MM-kisat ovat tuota pikaa taas läsnämme ja onkin korkea aika ruveta jo valmistautumaan kansainvälisen jääkiekon jokavuotuista huipentumaa kohti! Tänä vuonna Leijonat palaavat lämpimien muistojen pariin Slovakiaan, jossa Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti edellisen kerran kultaa vuonna 2011 - toistuuko Slovakian taika uudestaan? Seuraavassa kerromme miten pääsette seuraamaan turnausta täysin siemauksin jokaisen ottelun voimin. 

Lienee jo koko kansan tiedossa, että MM-kisat näkyvät pääosin C-Morelta ja tämähän tietysti vaatii kanavapaketin tilaamista, ostoa ja muuta säätöä. Toimenpiteet varmasti käyvät käden käänteessä, mutta joillekin moinen omistatuminen ei yksinkertaisesti vaan sovi syystä tai toisesta. Jos et jaksa sitoutua C-Moren kuvioihin pysyvästi, niin olette kääntyneet oikean artikkelin puoleen, sillä me tarjoamme toista vaihtoehtoa. 

NordicBet näyttää koko turnauksen ilmaiseksi livestream-palvelunsa avulla. Katsoja tarvitsee vain aktiivisen pelitilin, jossa on vähintään yksi (1) euro pelivaraa. Ei muuta!

Näin katsot MM-2019 -ottelut ilmaiseksi:
 

1. Kirjaudu NordicBet-pelitilille tai luo itsellesi NordicBet-pelitili.

2. Pidä huoli, että pelitilillä on vähintään 1 euro tai tee ensitalletus ja lunasta 100% bonus.

3. Vaitse haluamasi peli ja nauti ilmaisesta katselusta läpi MM-kisojen!

Siirry tästä NordicBetille ja lunasta 100% bonus!

 
NordicBet


Jos NordicBet sattuu olemaan toistaiseksi vielä tuntematon taho, niin suosittelemme tutustumaan kyseisen sivuston tarjontaan. Kaikki uudet asiakkaat ovat oikeutettuja 100% bonukseen 100 euroon asti + 70 euroa pelirahaa.

NordicBet tarjoaa myös täyslaidallisen erilaisia kohteita jokaiseen MM-kisojen otteluun, joten viihdettä ja jännitettävää riittää koko turnauksen ajaksi! 

Siirry NordicBetille suoraan tästä linkistä