Joulu on antamisen aikaa ja Betsafen toimistolla on päätetty olla eturivissä jakamassa joulun ilosanomaa. Tämä palkittu vedonlyöntijätti nimittäin jakaa vedonlyöntiasiakkailleen joulukuun aikana peräti 800 euron edestä ilmaisvetoja. Lisäksi kaikki kampanjaan osallistuvat pelaajat saavat pelkästä osallistumisesta käyttöönsä 10 euron arvoisen riskittömän vedon ja osallistuvat 10 000 euron käteispotin arvontaan!

Kasino- ja vedonlyöntijätti Betsafe haluaa monien muiden vedonlyöntiyhtiöiden tapaan jakaa joulukuun kunniaksi asiakkailleen erilaisia lahjoja ja vedonlyöjien iloksi käyntiin on laitettu Lyö vetoa ja kerää ilmaisvetoja -kampanja, josta Betsafen vedonlyöntiasiakkaiden on mahdollista lunastaa joulukuun aikana peräti 800 euron edestä ilmaisvetoja. Lisäksi kampanjan päätteeksi kymmenen pelaajaa voittavat tasaosuuden 10 000 euron käteispotista!

Kampanja on jaettu yhteensä neljään eri jaksoon ja jokaisella jaksolla on mahdollista lunastaa 200 euron edestä ilmaisvetoja. Ilmaisvetojen lunastaminen on äärimmäisen helppoa ja jokainen uusi ja vanha Betsafen asiakas onnistuu tässä varmasti. Ensimmäinen jakso on jo käynnissä täyttä päätä ja ensimmäiset ilmaisvedot maksetaan asiakkaiden tilille jo tämän viikon perjantaina 6. joulukuuta, joten toimi nopeasti, että ehdit varmasti lunastaa omat ilmaisvetosi jo ylihuomiselle! 

Lisäksi Betsafe palkitsee kaikki kampanjaan osallistuneet pelaajat heti alkuun 10 euron arvoisella riskittömällä vedolla, jolla voit aloittaa voittokulkusi Betsafen vedonlyönnissä. Nyt onkin aika katsoa alta tarkemmat ohjeet siitä miten ilmaisvetoja pystyy Betsafelta lunastamaan.

Näin lunastat jopa 800 euron edestä ilmaisvetoja Betsafelta joulukuussa!

Jo vuosien ajan vedonlyöjiä korkeilla kertoimilla ja huippuluokan palvelulla ilahduttanut Betsafe on halunnut, että kaikilla innokkailla vedonlyöjillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi se on avoin niin uusille kuin vanhoillekin Betsafe-asiakkaille, joten mukaan ovat tervetulleita kaikki vähintään 18-vuotiaat pelaajat. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Betsafe-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole luotuna, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä painamalla

Jos olet uusi asiakas Betasfella, niin saat uutena asiakkaana käyttöösi Betsafen tarjoaman vedonlyöntibonuksen, jonka avulla sinun on mahdollista lunastaa jopa 200 euroa ylimääräistä valuuttaa pelikassaasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Voit lukea Betsafen uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta. 

Kirjautumisen / pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa ilmaisvetojen lunastaminen Betsafen kampanjasta. Sinun tulee etsiä Betsafen Erikoistarjoukset-välilehdeltä Pidä tauko joulusta -kampanja ja klikata itsesi kampanjasivun kautta Lunasta Ilmaisvetoja -sivulle. Tämän jälkeen paina punaista Osallistu-nappia ja olet mukana kampanjassa koko joulukuun. 

Samalla, kun painat Osallistu-nappia, Betsafe aktivoi pelitilillesi 10 euron arvoisen riskittömän vedon, joka on voimassa 5 vuorokautta sen aktivoimisesta, joten muistathan lyödä oman riskittömän vetosi mahdollisimman pian Betsafen vedonlyönnissä. Riskittömällä vedolla saamasi nettovoitot tulee kierrättää yhden kerran Betsafen vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50 30 päivän kuluessa voitosta.

Seuraavaksi sinun tulee lyödä vetoa Betsafen vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. Kampanjan idea on yksinkertainen, sillä mitä enemmän panostat, sitä parempia ja arvokkaampia palkintoja Betsafelta saat.

Kampanja on jaettu neljälle eri jaksolle, joista ensimmäinen on jo käynnissä ja päättyy torstaina 6. joulukuuta kello 23:59 CET. Tämän ensimmäisen jakson palkinnot Betsafe jakaa asiakkailleen perjantaina 7. joulukuuta kello 18:00 CET mennessä.

Panostasot ja siitä saatavat palkinnot voit katsoa kokonaisuudessaan alta: 

— Panosta 10 euroa, niin saat 10 euron arvoisen riskittömän vedon.
— Panosta 100 euroa, niin saat 10 euron arvoisen ilmaisvedon. 
— Panosta 300 euroa, niin saat 20 euron arvoisen ilmaisvedon.
— Panosta 750 euroa, niin saat 50 euron arvoisen ilmaisvedon.
— Panosta 1 500 euroa, niin saat 100 euron arvoisen ilmaisvedon. 
— Panosta 2 500 euroa, niin saat 200 euron arvoisen ilmaisvedon. 

Muista, että ensimmäinen panostusjakso päättyy jo huomenna torstaina kello 23:59 CET, joten sinun tulee panostaa tämän ja huomisen aikana, jotta saat ylihuomenna perjantaina ensimmäiset palkinnot pelitilillesi!

Yksi pelaaja voi ansaita yhdeltä jaksolta vain yhden palkinnon, joten maksimimäärä ilmaisvetoja, jolta yhdeltä jaksolta voit lunastaa on 200 euroa. 

Lisäksi kaikki vähintään ensimmäisen panostason suorittaneet osallistujat saavat yhden arpalipun kampanjan loppuarvontaan, jossa 27. joulukuuta arvotaan yhteensä 10 000 euron suuruinen käteispotti. Arvonnassa on yhteensä 10 voittajaa, jotka kukin saavat Betsafelta 1 000 euron suuruisen käteispalkinnon ilman mitään kierrätysvaatimuksia. 

Panostason suorittamisen lisäksi arpalippuja voi tienata myös tallettamalla. Jokainen talletettu 10 euroa on aina yksi arpalipuke, joten esimerkiksi 100 euron suuruinen talletus on 10 arpalipuketta yhdellä talletuksella. 

Panostusajat ja palkintojen maksupäivät voit katsoa kokonaisuudessaan alta: 

— 1. jakso: 1. - 6.12 kello 23:59 CET. Palkinnot maksetaan perjantaina 7.12 klo 18 CET mennessä.
— 2. jakso: 7. - 12.12 kello 23:59 CET. Palkinnot maksetaan torstaina 13.12 klo 18 CET mennessä.
— 3. jakso: 13. - 18.12 kello 23:59 CET. Palkinnot maksetaan keskiviikkona 19.12 klo 18 CET mennessä.
— 4. jakso: 19. - 24.12 kello 23:59 CET. Palkinnot maksetaan tiistaina 25.12. klo 18 CET mennessä. 

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa: 

— Ota suunnaksi Betsafen suosittu vedonlyöntisivusto tästä linkistä painamalla
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Betsafe-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi Betsafen vedonlyöntibonuksen, josta voit lukea lisää alempaa.
— Osallistu Lyö vetoa ja kerää ilmaisvetoja -kampanjaan klikkaamalla punaista Osallistu-nappia. 
— Osallistumisen jälkeen Betsafe aktivoi pelitilillesi 10 euron riskittömän vedon, jonka pääset käyttämään Betsafen vedonlyönnissä. 
— Lyö vetoa Betsafen vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. Mitä enemmän panostat panostusjaksolla, sitä paremman palkinnon saat palkinnon maksupäivänä käyttöösi. 
— Panostusjaksot, -tasot sekä palkintojen maksupäivät näet kokonaisuudessaan ylempää.
— Kampanjasta on mahdollista lunastaa yhteensä 800 euron edestä ilmaisvetoja. 
— Lisäksi jokainen talletettu 10 euroa tuo sinulle yhden arpalipun 27. joulukuuta järjestettävään arvontaan, jossa 10 pelaajaa voittavat kukin 1 000 euroa käteistä. Ylimääräisen arpalipun saa myös jokaisesta suoritetusta panostasosta.
— Kampanja on voimassa 24. joulukuuta kello 23:59 CET asti.

Lunasta 800€ arvosta ilmaisvetoja Betsafelta!

Betsafe tarjoaa uusille vedonlyöjille 200 euron arvosta ylimääräistä pelirahaa!

Betsafe haluaa, että uuden vedonlyöjän pelit heidän bookkerillaan saavat lentävän lähdön ja siksi se tarjoaa uusille asiakkaille käyttöön vedonlyöntibonuksen, jolla on mahdollista napata jopa 200 euroa ylimääräistä täytettä pelikassaansa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. 

Vedonlyöntibonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa aina 200 euroon asti, joten maksimihyödyn ja 200 euroa bonusrahaa saat lunastettua, kun teet 200 euron suuruisen ensitalletuksen Betsafelle ja lunastat tarjolla olevan bonuksen oman pelitilisi Bonukset-välilehdeltä. 

Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on 10 euroa, jolla saat käyttöösi 20 euron suuruisen pelikassan. Bonusrahalla (talletus+bonusraha) on 4-kertainen kierrätysvaatimus, joka tulee täyttää Betsafen vedonlyönnissä minimikertoimella 1,80. Jos et aktivoi bonusta 30 päivän sisällä ensitalletuksen tekemisestä se umpeutuu.