Jääkiekon MM-kisat pelataan Lausannessa ja Zürichissä, Sveitsissä 8.-24.5.2020 ja sinulla on nyt mahdollisuus napata matkapaketti seuraamaan Leijonien otteluita! Betsson laittoi nimittäin käyntiin sporttikampanjan, jossa on jaossa yhteensä kolme matkapakettia kaikkien arvontaan osallistuvien pelaajien kesken. Jos siis olet joskus halunnut lähteä seuraamaan lätkän MM-kisoja paikan päälle, kannattaa lukaista tämä tarjous läpi!

Vedonlyöntijätti Betsson laittoi kovaa kampanjaa käyntiin heti helmikuun alkuun, sillä palkintona on hyvin haluttuja jääkiekon MM-kisa -matkapaketteja. Leijonat lähtevät vielä kaiken lisäksi taistelemaan turnaukseen hallitsevana maailmanmestarina, joka varmasti kantautui jokaisen suomalaisen korviin viime vuonna.

Betssonin vedonlyöntitarjouksessa on jaossa yhteensä kolme matkapakettia, jotka arvotaan aina maanantaisin. Tarjouksessa on siis kolme eri kampanjaviikkoa, jotka voit tarkistaa alapuolella olevasta listasta.

Kampanjaviikot

 • 1. Viikko | maanantai 3. helmikuuta 00:00 CEST - sunnuntai 9. helmikuuta 23:59 CEST.
 • 2. Viikko | maanantai 10. helmikuuta 00:00 CEST - sunnuntai 16. helmikuuta 23:59 CEST.
 • 3. Viikko | maanantai 17. helmikuuta 00:00 CEST - sunnuntai 23. helmikuuta 23:59 CEST.

Vaikka tarjouksessa on kolme eri kampanjaviikkoa, tarvitsee sinun ottaa osaa kampanjaan ainoastaan kerran. Itse tarjous toimii myös hyvin yksinkertaisesti. Sinun tulee siis kerätä arpalippuja, joita ansaitset lyömällä vetoa jääkiekko -kohteista.

Saat arpalipun arvontaan jokaisesta jääkiekko -kohteisiin panostamastasi 10 eurosta 23. helmikuuta asti. Vetokupongilla tulee siis olla vähintään yksi kiekkokohde, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi. Kupongin muut kohteet voivat olla mistä lajista vain, millä tahansa kertoimella.

Arvonnat suoritetaan aina maanantaisin kello 18:00 CET mennessä. Muistathan kuitenkin, että ainoastaan edellisellä kampanjaviikolla ansaitut arpaliput oikeuttavat maanantain arvontaan. Ensimmäisellä kampanjaviikolla saadut arpaliput eivät siis laske mukaan esimerkiksi viimeiseen arvontaan.

MM-kisapaketin sisältö

Betsson on laittanut arvonnassa olevan matkapaketin hyvään iskuun, sillä se sisältää liput useampaan otteluun sekä lennot ja majoitukset kuuluvat mukaan tottakai. Pääset katsomaan Venäjä - Suomi, Suomi - Kazakstan ja Norja - Suomi -ottelut Zürichissä.

Pääsylippujen lisäksi matkapakettiin kuuluu muun muassa neljä hotelliyötä yhden hengen huoneessa ja suorat lennot Helsingistä Zürichiin ja takaisin. Pääset vielä tarkastamaan koko matkapaketin sisällön alapuolelta.

Betsson MM-kisapakettiMM-matkapaketti sisältää

 • Suorat lennot Helsinki - Zürich - Helsinki (16. toukokuuta - 20. toukokuuta)
 • Neljä yötä hotellissa
 • Lippu Venäjä - Suomi -otteluun
 • Lippu Suomi - Kazakstan -matsiin
 • Lippu Norja - Suomi -otteluun
 • Lentokenttäkuljetukset Zürichissä
 • Ohjelmaa Betssonin kisaisännän ja muiden voittajien kanssa

Näin otat osaa Betssonin MM-kisapaketin arvontaan

 • Siirry Betssonin verkkosivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
 • Mene kampanjasivulle ja ota osaa Voita matka MM-kisoihin -tarjoukseen.
 • Panosta jääkiekko -kohteisiin mahdollisimman paljon ansaitaksesi arpalippuja.
  --> Vetokupongilla tulee olla vähintään yksi kohde lätkästä, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
  --> Saat yhden arpalipun jokaisesta panostamastasi 10 eurosta jääkiekkoon.
 • Kisapakettien arvonnat järjestetään aina maanantaisin kello 18:00 CET mennessä.
 • Kampanja on käynnissä 23. helmikuuta kello 23:59 asti.

OTA OSAA TARJOUKSEEN BETSSONILLA

Lunasta Betssonin uusien asiakkaiden vedonlyöntibonus

Varmaan jokainen vedonlyöntiä harrastava pelaaja on joskus kuullut Betssonin vedonlyöntisivusta, eikä mikään ihme. Kyseessä on yksi alan parhaimmista yksilöistä ja pääset nyt sopivasti nappaamaan todella kovan vedonlyöntibonuksen uutena asiakkaana.

Jos siis et ole jostain syystä vielä testannut Betssonin vedonlyöntisivua, nyt on oiva aika. Saat nimittäin ensimmäiselle tekemällesi talletukselle 100% vedonlyöntibonuksen aina 100 euroon saakka.

Voit bonuksen avulla aloittaa vedonlyöntimatkasi Betssonilla jopa 200 euron pelikassalla. Voit tottakai tehdä kerralla isomman talletuksen, mutta bonusta tervetulobonuksesta saa maksimissaan 100 euroa. Bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä kuusi (6) kertaa ennen kotiutusta vähintään 1.50 kertoimella per kuponki.

Nyt siis kannattaa viimeistään suunnata Betssonille ja ottaa osaa näihin huipputarjouksiin. Pääset siirtymään Betssonille näppärästi alapuolella olevan napin kautta!

SIIRRY BETSSONILLE TÄSTÄ

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004