Nyt kun virtual sports alkaa olla nykypäivää melkein jokaisella casinolla, on aika tutustua Betssonin virtuaaliurheiluun! Luo ihan oma unelmiesi jalkapallojoukkuen Betssonilla ja voita palkintoja joka kuukausi! Mikä olisikaan hauskempaa kuin itse ryhtyä jalkapallovalmentajaksi ja kannustaa oma joukkue kohti mainetta ja mammonaa – ja nauttia itsekin siinä sivussa palkinnoista joka kuukausi.

Kokoa oma joukkueesi ja nauti palkinnoista

Betsson on luonut "Betsson Fantasiavalioliigan", jossa kymmenen parhaiten suoriutuvan joukkueen ”managerit” palkitaan riskittämillä vedoilla tai ilmaisvedoilla joka kuukausi. Kauden loputtua liigan voittaja saa huimat 1000 euroa käteistä ja tietysti kaikki kehuskeluoikeudet kaveripiirissään. Betsson kuitenkin järjestää muutamia jännittäviä yllätyksiä koko matkan varrelle.

Parasta tässä on, että käyttäjätilin perustaminen ja fantasiajoukkueen luominen Betssonille on täysin ilmaista! Pelaajia on valittavana sadoittain valikoimasta, joten suunnittele erityisen huolella oma menestysjoukkueesi.

Pääset pelaamaan Fantasiavalioliigaan luomalla ensin oman unelmajoukkueesi ja liittymällä Betssonin liigaan ”liittymiskoodilla” 128444-62261. Lähetä joukkueesi nimi ja Betsson -käyttäjätilisi sähköpostiosoite, niin voit lunasta palkinnot, kun voitat.

Kaikesta tästä on pääpalkintona 1000 euroa käteistä Betsson -pelitilillesi. Kuukausittaiset palkinnot ovat joko riskittömiä vetoja tai ilmaisia vetoja, jotka ovat käytettävissä mihin tahansa urheilulajiin aina kyseisen kuukauden peliviikon viimeistä ottelua seuraavan viikon sunnuntaina, ellei Betsson toisin mainitse. Käyttääksesi saamasi riskittömän vedon tai ilmaisen vedon sinun täytyy rastittaa vetokupongissa oleva sininen ruutu ennen vedon vahvistamista. Ilmaisveto täytyy käyttää kokonaan yhdessä kupongissa, eivätkä järjestelmävedot ole hyväksyttäviä.

Uuden pelaajan tervetulotarjous Betssonilla

Uusi pelaaja toivotetaan avokätisesti tervetulleeksi Betssonille! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa vedonlyönti kuin 75 euron ilmaisveto? Sitähän mekin. Uusi pelaaja saa 75 euron ilmaisvedon heti ensimmäisillä talletuksillaan!

Luo pelitili Betssonille ja tee ensimmäinen talletus. Käytä vähintään 10 euroa vedonlyöntiin minimikertoimella 1,50 ja niin saat ensimmäisen 25 euron ilmaisvetosi. Täyttä höyryä eteenpäin! Käytä vähintään 25 euroa vedonlyöntiin minimikertoimella 1,50 ja niin saat toiset 25 euroa ilmaisvetoa itsellesi! Eikä tietysti tule kysymykseenkään kahta ilman kolmatta, joten kolmaskin ilmainen veto on tulossa! Käytä vähintään 25 euroa vedonlyöntiin minimikertoimella 1,50 ja niin saat jälkkeen 25 euron ilmaisen mobiilivedon! Vedonlyönti kannattaa Betssonilla!