviurheilulajiin! 5 euron arvoisen ilmaisvetotarjouksen voi lunastaa peräti joka viikko aina maaliskuuhun asti, joten tarkista ohjeet alta ja lyö vetoa suosikeistasi NordicBetin sivuilla!

 

NordicBet* – Talviurheilun Koti

Talviurheilulajit ovat NordicBetin kavereiden sydäntä lähellä, sivusto on nimittäin joulukuussa alkaneen Ski Classics -tapahtuman virallinen sponsorikin! Sivustolla voit lyödä vetoa useimmista talviurheilukohteista antelias vedonlyöntisivusto lahjoittaa ilmaisvedon pelaajilleen joka viikko talviurheilukauden loppuun asti. Ilmaisvedon voit lunastaa heiltä seuraavasti:

  • Siirry kampanjan sivuille ja klikkaa ”Osallistu kampanjaan”.
  • Tee vähintään 10 euron veto mistä tahansa talviurheilulajista maanantain ja sunnuntain välisenä aikana.
  • Tämän jälkeen saat saman tien käyttöösi 5 euron arvoisen ilmaisvedon, joka on käytettävissä seuraavan 7 vuorokauden sisällä.

Voit pelata ilmaisvedon missä tahansa urheilulajissa, joko live-vetona tai perinteisesti ja niin mobiililaitteella kuin verkossakin. Ilmaisvetoja voi lunastaa yhden kappaleen per viikko ja kampanja on voimassa maaliskuuhun 2016 saakka.

 

NordicBet* Tervetulotarjous

NordicBet* on jännittävä paikka lyödä vetoa urheilusta, ja löytyypä sieltä parhaat kertoimetkin! Täysin suomenkielinen sivusto pääsee usein meidänkin uutisiimme anteliaiden kampanjoidensa ansiosta. Jos olet uusi vedonlyöjä NordicBetin sivuilla, saat yllämainittujen ilmaisten vetojen lisäksi vielä upean tervetulobonuksen, johon kuuluu peräti 50 euron edestä lisää ilmaisvetoja:

  • Rekisteröidy NordicBetin sivuille.
  • Tee vähintään 20 euron arvoinen talletus ja lyö 5 euron veto, niin saat itsellesi 10 euron ilmaisvedon.
  • Kun olet lyönyt yhteensä 50 euron edestä vetoja, saat 20 euron ilmaisen vedon mobiililaitteilla käytettäväksi.
  • Kun olet lyönyt yhteensä 100 eurolla vetoja, saat vielä yhden 20 euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedot tulee käyttää 7 vuorokauden kuluessa siitä hetkestä, kun olet saanut sen pelitilillesi. Ilmaisvedolla tehdyt mahdolliset voitot pitää kierrättää kolme kertaa minimikertoimella 1.50 ja pelaajalla on kaksi viikkoa aikaa täyttää kierrätysvaatimukset. NordicBetin kierrätysvaatimukset ovat kuitenkin suhteellisen pienet verrattuna moniin muihin vedonlyöntisivustoihin, joten voittojen muuttaminen käteiseksi on käy nopeasti ja vieläpä hauskalla tavalla! Lyö vetoa NordicBetillä ja nauti samalla talven urheiluannista!