Sunnuntai on täynnä jalkapallon huumaa saapasmaassa, kun päivän aikana pelataan peräti seitsemän Italian Serie A -ottelua! Jännittävin kaikista on varmasti illan viimeinen matsi, kun Milan kohtaa Inter Milanin. Urheilussa tunnetusti kilpailuhuuma nousee, kun kaksi saman kaupungin joukkuetta kohtaavat ja tämä kyseinen ottelu onkin yksi Italian liigan, ellei koko maailman tunnetuin derby-ottelu! Milanon herruudesta taistellaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa, joten tätä ottelua ei kannata missata. Lue alempaa myös veikkausvihjeet jalkapalloon ja lyö vetoa suosikkisi puolesta Expektin veikkaussivuilla!

 

Italian Serie A: Milan vs. Inter Milan

Milanon Derby on yksi kaikkien aikojen seuratuimmista jalkapallo-otteluista. Kilpailu on kovaa, sillä molemmat joukkueet sijoittuvat korkealle Serie A voittajien listalla heti Juventuksen jälkeen. Sekä Milan että Internazionale ovat molemmat voittaneet sarjan 18 kertaa, mutta Juventus on kaukana ykköspaikalla 31 sarjavoitollaan. Nähtäväksi jää, kenelle tuo kuuluisa voiton symboli scudetto meneekään tänä vuonna! Parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat kertoimet sarjan voittajille jo nyt, mutta finaaliottelut pelataan vasta toukokuussa.

AC Milan - Inter -ottelu pelataan siis tänään klo. 20.45 San Siron stadionilla Milanon samannimisellä alueella. Tämä Italian suurin jalkapallostadion on molempien joukkueiden kotikenttä ja joukkueilla on muutakin yhteistä kuin sama stadion. Esimerkiksi viime vuonna aloittanut AC Milanin valmentaja Sinisa Mihajlovic toimi ennen Interin valmentajan Roberto Mancinin avustajana, mutta vuoden 2015 kesäkuusta hän on ollut AC Milanin päätoiminen valmentaja.  Mihajlovic on herättänyt huomiota kyseenalaisilla pelaajavalinnoillaan, mutta tämän vuoden tulosseuranta osoittaa, että kyseessä on varsin pätevä valkku tälle tiimille. Myös Zlatan Ibrahimovic on kehunut Mihajlovicin tietoutta vapaapotkuihin liittyen. Tämä ja viime vuosi ovat muutosten aikaa AC Milanin joukkueelle, sillä nykyinen omistaja Silvio Berlusconi on yrittänyt jo pitkään myydä joukkuetta. Interin puolella taas luotetaan vanhoihin keinoihin, sillä nykyinen valmentaja Roberto Mancini palasi takaisin Interille valmennettuaan Manchester Cityn joukkuetta muutaman kauden ajan.

Aloitusjoukkueissa nähdään todennäköisesti ainakin Interin Mauro Icardi sekä AC Milanin puolelle Mario Balotelli, joka on juuri palannut kentille loukkaantumisen jälkeen. Balotelli on pelannut Interinkin tiimissä, joten ei siis ihmekään, että jännitys on kova kun joukkueiden yhteinen historia juontaa kauas taakse!

 

Italia Serie A veikkausvihjeet

Koska kyseessä ovat suhteellisen tasavertaiset joukkueet, ovat ottelun vedonlyöntikertoimet nekin tasaiset. Expekt Vedonlyönnin otteluveikkaus tarjoaa korkeat vedonlyöntikertoimet Interille, joten AC Milanille ennustetaan voittoa. Veikkaa suosikkiasi, huomaa myös Expektin mobiiliveto ilman riskiä sekä uusien pelaajien bonus vedonlyöntiin!