Usain Bolt avasi harjoituskauden maalitilinsä Central Coast Marinersin riveissä kahdella maalilla. 

Urheilun kautta aikojen menestynein ja suosituin kilpajuoksija on eittämättä monien papereissa Usain Bolt. Jamaikan lahja maailmalle paketoi legendaarisen uransa juoksijana Lontoon MM-kilpailuissa vuonna 2017 ja Bolt vannoi, että urheilu-ura juoksijana olisi lopullisesti ohi. 

Bolt voitti kaiken, mitä hän voi juoksijana voittaa. Palkintokaapista löytyy kahdeksan olympiakultaa ja yksitoista mm-kultaa eri kilpailuista vuosien varrella. 

Lopettamispäätöksensä äärellä "maailman nopein mies" jätti kuitenkin mainitsematta, että tie urheilijana ei ollut tullut vielä päätökseen. Tuolloin 31-vuotias ilmoitti kisojen jälkeen jatkavansa uraa jalkapalloilijana. 

Hiljattain Bolt debytoi Australialaisessa A-liigan harjoitusottelussa joukkueessa nimeltä Central Coast Mariners ja maaleitta jäänyt Bolt sai valmentajalta kehuja 6-0 voiton jälkeen. Viimeisimmässä ottelussa vastassa oli Macarthur South West United ja entinen juoksija teki tällä kertaa ottelussa peräti kaksi maalia ja Mariners voitti ottelun lopulta tyylikkäin lukemin 4-0. 

Bolt on aikaisemmin kommentoinut ottavansa mallia Cristiano Ronaldosta

- Ronaldo tietää, mitä parhaaksi tulemiseen vaaditaan ja minun täytyy ottaa mallia siitä, totesi Bolt ESPN:n mukaan. 

Jamaikalainen pyrkii kovalla työllä olemaan "paras". 

- En ole lahjakas jalkapalloilija, kuten Lionel Messi. Hän aloitti, kun hän oli nuori ja hyvin lahjakas. Cristiano paiskii töitä ollakseen paras, ja haluan ottaa mallia siitä. Minun täytyy tehdä töitä ollakseni paras, joten fokukseni on siinä. 

Fokus oli ainakin läsnä viimeisimmässä harjoitusottelussa. Bolt teki joukkueen 3-0 osuman tyylikkäällä vedolla ja 4-0 osuman hän pääsi viimeistelemään peräti täysin tyhjään maaliin. 

Katso Boltin parhaat hetket ja molemmat maalit alla olevasta linkistä.