Urheiluveikkaus haluaisi toivottaa kaikille vedonlyönnin faneille rauhaisaa joulupäivää. Tänään on toki pyhäpäivä, mutta Valioliigan ottelut jatkuvat huomenna, joten ehkäpä olisi hyvä vilkaista tämänhetkisiä kertoimia. Olemme valinneet kolme Valioliigan jännittävintä futisottelua, joita voi veikata useimmilla suomenkielisillä vedonlyöntisivustoilla. Monivetosysteemi on kuitenkin näillä sivuilla hieman erilainen, kuin esimerkiksi Veikkauksella, sillä vedonlyöjät saavat itse valita, mistä otteluista haluavat monivetokupongissaan lyödä vetoa. Vaikka keskitymmekin nyt Valioliigan otteluihin, voit siis itse valita vedonlyöntikohteita muistakin lajeista. Mainitsemamme kertoimet ovat myös ns. pre-event -kertoimet, eli ne voivat muuttua aina otteluiden alkamishetkeen asti. Niistä saa kuitenkin jo nyt hyvää osviittaa siihen, mitä voi odottaa tulevilta futismatseilta.

 

Tapaninpäivän Valioliiga-ottelut

Lauantaina 26. joulukuuta pelataan yhteensä kuusi Valioliigan ottelua, mutta olemme valinneet niistä kolme.

Klo 14.45: Stoke City vs. Manchester United

Tässä ottelussa näyttää vedonlyöntisivustojen mielestä Stoke Cityn voitto olevan melkeinpä yhtä mahdollinen kuin tasapeli. Esimerkiksi Betsson tarjoaa seuraavat kertoimet: 1: 3.30 X: 3.30 2: 2.35 ja Unibetkin jatkaa samalla linjalla: 1: 3.20 X: 3.25 2: 2.32 kuten myös Bethard*: 1: 3.10 X: 3.05 2: 2.30. Nähtäväksi jää, ehtiikö Stoke City parantaa asemaansa ennen pelin alkua!

Klo. 17.00: Aston Villa vs. West Ham

Iltapäivän ottelu näyttääkin jo tasaisemmalta. Bethard tarjoaa kertoimet 1: 2.50 X: 3.05 2: 2.75, mutta Unibetillä on molemmille joukkueille samanlainen lähtökohta: 1: 2.70 X: 3.2 2: 2.70. Bet365:lla on tämän hetken korkeimmat kertoimet tasapelille, joten siellä kannattaa veikata jos uskot, että maalit menevät tasan: 1: 2.63 X: 3.25 2: 2.75.

Klo 21.45: Southampton vs. Arsenal

Päivän viimeisessä pelissä toisistaan mittaa ottavat kaksi hyvää futistiimiä, mutta selvää on, että voittajasuosikki on kuitenkin Arsenal. Suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa suhteellisen matalia kertoimia Arsenalilla, Betssonilla on ehkä hitusen parempi meno: 1: 3.60 X: 3.50 2: 2.10. Näyttää siltä, että ainakin tällä hetkellä kaikki sivustot tarjoavat Southamptonin voitolle 3.40 - 3.60 kertoimia ja Arsenalin voitto on hieman yli 2.00.

Tältä näyttää siis Tapaninpäivän Valioliigatarjonta. Kaikilta yllämainituilta vedonlyöntisivustoilta löydät tarkemmat ohjeet monivetoon, mutta yleensä se käy helposti vain valitsemalla useita kohteita ja sivuston laskuri laskee yhteiskertoimet. Jos tulosveto on enemmän mieleesi, tarkista vinkit siihen täältä. Tsemppiä vedonlyöntiin ja jännittävia hetkiä futiksen parissa!