Suomalaisen kiekkofanin kauden kohokohta häämöttää reilun kuukauden päässä, sillä tämän vuoden jääkiekon MM-kisat pelataan 10. toukokuuta alkaen Slovakian Bratislavassa ja Kosicessa. Samat kaupungit olivat kisaisäntinä aiemmin vuonna 2011 ja jokainen suomalainen kiekkofani muistaa varmasti hyvin tuon turnauksen, sillä turnaus päättyi lopulta Suomen jääkiekkomaajoukkueen voittoon ja ikimuistoisiin kultajuhliin. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi kisamatka jääkiekon MM-kisoihin paikan päälle todistamaan, kun Leijonat tavoittelevat vuoden 2011 tapaan paluuta mestaruuskantaan. MM-kisamatkan lisäksi jaossa on käteispalkintoja sekä ilmaisvetoja!

Kaikki Leijona-fanit muistavat varmasti kevään 2011 varsin hyvin, sillä Suomi onnistui nappaamaan jääkiekon MM-kultaa arkkivihollinen Ruotsin nenän edestä murskaavalla 6-1 tuloksella Bratislavassa 15. Toukokuuta 2011. Tänä keväänä Leijonat tekevät niin sanotusti paluun rikospaikalla, sillä vuoden 2019 jääkiekon MM-kisat pelataan jälleen Slovakiassa. 

Eri vedonlyöntiyhtiöillä on tällä hetkellä käynnissä erilaisia kampanjoita, joiden turvin sinun on mahdollista voittaa itsellesi kisamatka toukokuussa Slovakiassa pelattaviin MM-kisoihin. Vedonlyöntijätit Coolbet, Nordicbet sekä Betsson haluavat ilahduttaa asiakkaitaan jakamalla parhaille betsareille yhden hengen kisamatkoja Bratislavaan!

Kampanjaan osallistuminen ja palkintomatkan tavoittelu on tehty jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä todella helpoksi, joten jos kiekkomatka kiinnostaa, niin nyt kannattaa suunnistaa alla näkyvien ohjeiden mukaan Coolbetille, Nordicbetille tai Betssonille tavoittelemaan omaa MM-kisamatkaa!

Voita MM-kisamatka Coolbetilta - samalla saat 5€ ilmaisvedon!

Coolbet on yksi MM-kisamatkoja jakavista peliyhtiöistä ja se soveltuu erinomaisesti suomalaisille vedonlyöjille, sillä sivusto on rakennettu juuri suomalaisia pelaajia varten ja kaikki toimii asiakaspalvelusta lähtien selvällä suomen kielellä. 

Coolbetilla MM-kisamatkan tavoittelun lisäksi jokainen kampanjaan osallistunut pelaaja palkitaan 5 euron arvoisella ilmaisvedolla, jonka pelaaja pääsee käyttämään Liigan pudotuspeleihin! Ilmaisvedon lunastaminen ja palkintomatkan tavoittelu jääkiekon MM-kisoihin on tehty todella helpoksi, sillä sinun tarvitsee ainoastaan olla Coolbetin asiakas ja pääset mukaan skabailemaan.

Osallistumisohjeet Coolbetin Liiga Playoffs -kampanjaan.

  • Kirjaudu sisään Coolbetin pelitilillesi tästä linkistä tai jos sinulla ei ole omaa pelitiliä vielä Coolbetilla avattuna, niin luo sellainen.
  • Uutena Coolbet-asiakkaana saat käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman. Tarjolla on 150 ja 50 euron arvoiset bonukset, joten tarjolla on bonusta niin isommilla kuin pienemmilläkin pelikassalla operoiville pelaajille. Voit lukea Coolbetin uuden asiakkaan eduista lisää Coolbetin arvostelu-artikkelista.
  • Tee 16.3. - 27.3. klo 18:00 välisenä aikana vähintään 10 euron suuruinen talletus Coolbetille käyttämällä bonuskoodia LIIGA19
  • Saat välittömästi 5€ arvoisen ilmaisvedon Liigan pudotuspeleihin, jonka voit hyödyntää aikavälillä 16.3. - 27.3. Et voi lunastaa ilmaisvetoa jos sinulla on aktiviinen vedonlyönnin bonus.
  • Tehtyäsi talletuksen, voit osallistua ilmaiseksi Coolbet Leaguen Liiga Playoffs -kilpailuun, jonka pääpalkintona on matka jääkiekon MM-kisoihin Slovakiaan katsomaa välieriä, pronssiottelua ja finaalia!
  • Coolbet Leaguen Liiga Playoffs -kilpailun aukeaa samana iltana, kun kaikki liigan puolivälieräjoukkueet ovat selvillä eli tänään tiistaina 19. maaliskuuta. Kilpailun ensimmäiselle kierrokselle osallistuminen sulkeutuu torstaina 21. Maaliskuuta kello 18:00. 

Lunasta 5€ ilmaisveto ja voita MM-kisamatka Bratislavaan!

Kerää pisteitä lyömällä vetoa Nordicbetilla ja voita matka jääkiekon MM-kisoihin!

Nordicbet on yksi tunnetuimmista suomalaisille vedonlyöjille suunnatuista pelisivuista, sillä se on toiminut markkinoilla todella pitkään ja tarjonnut suomalaisbetsareille korkeita kertoimia sekä huipputason palvelua jo vuodesta 2002 alkaen.

Myös Nordicbet haluaa olla mukana viemässä suomalaisia kiekkofaneja Bratislavaan kannustamaan Leijonia ja siksi se haluaa lähettää nipun suomalaisia kiekkofaneja kisoihin paikan päälle kannustamaan Suomen jääkiekkomaajoukkuetta!

Myös Nordicbetilla kisaan osallistuminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee olla ainoastaan Nordicbetin asiakas ja olet tervetullut mukaan tähän kisaan, jossa yksi onnellinen kisaaja voittaa matkan jääkiekon MM-kisoihin. Lisäksi kilpailussa sijoille 2-10 sijoittuneet pelaajat palkitaan 50-250€ euron arvoisilla ilmaisvedoilla! Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä Nordicbetilla, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla

Pelitilin rekisteröitymisen jälkeen saat käyttöösi Nordicbetin uuden vedonlyöntiasiakkaan edut, joiden arvo on yhteensä 170 euroa. Voit lukea Nordicbetin uuden asiakkaan bonuseduista lisää Nordicbetin arvostelu-artikkelista

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen sinun tulee etsiä Nordicbetin Promot-välilehdeltä käsiisi Voita matka MM-kisoihin -kampanja ja klikata oranssia Osallistu-nappia kampanjasivuilta. Tämän jälkee sinun tulee kerätä pisteitä Nordicbetin vedonlyönnissä ja raivata tiesi tulostaulukon kärkeen. Pisteitä tulostaulukkoon kerryttävät voittavat single- ja yhdistelmävedot.

Pisteet lasketaan voittavista single- ja yhdistelmävedoista seuraavasti: panos x kerroin x kohteiden määrä. Piste-esimerkki: 10 € (panos) x 20.00 (kerroin) x 3 (kohdetta) = 600 pistettä. Kupongin jokaisen kohteen kertoimen tulee olla 1.50 tai suurempi, jotta se lasketaan mukaan pisteisiin.

Nordicbet palkitsee viikon 10 parasta tulostaulukon mukaisesti. Ensimmäinen kampanjaviikko päättyy 24.3. klo 23:59 CET. Toinen kampanjaviikko alkaa 25. maaliskuuta klo 00:00 CET ja päättyy 31.3. klo 23:59 CET.

Pääpalkintona oleva MM-kisamatka sisältää meno-paluulennot Helsingistä Wieniin yhdelle hengelle sekä kuljetukset Wien-Bratislava-Wien. Nordicbet majoittaa kisavoittajan kolmeksi yöksi Sheraton Bratislava hotelliin aikavälille 24.-27. toukokuuta. Voittaja pääsee katsomaan turnauksen neljä viimeistä ottelua, sillä Nordicbet tarjoaa otteluliput molempiin välieräotteluihin, pronssipeliin sekä finaaliin. Lisäksi matkan aikana on tarjolla ohjelmaa muiden kisavoittajien sekä Nordicbetin henkilökunnan kanssa. 

Voita matka MM-kisoihin -kampanjan palkintopooli kokonaisuudessaan:

— Voittaja: matka MM-kisoihin.
— Sijat 2-3: 250 € ilmaisveto.
— Sijat 4-5: 100 € ilmaisveto.
— Sijat 6-10: 50 € ilmaisveto.

Nappaa korkein kerroin kiinni Nordicbetilla ja lähde jääkiekon MM-kisoihin!

Voit voittaa kisamatkan jääkiekon MM-kisoihin myös Betssonilta!

Halutessasi voit osallistua Viikon korkein kerroin -kilpailuun myös Betssonilla, joka kuuluu Nordicbetin tapaan pörssiyhtiö Betsson Groupin omistukseen. Kisaan osallistuminen Betssonin vedonlyöntisivustolla toimii täysin samaan tapaan kuin sisaryhtiön Nordicbetilla, mutta palkintopotti eroaa Betssonilla hieman Nordicbetin vastaavasta. Nordicbetilla palkinnoille yltää kymmenen parasta pelaajaa, mutta Betssonilla palkintopottiin pääsee käsiksi kolme parasta pelaajaa.

Osallistumiseen tarvitset tottakai oman Betsson-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole luotuna, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Betssonin uutena vedonlyöntiasiakkaana saat lisäksi käyttöösi vedonlyöntibonuksen, josta pääset lukemaan lisää Betssonin arvostelu-artikkelista.

Nordicbetilla palkintoina oli MM-kisamatkan lisäksi ilmaisvetoja, mutta Betsson sen sijaan jakaa kolmelle parhaalle betsarille palkinnoksi käteistä rahaa. Viikottaisessa kisassa korkeimman kertoimen napannut pelaaja voittaa Slovakian MM-kisamatkan lisäksi 300 euroa riihikuivaa käteistä. Toiseksi tullut pelaaja saa niin ikään 300 euroa lohdutuspalkintona ja kolmanneksi jäänyt pelaaja palkitaan 200 euron suuruisella käteispalkinnolla. Betsson maksaa käteispalkinnot kolmen korkeimman kertoimen napanneen pelaajan pelitileille maanantaisin kello 18:00 CET mennessä.

Nordicbetin tapaan Betsson jakaa kampanjan aikana kaksi eri MM-kisamatkapakettia, yhden kummallakin kampanjaviikolla. Ensimmäinen kampanjaviikko päättyy 24.3. kello 00:00 CET ja heti sen jälkeen alkaa uusi kampanjaviikko. Toinen kampanjaviikko päättyy 31. Maaliskuuta kello 00:00 CET. Turnauksen tulostaulu on nähtävillä koko kampanjan ajan Betssonin kampanjasivuilla, joten voit seurata millä tuloksella pystyt nousemaan kilpailun kärkipaikalle.

Kampanjan tarkat säännöt, ehdot ja osallistumisohjeet näet kokonaisuudessaan Betssonin kampanjasivuilta. 

Lyö vetoa Betssonilla ja voita MM-kisamatka Slovakiaan!