Toyotan talliin siirtynyt Jari-Matti Latvala on aloittanut kautensa todella vahvasti. Suomalaiskuski on osoittanut erinomaisia otteita ja sijoittunut jatkuvasti kärjen tuntumaan yhtä osakilpailua lukuun ottamatta. Hän nappasi voiton helmikuussa järjestetyssä Ruotsin MM-rallissa, kun taas hän sijoittui toiseksi Monte Carlon MM-rallissa. Ikävä takaisku tapahtui Meksikossa, jossa hän joutui keskeyttämään.

Suomalaisväriä sarjassa

Toyota pysyi todella pitkään poissa MM-sarjasta, kunnes se palasi sarjaan takaisin Tommi Mäkisen luotsaamana. Talli onkin erittäin suomalainen, sillä Latvalan lisäksi kuskina on Juho Hänninen ja testikuljettajana toimii Esapekka Lappi. Toyotaa voidaankin pitää siis erittäin kiinnostavana suomalaisnäkökulmasta katsottuna.

Tähänastinen kausi onkin ollut todella värikäs, sillä tapahtumaa on riittänyt runsaasti. Viimeisin dramaattinen käänne rallissa tapahtui viime viikolla, kun ranskalaisen Sebastian Ogierin ajaman Fordin vaihdelaatikko päätyi tuomariston syyniin. Se halutaan tutkia vielä uudemman kerran. Jos tarkastuksessa paljastuu ongelmia, voidaan hänet hylätä. Tämä muutos vaikuttaisi siihen, että suomalaistähti voisi nousta sarjan kärkeen, kun taas Viron Ott Tänak pitäisi toista sijaa. Tällä hetkellä Jari-Matti Latvala on sarjassa toisena 58 pisteellä, kun taas Sebastien Ogier johtaa sarjaa 66 pisteellä. Arvioiden mukaan tietoa ranskalaistähden kohtalosta voi saada lähempänä tulevaa osakilpailua.

Seuraava osakilpailu käydään Ranskan Korsikalla huhtikuun alkupuolella, joten suomalaisilta voi odottaa jälleen erittäin hyvää menestystä. Faneilla riittääkin jännitettävää aina marraskuuhun asti, sillä sarjan viimeinen kisa käydään Australiassa 16.19.11. Voit lyödä vetoa rallin lopputuloksista esimerkiksi Betssonilla, jossa tutustua kertoimiin ja asettaa vetoa MM-sarjan voittajasta.

Betsson tarjoaa ilmaisvetoja uusille pelaajille

Ruotsalainen Betsson tarjoaa yli 65 000 tapahtumaa, joten vaihtoehtoja on todella runsaasti. Uudet pelaajat voivat hyödyntää myös rahanarvoisia bonuksia. Tämä pelisivusto muistaa uusia pelaajia mukavilla tervetuliaiseduilla, jotka jakaantuvat kolmeen osaan.
  • Kun pelaaja asettaa ensiksi vähintään 10 euron vedon kertoimella 1,5, saa hän ensimmäisen ilmaisvedon, jonka arvo on 25 euroa.
  • Toisen 25 euron ilmaisvedon saa tekemällä vähintään 25 euron vedon, jonka minimikerroin on 1,5.
  • Kolmannessa vaiheessa saa 25 euron ilmaisvedon asettamalla minimissään 25 euron vedon 1,5 minimikertoimella. Tämän ilmaisvedon voi tehdä vain mobiililaitteen välityksellä.

Klikkaamalla tästä pääset Betssonille