Joulu-aatolta ei löydy pelattavaa, muuta kuin yöbetsareille (nuo vihjeet pääset lukemaan tästä!), mutta joulupäivälle ja tapanille sen sijaan on hyviäkin kohteita tarjolla!

Joulupäivä:

Cherepovets – SKA Pietari: SKA joutui pieniin ongelmiin ennen EHT-taukoa. Maajoukkuetauko teki kuitenkin varmasti hyvää kolmen ottelun tappiokierteeseen ajautuneille pietarilaisille. SKA on materiaalin puolesta hurjasti edellä ja lähtee vieraissakin selvänä suosikkina kamppailuun.

Donbass – Traktor: Donbass on voittanut joukkueiden kaikki keskinäiset kohtaamiset. Donbassa lähti EHT-tauolle loistoiskussa, kun viidestä edellispelistä tuli neljä voittoa. Traktorin kuntopuntari on päinvastainen ja kotietu lisää Donetskin suosikkiasemaa.

Tapanin päivä:

Tottenham – West Bromwich: Spurs antoi kenkää manageri Andre Villas-Boasille ja palasi heti voittojen tielle Southamptonin vieraana 2-3. Tottenhamin pelaaminen vaikutti vapautuneelta valmentajan vaihdoksen jälkeen. WBA on todellisessa kriisissä ja edellisestä voitosta on jo seitsemän ottelun aikaa. Muu kuin kotivoitto olisi jättiyllätys.

Newcastle – Stoke: Newcastle on ollut todella vahva viime aikoina. ManU kaatui vieraissa ja kotikentällään United on pystynyt jo kaatamaan muun muassa Chelsean. Nimenomaan kotoisalla St. James Parkilla mustavalkoiset pelaavat todella aggressiivisesti ja kotijoukkue lähtee heppoista vierasjoukkue Stokea vastaan selvänä suosikkina.

Norwich – Fulham: Fulham on onnistunut voittamaan kymmenestä edellisottelustaan vain yhden! Norwich on sen sijaan osoittanut positiivisia elkeitä ja lähtee kotiedun puolesta suosikkina kamppailuun. Kerroin on niukasti ylikertoimen puolella.

Yugra – Novokuznetsk: Yugra lähti tauolle synkässä putkessa: viidestä edellisottelusta napsahti vain yksi voitto, vaikka vastukset olivat melko heiveröisiä. Novokuznetsk lähtee vieraissa altavastaajana kamppailuun, mutta kerroin on niin maukas, että pakkohan se on pelata!

Pitkävetovihjeet 25.12. - 26.12.2013Joulun varmat

Bet365

Cherepovets – SKA Pietari

2

1,65

17:00

William Hill

Donbass - Traktor

1

1,90

19:30

Bet365

Tottenham – WBA

1

1,53

17:00

Bet365

Newcastle – Stoke

1

1,80

17:00

Joulun Pankit

Bet365

Norwich - Fulham

1

2,10

17:00

Joulun Pommit

Unibet

Yugra - Novokuznetsk

2

4,15

15:00


Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.