Kimi Räikkönen, Jäämies, on yksi suomen kaikkien aikojen moottoriurheilija jo nyt vaikka hänen uransa jatkuu yhä Formula 1:ssä. Kuluvalla kaudella Räikkönen on koko kuninkuusluokan kokenein kuljettaja ja menossa on jo peräti 17. kausi F1-sirkuksessa. Alfa Romeo Racingia edustava Räikkönen ja tallin yhteistyökumppani, vedonlyöntijätti Betsafe ovat dokumentoineet Kimin edesottamuksia varikolla ja minidokumentin ensimmäinen osa on nyt nähtävillä Betsafen sivustolla! Samalla, kun katsot Kimi -dokkarin ensimmäisen osan, niin voit voittaa itsellesi Alfa Romeo F1 Racing Teamin tuotepaketin!

Kimi Räikkösestä on vuosien saatossa kuultu mitä ihmeellisimpiä tarinoita ja Kari Hotakaisen kirjoittama Kimi -kirja paljasti monia erittäin hauskoja ja omaperäisiä tarinoita, joita Räikkösen värikkään uran varrelle on mahtunut. Räikkösen F1-uralle on mahtunut muun muassa 16 päivän mittainen ryyppyputki kesken kauden, nukkumista Matti Nykäsen hyppypuvussa kuivauskaapissa Levillä sekä monia muita hauskoja ja osittain jopa vaarallisiakin edesottamuksia.

Kimi Räikkönen edustaa Alfa Romeo Racingia

Minkälainen kuljettaja, henkilö ja tallikaveri Räikkönen oikeasti on? Näihin asioihin Betsafen dokumentissa halutaan toden teolla ottaa kiinni, sillä tuulipukukansan syvissä riveissä Räikköstä pidetään hieman myyttisenäkin hahmona.

Katsomalla dokumentin ja osallistumalla kampanjaan voit voittaa itsellesi Alfa Romeo Racing -tuotepaketin sekä pääset sunnuntaisin pelaamaan Formula-kolikkopeliä, josta saat käyttöösi yllätysmäärän ilmaiskierroksia. 

Kampanjaan osallistuminen on tehty todella simppeliksi, joten mukaan pääsevät kaikki innokkaat F1- ja Kimi-fanit, jotka haluavat päästä katsomaan varikon tasolle millainen hahmo Räikkönen oikeasti on.

Näin voit voittaa Alfa Romeo Racing -tuotepaketin ja saat ilmaiskierrokset käyttöösi!

Kampanjaan osallistuminen on Betsafen toimesta tehty todella helpoksi, sillä mukaan ovat tervetulleita kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet Kimi-fanit, joilla on pelitili luotuna Betsafelle. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä luotuna Betsafelle, niin pääset tekemään sellaisen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla tai alempana näkyvää sinistä linkkinappia painamalla. 

Samalla saat uutena Betsafe-asiakkaana käyttöösi Betsafen tarjoaman vedonlyöntibonuksen, jolla saat ensitalletuksesi yhteydessä lunastettua jopa 200 euroa ylimääräistä täytettä pelikassaasi! Voit lukea lisää Betsafen vedonlyöntibonuksesta jutun lopusta.

Kimi Räikkönen dokumentti katsottavissa Betsafella

Kun olet saanut pelitilin luotua ja uuden asiakkaan edut lunastettua, niin on aika siirtyä Inside Kimi Räikkönen -minidokumentin pariin katsomaan minkälainen hahmo mystinen Kimi Räikkönen oikeasti on. Dokumentin pääset katsomaan, kun etsit Betsafen Tarjoukset-välilehdeltä Alfa Romeo Racing -dokumentti -kampanjan.

Alfa Romeo Racing -tuotepakettia sekä sunnuntaisin jaettavia ilmaiskierroksia pääset jahtaamaan, kun painat kampanjasivuilla punaista Osallistu-nappia. Lisäksi sinun tulee tehdä kampanjaviikolla vähintään 20€ suuruinen talletus, jolla saat arpalipun lunastettua viikkoarvontaan, jossa Betsafe arpoo kuusi Alfa Romeo Racing -tuotepakettia. 

Jokainen kampanjaviikon aikana tallettamasi 20 euroa tuo sinulle aina yhden arpalipun tuotepakettien arvontaan. Jokaisen kampanjaviikon ensimmäinen vähintään 20 euron suuruinen talletus tuo sinulle saman viikon sunnuntaille yllätysmäärän ilmaiskierroksia Formula-kolikkopeliin.

Kampanja on jaettu kolmeen kampanjaviikkoon, jotka näet alta.

  • 1. viikko: Maanantai 16.9. - sunnuntai 22.9. 23:59 CEST.
  • 2. viikko: Maanantai 23.9. - sunnuntai 29.9. 23:59 CEST.
  • 3. viikko: Maanantai 30.9. - sunnuntai 6.10. 23:59 CEST.

Voita Alfa Romeo Racing -tuotepaketti Betsafelta!

Palkintoina Alfa Romeo Racing -tuotepaketteja sekä ilmaiskierroksia!

Betsafe on halunnut minidokumentin julkaisun yhteydessä järjestää arvonnan, josta asiakkaiden on mahdollista voittaa erilaisia palkintoja ja tarjolle on tälläkin kertaa laitettu vain parasta. Viikkoarvonnassa on jaossa Kimin F1-tallin, Alfa Romeo Racingin tuotepaketteja, joita Betsafe laittaa matkaan peräti kuusi kappaletta joka viikko. Tuotepaketti sisältää virallisen Alfa Romeo Racing lippiksen sekä Alfa Romeo Racing pikeepaidan, collegepaidan tai softshell-takin. Jos onni potkaisee, niin pääset siis itse vaikuttamaan siihen mitä Kimin fanikamaa Betsafe sinulle lähettää.

Lisäksi kaikki kampanjaviikolla vähintään 20 euron suuruisen talletuksen tehneet pelaajat palkitaan aina kampanjaviikon sunnuntaina ilmaiskierroksilla, jotka asiakas pääsee poimimaan talteen Gonzo’s Quest -kolikkopelissä, josta aukeaa erillinen Formula-peli automaattisesti kampanjaehdot täyttäneille asiakkaille. 

Sinun tulee ajaa Formula-pelissä F1-autoa ja, kun olet päässyt maaliin, niin peli ilmoittaa automaattisesti sinulle voittamasi ilmaiskierrosten määrän. Ilmaiskierrosten määrä riippuu ajotaidoistasi, joten ole tarkkana ja kellota kova kierrosaika, niin saat maksimimäärän spinnejä käyttöösi. Ilmaiskierrosten voitot ovat bonusrahaa, joilla on 35-kertainen kierrätysvaatimus.

Betsafelta uusille betsareille jopa 200 euroa ylimääräistä pelirahaa vedonlyöntiin!

Betsafe on yksi vedonlyöntialan pioneereista ja se on toiminut alan huipulla jo yli vuosikymmenen. Sitä ei suotta kutsuta alan jättiläiseksi, sillä sen palvelut, tarjoukset ja kampanjat pelaajille ovat vuodesta toiseen alan parhaimmistoa ja se onkin yksi syy miksi se on vuodesta toiseen, niin suosittu pelitalo.

Tällä hetkellä vanhoille pelaajille on tarjolla useampia upeita kampanjoita, mutta myös uudet asiakkaat on huomioitu Betsafella esimerkillisesti, sillä tarjolla on peräti 200 euron edestä ylimääräistä pelirahaa.

Nyt jos koskaan kannattaakin liittyä Betsafelle jos et ole vielä aiemmin avannut omaa pelitiliäsi tälle huippusuositulle pelisivustolle. Uusi vedonlyöntiasiakas saa käyttöönsä Betsafella 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla on mahdollista lunastaa jopa 200 euroa ylimääräistä pelirahaa yhdellä talletuksella! Bonuksen pääsee lunastamaan 10-200 euron suuruisella ensitalletuksella, jonka jälkeen Betsafe tuplaa pelitilisi saldon.

Lunasta 200 euroa bonusrahaa Betsafelta!