Vuoden ensimmäinen tenniksen Grand Slam -turnaus käynnistyi maanantaina Melbourne Parkissa, kun vuorossa on Australian Avoimet, jotka tunnetusti avaavat tenniskauden Australiassa tammikuun kahdella viimeisellä viikolla. Suomalaispelaajista mukana on Henri Kontinen, jonka urakka nelinpelin ensimmäisellä kierroksella käynnistyi voitolla.

Me Urheiluveikkaus.comin toimituksessa haluamme olla kaikkien vedonlyöjien asialla ja siksi me kasasimme yhteen usean eri vedonlyöntiyhtiön tarjoukset, jotka sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää samalla, kun jännität turnauksen etenemistä! Tarjolla on niin riskittömiä vetoja, voittoboosteja, bonusrahaa, vedonlyöntikilpailuja kuin arvontojakin, joten nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää nämä rahanarvoiset edut ja osallistua kampanjoihin!

Homma polkaistaan käyntiin vedonlyöntijätti Unibetin kahdella eri tarjouksella, jotka se vedonlyöjilleen tarjoaa Australian Avointen yhteyteen. Unibetin kahdessa eri kampanjassa on yhteensä jaossa palkintorahaa hurjat 105 000 euroa, joten jos vedonlyöntikilpailu tenniksen parissa ja jackpot-arvonta kiinnostaa, niin nyt silmät ja korvat hörölleen ja katso alempaa tarkemmat ohjeet miten pääset mukaan tavoittelemaan tarjolla olevia palkintorahoja!

Betsaa Australian avoimia ja voita arvonnassa!

Jos olet tenniksen ja vedonlyönnin ystävä, niin tämä kampanja on kuin suunniteltu sinulle! Sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa Unibetilla Australian avoimista Unibetilla ja samalla tienaat arpalippuja arvontaan, jossa kymmenen pelaajaa voittaa 500 euroa käteistä joka päivä turnauksen ajan. Lisäksi turnauksen finaalipäivänä panokset kovenee ja silloin kymmenen onnekasta vedonlyöjää voittaa itselleen tuhannen euron käteispalkinnot!

Kampanjaan osallistuminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä vähintään 5 euron arvoinen tennisveto Unibetilla ja samalla tienaat jokaisesta panostetusta viidestä eurosta itsellesi yhden arpalipun.

Jackpot-arvonta suoritetaan Unibetin toimesta päivittäin koko turnauksen ajan klo 16:00. Jokaisen päivän arvonnassa on jaossa aina varma takuupotti: 5 000 euroa päivää kohden ensimmäisen 13 päivän ajan ja 10 000 euron erikoispotti viimeisenä eli finaalipäivänä. Ensimmäisen 13 päivän ajan jaetaan päivittäin 10 kpl 500 euron käteispalkintoja ja finaalipäivänä jaossa on 10 kpl peräti 1 000 euron suuruisia käteispalkintoja! 

Jos vedonlyönti ja tennis ovat lähellä sydäntäsi, niin nyt kannattaa osallistua!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

— Klikkaa itsesi Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä
— Jos olet uusi asiakas, niin luo itsellesi oma Unibet-pelitili. Uutena vedonlyöntiasiakkaana saat käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, joka on voimassa aina 100 euroon asti sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon!
— Aseta ennakko- tai liveveto Australian avoimeen tennisturnaukseen. 
— Jokaista panostettua 5 euroa kohti tienaat yhden arpalipun seuraavan päivän arvontaan.
— Päivittäiset voittajat arvontaan joka päivä kello 16:00 turnauksen ajan.
— Arvonnan tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan 

Unibetilla käynnissä myös 30 000 euron vedonlyöntikilpailu Australian avoimiin!

Jos oli maistuvaa sorttia Unibetin ylempänä kerrottu jackpot-arvonta, niin paljon pekkaa pahemmaksi ei jää tämä 30 000 euron vedonlyöntikilpailukaan! Tässä kilpailussa sinun pitää osoittaa tennistietämyksesi Unibetin vedonlyönnissä ja samalla tienaat pisteitä kilpailussa. 

Kilpailun päätteeksi Unibet palkitsee 20 parasta tennisbetsaria ja voittaja kuittaa itselleen tästä kisasta huimat 10 000 euroa käteistä! Yhteensä palkintopotissa on jaettaa huimat 30 000 euroa ja niihin pääsee käsiksi peräti 20 parasta kisaajaa, joten kannattaa kokeilla taitojaan myös tässä kampanjassa!

Ihan ensimmäisenä sinun tulee osallistua kampanjaan Unibetin Vedonlyöntikampanjat-välilehdellä, jotta vetolappusi, jotka pelaat rekisteröityy kisaan mukaan. Tämän jälkeen sinun tulee lyödä ennakko- tai liveveto Australian avoimiin minimikertoimella 1,40. Jos vetosi voittaa, ansaitset pisteitä turnauksen leaderboardiin! Pisteet lasketaan seuraavalla kaavalla: Panostettu summa X kohteiden määrä X Yhteiskerroin. 

Lapulla ei ole minimipanosta ja kohteiden määrä voi olla single, tupla, tripla tai enemmän. Ainoa rajoitus on yhteiskerroin, jonka pitää olla lapulla vähintään 1,40. Seuraavassa on esimerkki laskukaavasta. Asetat 10 € triplavedon yhteiskertoimella 5.50. Vetosi osuu ja saat tästä vedosta pisteitä leaderboardille: 10 x 3 x 5,5 = 165 pistettä.

Kilpailu on käynnissä aina sunnuntaihin 27. tammikuuta kello 23:59 asti, joten sinulla on vielä yli viikko aikaa kerätä pisteitä kisassa ja raivata tiesi kahdenkymmenen parhaan pelaajan joukkoon ja samalla käteispalkinnoille!

Käteispalkintoja on jaossa yhteensä 30 000 euron edestä ja ne jakautuvat 20 parhaan pelaajan kesken seuraavasti: 1. 10 000€, 2. 5 000€, 3. 3 000€, 4. 2 500€, 5. 2 000€ ja sijat 6-20. 500€. 

Osallistumisohjeet lyhyesti:

— Klikkaa itsesi Unibetin sivuille tästä painamalla.
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma pelitili ja hyödynnä uuden asiakkaan bonusedut!
— Osallistu kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia.
— Lyö ennakko- ja livevetoja Australian avoimiin minimikertoimella 1,40.
— Jos vetosi osuu, ansaitset pisteitä.
— Kilpailun tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan kampanjasivuilta.

Osallistu Unibetin vedonlyöntikisaan ja arvontaan tästä!

NordicBet tarjoaa vedonlyöjille 10 euron riskittömän vedon Australian avoimiin!

Pörssiyhtiö Betsson Groupin omistukseen kuuluva Nordicbet haluaa myös tarjota asiakkailleen tarjouksen Australian Avoimiin ja tällä kertaa kyseessä ei ole kilpailu tai arvonta vaan asiakkaille on jaossa 10 euron riskitön veto, jonka vedonlyöjät pääsevät hyödyntämään tennisvedoissa!

Riskittömän vedon lunastaminen Australian avoimiin on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan olla Nordicbetin asiakas, että pääset lunastamaan tämän rahanarvoisen edun. Jos et ole vielä Nordicbetin asiakas, niin nyt on loistava hetki rekisteröityä tälle sinivalkoiselle vedonlyöntisivustolle. Oman Nordicbet-pelitilin pääset tekemään kaikista helpoiten ja nopeiten tästä linkistä klikkaamalla

Uutena Nordicbet-asiakkaan pääset hyödyntämään myös 100% / 100€ vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua pelikassasi ensitalletuksen yhteydessä! Nordicbet tarjoaa bonuksen myös toiselle talletuksellesi ja lisäetuna saat vielä 20 euron arvoisen mobiili-ilmaisvedon, kun olet kierrättänyt toisen bonuksen.

Pelitlin luomisen ja bonusten lunastamisen jälkeen sinun tulee etsiä Nordicbetin Promot-välilehdeltä Australian avoimet -kampanja, klikata oranssia Osallistu-nappia ja olet mukana kampanjassa. Tämän jälkeen sinun tulee lyödä 10 euron arvoinen ennakko- tai liveveto single- tai yhdistelmävetona Australian avoimiin, klikata ennen vedon vahvistamista riskitön veto -ruutu kupongilta. Jos lyömäsi vetosi ei osu, saat Nordicbetiltä panoksen takaisin ilman minkäänlaisia kierrätysehtoja! 

Voit siis lyödä 10 euron arvoisen vedon Australiaan avoimiin täysin riskittömästi, joten tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä tässä kampanjassa sinä et voi hävitä!

Lunasta 10 euron riskitön tennisveto Nordicbetiltä!

Mobilebet tarjoaa 35 euron edestä bonusrahaa Australian avoimiin!

Suomalaisille vedonlyöjille hieman tuntemattomampi vedonlyöntisivusto, Mobilebet haluaa myös tennistalkoisiin ja tämä vihreämusta pelitalo jakaa Australian avoimien yhteydessä pelaajilleen bonusrahaa! 

Homman nimi on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että sinun tulee asettaa Mobilebetin live-vedonlyönnissä live-kombovetoja tennisotteluihin minimikertoimella 2,00 ja tienaat samalla bonusrahaa itsellesi! Livevedosta tulee löytyä vähintään kaksi pelikohdetta ja kohteiden yhteiskerroin tulee olla vähintään 2,00. Mitä enemmän asetat vetoja, sitä enemmän saat bonusrahaa käyttöösi! 

Tämä kampanja on jaettu kolmeen eri panostasoon, jotka pääset hyödyntämään helposti Mobilebetin live-vedonlyönnissä.

  • Ensimmäisellä bonustasolla sinun tulee asettaa vetoja 30,00 - 59,99 euron edestä ja saat käyttöösi 10 euroa bonusrahaa.
  • Toisella bonustasolla sinun tulee panostaa 60,00 - 99,99 euron edestä live-kombovetoihin ja saat 20 euron edestä bonusrahaa!
  • Viimeinen ja korkein bonustaso on kolmas, jossa sinun tulee asettaa vetoja vähintään 100,00 euron edestä ja saat palkinnoksi 35 euroa bonusrahaa! 

Mikäli pääset 3. tasolle asti jo Australian avoimien ensimmäisen viikon aikana saat bonuksen pelitilillesi maanantaina 21. tammikuuta klo. 20:00 Suomen aikaa. Muilla pelaajilla on tämän jälkeen vielä viikko aikaa nousta kolmannelle tasolle ja kaikki bonukset ovat pelitilillä maanantai 28. tammikuuta klo. 20:00 mennessä. 

Lunasta 35 euroa bonusrahaa Mobilebetin kampanjasta!

GUTS järjestää Australian avoimiin vedonlyöntikilpailun, jonka potissa on jaossa 5 000 euroa bonusrahaa!

Oletko voittava tennisvedonlyöjä? Jos vastasit kyllä, niin Unibetin vedonlyöntikilpailun lisäksi sinun kannattaa ehdottomasti osallistua myös GUTSin järjestämään vedonlyöntikilpailuun, joka on polkaistu käyntiin Australian Avointen kunniaksi. Lyö voittavia vetoja, nouse tulostaulukossa ja voit voittaa jopa 1 500 euroa bonusrahaa! 

GUTSin vedonlyöntikisaan osallistuminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee lyödä Australian avoimiin normaali ennakko- tai liveveto vähintään 10 euron suuruisella panoksella ja minimikertoimella 2,00 GUTSin vedonlyönnissä. Jos vetosi osuu, nouset tulostaulukossa ja olet matkalla kohti palkintorahoja! 

Pelaaja, jolla on eniten voittavia vetoja (sekä normaali, että live-vedonlyönti) minimikertoimella 2,00 Australian Avointen aikana, voittaa 1 500 euron pääpalkinnon bonusrahana GUTS-pelitililleen. Yhteensä palkintorahoille nousee peräti 20 parasta pelaaja, joten tässä kisassa palkintojen makuun pääsee voittajan lisäksi myös kymmenet muut taitavat vedonlyöjät!

Palkintopotti on yhteensä 5 000 euroa bonusrahaa ja se jakautuu seuraavasti: 1. 1 500€, 2. 1 000€, 3. 800€, 4. 500€, 5. 350€, 6. 250€, 7. 150€, 8. 100€, 9. 75€, 10. 50€, 11-15. 25€, 16-20. 20€.

Nyt alla näkyvän linkin kautta kiireesti GUTSin vedonlyöntiin lyömään tennisvetoja!

GUTSin tenniskampanjassa jaossa 1 500 euroa bonusrahaa!

Betsafe tarjoaa 10% hyvityksen vedonlyöjien nettovoitoille ja -tappioille koko Australian avointen ajan!

Jättimäisen pörssiyhtiön, Betsson Groupin omistukseen kuuluva Betsafe haluaa myös tarjoa asiakkailleen rahanarvoista herkkua Australian avointen ajan ja tällä kertaa kyseessä ei ole arvonta, bonusraha tai vedonlyöntikilpailu, vaan Betsafe haluaa antaa vedonlyöntiasiakkailleen buustattuja voittoja!

Myös tähän kampanjaan osallistuminen on tehty äärimmäisen helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan painaa Betsafen kampanjasivuilta punaista Osallistu-nappia, lyödä vetoa mistä tahansa lajista Australian avointen aikana ja saat nettovoitoista / -tappioista 10% hyvityksen 50 euroon asti bonusrahana heti turnauksen päätyttyä! 

Betsafe huomioi kampanjassa myös ennen kampanjaan osallistumista tehdyt vedot, jotka on tehty kampanja-aikana (14.1.2019 - 27.1.2019 klo 23:59). Kampanjassa huomioidaan kaikki single- sekä yhdistelmävedot millä tahansa panoksella tai kertoimella. 

Voit lyödä ennakko- tai livevetoja Betsafen mobiiliversiossa tai tietokoneen selainversiossa, kaikki lyödyt vedot huomioidaan kampanjaan! 

Kampanjan hyvitys maksetaan asiakkaiden pelitileille bonusrahana 28. tammikuuta kello 18:00 CET mennessä. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot sekä hyvityksen laskentakaavan pääset katsomaan kokonaisuudessaan Betsafen kampanjasivuilta!

Betsafe hyvittää 10% voitoista ja tappioista Australian avointen ajan!